Mam do was pytanie czy wiecie kiedy będą powtórki Czerwonego Orła???? Teraz ma ferie to mam czas oglądnąć ale jak łażę do budy to nie mam kiedy go oglądnąć bo wracam przeważnie tak jak kończy się serial. Nie wiecie czasem czy jakoś w wakacje chodzi????
A i jeszcze jedno pytanko czy można kupić ten serial na dvd??? Jak tak to na jakiej stronie to znajdę????
Dzięki wszystkim za pomoc.... :) :) :)
Leon92Kennedy ty mówisz o stracie 1 odcinka a ja od poniedzialku nie oglądam i tak się zapisuje że następnym tygodniu nie będę oglądać (dobrze że jest jedna osoba w rodzinie co ogląda serial to mi go opowiada ale można tak powiedzieć że "serce" mi się kraja jak widzę godz 15 a tu nie siedzę przed tv).
Przepraszam za blędy nie mam polskiej klawiatury....
Za błędy się nie przejmuj, można się doczytać :)
Polecam Windows Chrome, na tym samym programie co Google, automatycznie zakreśli ci błędy, i pisownię :)
No ja czasem też tak miałem, brak czasu, i to nie tylko jednego odcinka a kilku, brak czasu, bo tu coś zrobić, z kimś iść, tam pomagać, i tak w kółko, zero czasu dla siebie, a godzina 15, a mnie nie ma przy tv, jestem wkurzony.
Dlatego musiałem nagrać sobie 4 sezony na dysk, i jeżeli potrzeba, wkraczam i oglądam,
a w tv, czasem się zdarza że spojrzę :)
Nie tylko my tak mamy, bo i czasem inni potrzebują czasu, na emisję.
Dlatego szkoda że zlikwidowali poranne emisje, dla mnie było to dobre, bo mogłem rano oglądać.
teraz nie mam czasu.
Rano mi też nie pasowało bo szkoła ale szkoda że nie chodzi później np koło 18 wtedy lepiej było by mi oglądnąć....
O tak, i ja mógłby znaleźć czas, ale o 19, to pora seansu, i taka godzina pasowała by wszystkim :)
Ty też masz rację, a tak w granicach 18.00 do 20.00 :)
najlepsza pora by zobaczyć Orła :)
Jak dużo ludzi ogląda o 15:00 to nie wiadomo czy zrobią później... Ale miejmy nadzieję że puszczą jak najszybciej i będzie później....
Ja bardzo często oglądam na youtube . Obejrzałam aguila roja la pielicule fajne teraz będzie następny prześpi się z jakąś blondynką . a chyba w 13 odcinku 4 sezonu będzie jak margerita bedzie jadla zupe nagle zemdleje i cos jej bedzie ale gonzalo tak sie przejmie ze wezmie ja do kosciola i wyzdrowieje cos takiego bedzie polecam ogladac na prawde. warto ;)
Kurczę no właśnie <SPOJLER> moja droga, uważaj :)
Lexus ma rację, ostrzegaj, bo to dość ważna rzecz, i nikt inny jeszcze tego nie widział, a chciałby bez zapowiedzi.
jakbym mógł to by sam się rozpisał co będzie dalej, ale wolę jak każdy ogląda z zaciekawieniem :)
Jeśli chodzi o powtórki, to wiecie co, wkurza mnie to, że takich "Przyjaciół" i inne stare seriale powtarzają ileś tam razy a do 4 serii "Czerwonego..." już nie mogli! A to przecież nowy serial. To niefajnie, bo nie wszyscy mogą o tej 15 obejrzeć, ludzie są albo jeszcze na zajęciach, w szkole, w pracy...Dla mnie to, co zrobił TVN7 to taki trochę brak szacunku do widza :/
No zgodzę się z Tobą ja wychodzę o godzinie 14:15 z budy ale co z tego jak mam busa przed 15 albo o 15 a w domu jestem koło 16 i co 10 min filmu oglądać to jest okropne a nie raz nawet jestem później w domu....
Więc powinni albo dać powtórki aby ludzie mogli sobie nadrobić zaległości albo zmienić godzinę emisji serialu, najlepiej jakoś wieczorem kiedy już się jest po szkole, po pracy.
To, co teraz zrobili - 4 sezon bez powtórek - to chamstwo.
Wydaje mi się, że gdyby zmienili godzinę emisji na późniejszą to zwiększyliby oglądalność, ale po co skoro można o tej porze puścić jakiś głupawy serial komediowy.
Dobrze pisze, o tej porze leci teraz TERESA ! co to jest ! po co ?
mogli by puścić od początku o innej porze tak jak piszesz od 18.00 do może 20.00...
nie każdy ma czas by zobaczyć cały odcinek :)
Ja mam ten sam problem, też nie mogłam wszystkich oglądnąć przez tą godzinę ;/ najlepiej jakby dali o 18 albo 19 :)
no tak albo nawet o 20:00. Leoan92Kennedy ty dużo rzeczy wiesz to może nie orientujesz się czy będzie puszczany Czerwony Orzeł o 15:00 czy zmienią na wakacje bo w sumie wieczorem więcej ludzi będzie niż przez dzień chyba że będzie lało przez całe wakacje (tak jak było w te 2011) to mogą zostawić....
Hehe ;dd Wg mnie to sama stacja TVN7 nie wie jeszcze w jakich godzinach puszą powtórki w wakacje... Za daleko jeszcze do tego. No ale jeżeli Leon ma takową info to pewnie poda.
Mi nowy, 5. sezon pasuje o 15:00 :P Akurat jak przychodzę ze szkoły i relaksik a potem kimono ;d