PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2479
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Mam do was pytanie czy wiecie kiedy będą powtórki Czerwonego Orła???? Teraz ma ferie to mam czas oglądnąć ale jak łażę do budy to nie mam kiedy go oglądnąć bo wracam przeważnie tak jak kończy się serial. Nie wiecie czasem czy jakoś w wakacje chodzi????

A i jeszcze jedno pytanko czy można kupić ten serial na dvd??? Jak tak to na jakiej stronie to znajdę????

Dzięki wszystkim za pomoc.... :) :) :)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

Powtórek nie będzie, po skończeniu sezonu, powinni emitować od początku, jak to było wcześniej. Bo niestety tvn 7 przestał już emitować powtórki rano. Co do kupienia to na pewno w Hiszpanii, co do Polski póki co nie widziałam, aby gdzie kol wiek można było, nawet na allegro.

daisy95

Aha dzięki a to się załamałam jeszcze tydz po oglądam a potem nie wiem co zrobię :( :( :(.

Na razie znalazłam na youtube i ściągam z tej strony ten serial.
a nie wiesz czasem czy film jest już z lektorem polskim????

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

Szczerze wątpię żeby po skończeniu 4 sezonu emitowali go znów od początku. Wsadzą na to miejsce coś innego. Prędzej w wakacje TVN7 powtórzy serial ale to i tak pewnie tylko 4 sezon.
Chodzi o serial czy o film Aguila roja, la pelicula ? Filmu o ile sie orientuje nie ma z lektorem (no chyba, że jakoś nie dawano się takowy pokazał) Serial 3 sezony z lektorem są do pobrania.

lexus123

No w sumie film już przeczytałam że nie ma z lektorem i dowiedziałam się że można ściągnąć cały serial z chomikuj wszystkie sezony jakbyś wiedział i miał link to byłabym wdzięczna jakbyś wysłał mi go....

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

Nie moge Ci podać bezpośredniego linku bo "treść jest niezgodna z regulaminem serwisu" :/
Wpisz w google "chomikuj czerwony orzeł" i wybierz użytkownika "dulceceleste"
Tam są wszystkie odcinki z 3 sezonów z lektorem. 4 sezon jest codziennie uzupełniany również z lektorem.
Jeśli chcesz cały 4 sezon ale po hiszp. to zwróć się do Leon92Kennedy. On Ci poda link. Ale to pewnie dopiero jutro, jak zajrzy na forum.

ocenił(a) serial na 10
lexus123

http://www.rtve.es/television/aguila-roja/capitulos-completos/tercera-temporada/ Tutaj oryginalna strona hiszpańska, na bieżąco są dodawane nowe odcinki, dzięki temu można obejrzeć szybciej niż w Polsce.

ocenił(a) serial na 10
daisy95

Bardzo dobra stronka :) Nie wiem czemu jej nie podałem kiedy sam ją często udostępniam :D

lexus123

a jak by mnie ktoś mógł oświecić ile jest odcinków z każdego sezonu???

Ja wiem że
1 sezon 17
2 sezon 18
3 sezon 19
4 sezon chyba 18

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

Tak zgadza się, dobrze napisałaś, ale wiesz w Hiszpanii jest trochę inaczej.

ocenił(a) serial na 10
daisy95

1 sezon u nas nie miał przypadkiem 18 odc. ? :D

użytkownik usunięty
lexus123

Tak, zgadza się 1 sezon miał 18 odcinków, 2 miał 19, 3 miał 18, a 4 ma 18 :)

ocenił(a) serial na 10
daisy95

Dokładnie. W Hiszpani są odcinki 2x dłuższe, ale w nich są też powtórki. To jest jakoś dzielone...

użytkownik usunięty
doman221

W Hiszpanii jest inaczej emitowane podzielniki odcinków, u nas też jest to inaczej, czyli jak tam oryginalny
odcinek ma godzinę i dziesięć minut, tutaj jest podobne, tylko że z reklamami i autopromocjami TVN7 :)

użytkownik usunięty
lexus123

Ale udostępniasz je na innych stronach tematu, więc i tak wiemy o tym :)

lexus123

Ściągam z tej strony co mi poleciłeś kiedyś tam

użytkownik usunięty
lexus123

Darkwarez......a jaki format pliku ściągasz ?

nie z Darkwarez ściągam

stokrotka251

ściągam z chomik...... nie dam rady napisać całej strony ani wysłać linka ale chyba się domyślasz

użytkownik usunięty
stokrotka251

No pewnie, 2 sezony właśnie z tamtad ściągałem no i 2 z darkwarez :)

aha dzięki a ile ci ściągało to z netu wszystko????

użytkownik usunięty
stokrotka251

Do 4 godzin :)
no a tobie ile się ściąga ?

Mi pierwsze 5 odcinków ściągało się ok 2, h a kolejne 5 to już 8-9 h ściągania temu tak długo mi idzie bo mam neta rąbniętego (ładnie mówić)

Na darkwarez też trzeba wykupić transfer czy nie bo właśnie założyłam konto (więc nie jestem zorientowana) i znalazłam 3 i 4 sezon.....

użytkownik usunięty
stokrotka251

No to ja mam lepszy net...i 4 h, poszły 4 sezony,
Jakbym ściągał z jednego jednocześnie, nie dało by rady, zamulał by totalnie :)

Aaaaa ja już tak mam od początku założenia neta chodziło się i mówiło że jest coś nie tak a oni twierdzili że jest ok także ja już nie wiem jak jest a tak z ciekawości zapytam jaki masz net radiówkę czy jakiś inny????

użytkownik usunięty
stokrotka251

Łącze...stałe, a czasem przez port satelitarny :) LTE :)

Jeżeli chodzi o serwisy odbiorców internetowych, to tak się grzebią, a czasami nawet nie wiedzą co się stało :)
Najlepiej sobie założyć ROUTER, coś takiego jak reklamuje TP :)

użytkownik usunięty

Kiedyś mi spaprali robotę, wydarli ze ściany kable, ale potem załatać nie było komu :)

użytkownik usunięty

A ile masz Kb/s ?

Jeżeli chodzi o serwisy odbiorców internetowych, to tak się grzebią, a czasami nawet nie wiedzą co się stało :)

No zgodzę się z tym że nic nie wiedzą....

Powiem ci szczerze że nie wiem ile mam Kb/s bo net jest na sąsiada i ja jestem do niego podpięta.....

Myślałam o routerze ale to dopiero jak kupię sobie dla siebie tylko kompa bo na rzazie mam z rodzeństwem i nie będę dokładać do tego

użytkownik usunięty
stokrotka251

W tej sprawie dobrze się musisz zastanowić i popytać, bo lubisz chyba tak jak każdy pobuszować po necie, ściągać filmy, zdjęcia, gry...czy takie tam, więc doradź się w serwisach o dostępne usługi internetu :)
ja tak zrobiłem i nie żałuję, dobrzy doradcy nie spaprają roboty :)

Żeby ino pobuszować jak siądę przed kompa to nie wiem kiedy zejść zawsze coś znajdę do roboty.

Dzięki za radę popytam doradców a tak z ciekawości zapytam jaki masz net radiówkę czy inny????

użytkownik usunięty
stokrotka251

Łącze satelitarne WI - FI ;)
Po tym jak " Fachowcy ", lub burze urządziły mój drut...
przeniosłem się satelitarne połączenie ;)

Dobre było by to ale ja będę potrzebować wszędzie neta (w domi i innej miejscowości) bo do laptopa będę chciała założyć a później to w domu nie będzie mnie obchodziło jak będzie chodził net.

użytkownik usunięty
stokrotka251

No to w takiej sytuacji najlepszy WIFI :)
gdziekolwiek jesteś net jest z tobą, bez obaw o brak zasięgu,
czy zmiany pogodowe :)

Dzięki za radę jak będę zakładać to będę się tego trzymać.

stokrotka251

A chodzi fajnie czy ścina się????

użytkownik usunięty
stokrotka251

Brak minusów....no czasem tylko przycina :)

Aha to fajnie o takiego neta mi chodzi....
Przycinać się pewnie każdy będzie....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Tak, to normalka, no i czasem przymuli, a jak jest zła pogoda (pochmurno) totalny extra minus to to że czasem nie działa kompletnie :)
Także dobrze się zastanów, bo ten też ma kaprysy :)

No wiadomo jaki nie wybiorę to na pewno będzie się ścinał bo nie ma żadnego idealnego.... :) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

A szkoda że nie ma, powoli tracę cierpliwość, tnie strasznie, a teraz, podczas upałów jeszcze gorzej, jak by to miało coś wspólnego z tym że jest to satelita :)
obiecują a gó*no robią ! :)

Ja powiem ci że jestem w szoku ściągałam akurat 2 odc Czerwonego Orła i mi się ścięły odświeżyłam je i zdziwko ściągam w ciągu godziny 4 odc jak tak dobrze pójdzie to może jutro tez uda mi się bo wszystkich nie zdążę dziś

użytkownik usunięty
stokrotka251

No to masz masę roboty,
w sumie te wszystkie odcinki w 4 h, sam nie wierzę ale to prawda, nie wiem jaka to przyczyna dobrego neta, czy obcykanego człowieka który publikował te filmiki, miałem farta i tyle :)

Ja utknęłam teraz ze ściąganiem masakra net nawet google nie chce mi włączyć itp

użytkownik usunięty
stokrotka251

Normalne to tzw. zawias i Connecting Problem....

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

Hej:D
Wszystkie odcinki można obejrzeć na YouTube. Wystarczy wpisać ,, serial czerwony orzeł,, i powinny się wyświetlić odcinki po polsku. Ja musiałam tak zrobić, ponieważ nie oglądałam całej pierwszej serii a pokochałam ten serial! Jest niesamowity:D Pozdrowienia dla wszystkich fanów Czerwonego Orła :)

ocenił(a) serial na 10
Gabunia224

Owszem są odc po pl ale nie wszystkie :( I są tylko z 1 sezonu. Aczkolwiek jeżeli ktoś coś przegapił........ to wiadomo :)

użytkownik usunięty
lexus123

Dokładnie, tylko 1 sezon i to niepełne bo do 12 odcinka jest PL, później już po Niszańsku.
No ale jak się nie ma czasu na oglądanie w TV, to lepsze to niż nic :)
A stracić odcinek to bolesna strata :)

ocenił(a) serial na 10

Faktycznie.. Nie ma wszystkich. Byłam tak szczęśliwa jak zobaczyłam że są pierwsze odc że nie zauważyłam braków :D Ratuje mnie tylko wersja Hiszpańska lub chomiki :)

użytkownik usunięty
Gabunia224

No niestety, ja też musiałem tak zrobić - download chomikuj musiał zaistnieć :)
Albo youtube, po Hiszpańsku :)