PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35865}
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28550
7,0 12 krytyków
Czterdziestolatek
powrót do forum serialu Czterdziestolatek

Kompletne nie porozumienie,wyjątkowo odpychający główni bohaterowie.Uprzedzając następne wpisy,nie jestem "dzieckiem neo" Które uważa,że film musi mieć super efekty i być brutalny,mogę oglądać setki razy "Nie lubię poniedziałku" czy "Vabank" i za każdym razem dobrze się bawię,ale to? Nędza{Jeśli kogoś obraziłem,to przepraszam,ale każdy ma inny gust}

ocenił(a) serial na 10
kaorualice

Jeżeli tekst "najgorszy serial wszechczasów" napisałeś na serio, to musisz być "dzieckiem neo".

ELFlK

Jeden z najlepszych seriali, jaki mogli nakręcić. Kultowe postacie, dobra gra aktorska, i do tego świetna komedia.

ocenił(a) serial na 1
ELFlK

ELFlK: Możesz uważać mnie za "dziecko neo" ,co nie zmienia faktu,że Czterdziestolatek to dla mnie najsłabszy polski serial wszechczasów.

kaorualice

A ja uważam, że to jeden z najlepszych polskich seriali, które kiedykolwiek powstały.

użytkownik usunięty
kaorualice

"Czterdziestolatka" bardzo lubię i też uważam za jeden z najlepszych polskich seriali. Chociaż czasami drażniły mnie niektóre postacie jak np. Madzia Karwowska, ona bywała czasem taka wkurzająca. Maliniak był w porządku z tą swoją wazeliną, no a kobieta pracująca no cóż... propaganda ;)

ocenił(a) serial na 9

Genialny serial pod każdym względem: obsada, jeden z najlepiej obsadzonych seriali w historii polskiego kina, inteligentny, zabawny scenariusz, klimat, wszystko! I dużo prawdy o życiu, chociaż wiadomo, że rzeczywistość pokazano tam w krzywym zwierciadle, ale nieraz bardzo prawdziwie.

ocenił(a) serial na 8
polin44

Pierwszy odcinek mnie zniechęcił, przełamałem się i obejrzałem kolejne. I nie żałuje ;)

rad_75

Potwierdzam ten serial to nędza...

KaciorAlku

Porównajcie serial Dom albo Alternatywy 4 z tą nędzą

użytkownik usunięty
kaorualice

Racja

kaorualice

Chciałeś wywołać jakąś większą dyskusję. Prawdopodobnie nie znasz tamtych czasów.