PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93099}

Czy boisz się ciemności?

Are You Afraid of the Dark?
1990 - 2000
7,5 10 tys. ocen
7,5 10 1 10439
8,0 2 krytyków
Czy boisz się ciemności?
powrót do forum serialu Czy boisz się ciemności?

pamiętam jak leciał ten serial ze szkoly sie szybko lecialo zeby zdążyć :) niezapomniany horror dzieciństwa;)

cocoatea

dokładnie, u mnie identyczne zachowanie. pamiętam jesień, zostawałem sam w domu, rodzice jeszcze w pracy, było już ciemno i nagle czy boisz się ciemności!miód

cocoatea

to były czasy! powrot ze szkoly od razu RTL7 (jak dobrze pamiętam) i oczekiwanie na "czy boisz sie ciemnosci? " :D

ocenił(a) serial na 8
Cwireq90

hehehe tak tak to było RTL7 to były czasy :)

olcia3663

O właśnie było RTL7, to była stacja :) Później jeszcze chyba puszczali "Pełną chatę" i taki serial o dziewczynie, której ojciec był kosmitą, a ona dzięki temu umiała zatrzymywać czas. Kurde nie pamiętam tytułu! Stare dobre czasy :)

katasia1

A jak później zobaczyłem "Gęsią skórkę" na jakimś innym kanale, to dziękowałem Bogu, że urodziłem się kilka lat wcześniej:)

ocenił(a) serial na 9
cocoatea

ja miałam to szczęście, że tak miałam lekcje poukładane, że byłam już w domu, kiedy zaczynał się ten serial :)
uwielbiałam go i zapewne znowu bym go oglądała, gdyby gdzieś go emitowali :)

ocenił(a) serial na 9
cocoatea

ja miałam dokładnie tak samo i jeszcze czasem dzieciaki z klatki (mieszkałam wtedy w bloku) zlatywały się i wszyscy razem to oglądaliśmy w ciemnościach, a jak oglądałam sama to nawet nawet większa adrenalina była hehe. ahhh to były piękne czasy :)

ocenił(a) serial na 10
xChouchoux

To samo:D oglądałem to z bratem, pod kołdrę i czy boisz sie ciemności xddd ;D później czy też wcześniej Dragon Ball;D niezapomniane i piękne dzieciństwo;D ;)

ocenił(a) serial na 7
cocoatea

serial mojego dzieciństwa :)

ocenił(a) serial na 9
renata_

mojego tak samo ;)

PablittoEse

WYSYŁAJCIE PROŚBY O WZNOWIENIE EMISJI SERIALU CZY BOISZ SIĘ CIEMNOŚCI NA ADRES : widzowie@tvn.pl . IM BĘDZIE NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ !!!