Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74874
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

wg was który z bohaterów TB zginie w tym sezonie (oczywiście potencjalnie) ?

ja myślę, że może to być ktoś z nich: a) jesus b) lafayette c) tara d) szeryf andy

śmierć czy też koniec wątku postaci Marnie (świetnie zagranej przez Fione Shaw) z końcem sezonu 4 jest raczej pewna

jouziou

Ja mam nadzieję, że uśmiercą Tarę mam jej już dosyć :D
Tak w ogóle to ciekawe kogo uśmiercą, ponoć kilkoro stałych bohaterów ma zginąć, ale jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić, bo niby kogo zabiją?
Sookie, Billa albo Erica? Stracą wtedy oglądalność :D
Może Sama, ostatnio zrobili z niego takiego nieprzyjemnego gościa.

ocenił(a) serial na 4
katia2424

jasne, zabiją Sookie... To tak jakby w House MD zabili House'a a potem kręcili dalsze odcinki.

ocenił(a) serial na 7
katia2424

Ja obstawiam, że Nan zabiją, albo z reki Erica, albo Billa.

użytkownik usunięty
milkaway

Ja mam obawy co do Sama...
I Jess niestety..

Ja myślę że albo to będzie Jessica,albo może też być Hoyt
że zginie za Jess...
Alcide też może...no i Jezusek..
Na pewno nie Billa..Erica ani Sookie...Tara też na pewno z kuzynkiem przeżyją..i Sam pewnie i Jason też

milkaway

Właśnie Nan, zapomniałam o niej. W którymś opisie odcinka było coś z czego można się domyślać, że zostanie zabita przez Billa i Erica :D

jouziou

ja sie obawiam o jess. wiem, ze teraz nie zginie ale nie wiem co przyniesie dla niej final.
nie zaplacze gdy usmierca tare lub jesusa.

red_nails

Wydaję mi się, że nie uśmiercą postaci, które w książkach były dość istotne. Bardziej wydaję mi się prawdopodobne uśmiercenie typowo serialowego bohatera ( Nan, Jesus, Laff, Tommy etc)

ocenił(a) serial na 10
jagosiek

Jak dla mnie mogą uśmiercić Tarre !!!

ocenił(a) serial na 8
ollcia020

Moim zdaniem to może być Marnie. Chciałabym żeby zniknęła też Tara i Tommy. Nie mam już do nich nerwów.

ocenił(a) serial na 5
jouziou

Mam nadzieję, że uśmiercą Jasona Stackhouse'a.. po co on tam w ogóle jest to nie wiem. tak beznadziejnej postaci już dawno nie widziałam.

ewelinusek

beznadziejny to jest kostium królika, donnie darko ;)

ewelinusek

popieram!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
laieboy

Mam nadzieję, że uśmiercą Tarę, bo nie wkurza. Szkoda, że Pam przerwali i jej nie zabiła.

Cristall

Też liczę, żę padnie na Tarę... już w 2 sezonie zaczęła mnie drażnić a od 3 nie mogę na nią patrzeć. Jesus ni mnie grzeje ni ziębi, Nan z jednej strony byłoby mi jej szkoda z drugiej w sumie nie jest aż istotna by koniecznie musiała przeżyć.

użytkownik usunięty
herman_flake

Hmm.. Tara wszystkim działa na nerwy.. Ale ja ją lubię za ten niewyparzony jęzor :D

To już nie ten jęzor co w pierwszym sezonie. Wtedy była rewelacyjna :)

użytkownik usunięty
herman_flake

O tak,zwłaszcza jak były akcje z jej mamuśką :p

Mam nadzieję, że Tara kipnie. Dobra, fajnie jest, ma niewyparzony język... Wiem, ze swoje przeżyła, ale wkurza mnie to że robi z siebie taką cierpiętnice. Owszem wampiry zrobiły jej niemała krzywdę, ale też jej poratowały tyłek, prawda? Gdyby tak się nie stawiała, nie pokazywała nienawiści względem wampajerów to podejrzewam, że tych wszystkich strat miałaby o połowę mniej. A tak ma to co ma i później ryczy obwiniając wszystkich na około tylko nie siebie. Niech kipnie i będzie spokój.

użytkownik usunięty
platyna_2

Trochę świruje(no dobra-przegina) ale nie mogę sobie wyobrazić serialu bez niej.

Jason więcej przeżył od Tary a jakoś nie nienawidzi wampirów...

użytkownik usunięty
platyna_2

Ja bym powiedziała,że w kość mu dały panterołaki..

No tya, ale jeszcze te akcje z tą lalą uzależnioną od V, babcia mu zmarła, był świadkiem jak wampira zabito i został oblany cały wnętrznościami. Dalej, blondyna z bractwa strzeliła go farbą w jaja (ała), zabił Jajo i dopiero panterołaki. Choć fakt, one są najgorsze;P No ale przeżył swoje? Przeżył.

użytkownik usunięty
platyna_2

Bo ja wiem? wydaje mi się,że Jason toleruje wampiry,chociażby ze względu na Sook i Jess,która dała mu swoją krew.Także Jason jak dla mnie nie jest zaciekłym wrogiem wampirów i nie ma za dużo powodów,żeby się mścić :D

No a jaki powód ma Tara żeby się mścić? Tara dostrzega tylko to co chce widzieć, myśli tylko o swoich nieszczęściach, o tym jak jest jej źle. To tak samo jakby jeden człowiek zabił wampira i wtedy wampiry postanowiły zgładzić całą ludzkość w zemście. Totalnie popieprzone to jest. Tara jest egoistką i tyle.

użytkownik usunięty
platyna_2

Cięty język Tary przypomina mi moją najlepszą kumpelę,dlatego ja ją darzę sympatią.Co do zemsty-mści się i koniec.Na tym opiera się wątek z czarownicą i Tara ma w tym swój udział.To nie tak,że ja ją próbuję usprawiedliwić za wszelką cenę:)

No i powinna kipnąć, wtedy byłoby idealne zakończenie jej żywota. W końcu by odpoczęła;p

użytkownik usunięty
platyna_2

Kto wie? :P

ocenił(a) serial na 8

Oby nie Lala vel Lafayette ;) to jest niesamowicie wyrazista postać
kocham jak zwraca się do każdego per 'bitch' albo 'hooker'

ocenił(a) serial na 8
Ada_Potter

Tara ciągle tak jakby histeryzuje i przegina. Mam wrażenie, że ma w ***** innych. Wgl. jej rodzina jest jakaś dziwna oprócz Lafayette'a i mam nadzieję, że on nie zginie. Mam pewność co do śmierci Jess, bo co można z nią zrobić? Nie widzi mi się ona w dalszych odcinkach, na początku fajnie się ją oglądało, ale teraz się nudna robi... co będzie dalej? Znowu problemy z Hoyt'em i może z Jasonem będzie? Nie widzę tego.

Cristall

Oby to był Tommy.

maaj_banes

No Tommy ..mnie też wkurza..
Albo Crystal...niech ją też zabiją

Damx123

Z Tarą będzie i tak ciężko cokolwiek dalej robić, jako że postawiła się na ten moment pierwszy raz od 4 sezonów świadomie przeciwko Sookie. Jak to odkręcą? Ja nienawidzę tego jak tara robi wyłupiaste oczy, a robi je praktycznie co chwilę. Jej postać w ogóle się nie rozwija, ona gra w kółko tak samo - nuda, nuda, nuda. Tylko drze japę, wybałusza oczy i trzęsie dolną wargą. Szkoda, że Pam jej nie załatwiła, przy czym wierzę w to, że Pam jest bardzo słowną osobą.
Zginie w sumie 5 osób, więc może trafić każdego oprócz Sookie, Erica, billa, Jasona, Jess - tych na bank nie zabiją.

Ja obstawiam Tarę, Hoyta, Tommyego, Holly i Nan.

jouziou

Myślę, że najpewniej zabiją (może nawet spalą na XXI-wiecznym stosie w iście wampirzym stylu) samą Marnie-Antonię.
Może do niej dołączy też Jesus... przez co Laffayette'owi odbije jeszcze bardziej... ;)
Coś mi chodzi po głowie, że Antonia zdąży rzucić czar na nasze znajome istoty (żywe i umarłe) i nie będą pamiętać co się zdarzyło z czarownicami... dzięki takiemu zabiegowi Eric i Sookie nie pamiętaliby, że kiedykolwiek byli razem, Eric odzyskałby pamięć (ba! nawet nie pamiętałby, że miał amnezję!) i swój zadziorny charakterek Wikinga, Pam wróciłaby do "normalności", Bill miałby szansę na odzyskanie Sookie, która oczywiście wybaczyłaby mu zdradę i w ostatnim kadrze sezonu wróciliby do siebie... a pozostali do swojego dawnego życia w Bon Temps :)

Co do moich życzeń, to jak dla mnie mogliby rzucić małą bombkę atomową na to siedlisko panterołaków z Crystal na czele, bo ten wątek jest tak nudny, że aż żal ;/ Psuje mi każdy odcinek, w którym pojawia się ta cała Crystal... ;/

haruka13

"Coś mi chodzi po głowie, że Antonia zdąży rzucić czar na nasze znajome istoty (żywe i umarłe) i nie będą pamiętać co się zdarzyło z czarownicami... dzięki takiemu zabiegowi Eric i Sookie nie pamiętaliby, że kiedykolwiek byli razem, Eric odzyskałby pamięć (ba! nawet nie pamiętałby, że miał amnezję!) i swój zadziorny charakterek Wikinga, Pam wróciłaby do "normalności", Bill miałby szansę na odzyskanie Sookie, która oczywiście wybaczyłaby mu zdradę i w ostatnim kadrze sezonu wróciliby do siebie... a pozostali do swojego dawnego życia w Bon Temps :) "

Śmiałam się przez 5 min. bez przerwy po przeczytaniu tego :D:D:D
Aż brzuch mnie boli :D:D:D
To by było dopiero zakończenie :D:D:D
Na pewno Ballowi by się podobało, bo on uwielbia Billa.
I zgadzam się co do wątku panterołaków, mogli by ich wszystkich wytłuc, bo nic ciekawego nie wnoszą do serialu.

katia2424

Właściwie za duzo tych wątków się porobiło, przez co dla mnie serial traci spójniść
1. Czarownice
2. Antonia i Inkwizycja
2. Panterołaki
3, Wilkołaki
4. Amnezja Erica
5. Rządzenie Billa
6. Mały Mickey
7. Lafayette i Jesus
8. Tara i jej pinda
9. Andy i Holly
10. Andy solo jako ćpun
11. Jason i Jessica
12. Jessica i Hoyt
13. Sam i Tommy
14. Sam i jego pinda

Brakuje mi babci Sookie i Russella, szkoda, że usunęli te osoby.
Mi wszystko jedno kto zginie, byleby była wśród nich Tara. Jest zapchajdziurą.

Binula

Myślę, że Tara przeżyje... Gdzieś czytałam, że w 5 sezonie ma się pojawić nowa wampirzyca. Może Tara się nią stanie?
I mi również brakuje Russella! Może zmartwychwstanie :D

ocenił(a) serial na 8
maaj_banes

Ale Russell nie jest przecież martwy, tylko zamurowany :D minie trochę czasu ale wyciągnie się z tego w końcu jest starym wampirem i znowu będziemy mogli się nim cieszyć ;)

Binula

"Tara i jej pinda,Sam i jego pinda"
:)
Tara jako lesbijka jest beznadziejna..chociaż z taką twarzą i charakterem nie dziwie się że nie ma powodzenia u facetów...a ta jej też jest beznadziejna
Lafayette jest fajny ale nie lubię jak jest z Jezuskiem...
Te sceny mnie nudzą i przeważnie wtedy przewijam albo wychodzę po coś do kuchni :)

ocenił(a) serial na 3
Damx123

a co jest jakaś zapowiedź, że ktoś niby zemrze:-> ?

Beatta_G

Nooo, Alan Ball tak twierdzi ;D

Shadow_24

Ja włąśnie myślę, że Tara jako lesbijka dobrze się sprawdza. W 4 sezonie naprawdę wyładniała : >

ocenił(a) serial na 6
jouziou

Jasne jak słońce że to Debbie zginie. Obstawiam też Marnie, chyba że tylko wygonią z niej Antoninę, a jej pozwolą żyć. Ale jak dla mnie Debbie to pewniak do podróży na tamten świat.
Cholera wie co z panterołakami, bo coś przycichło, ale może też się komuś z nich oberwać, albo temat panter umrze w zapomnieniu.

jouziou

widze ladna dyskusja... wszyscy powinni zyc dlugo i szczesliwie hehe .. zapraszam do rozrywki https://www.300gra.pl :) gra mojego szwagra troche reklamy nie zaszkodzi:)

jouziou

Hm.. ja obstawiam, że mogą zginąć (skupiam sie tylko na postaciach z poprzednich sezonow) :
-Jesus
-Debie (pewniak)
-Tommy
-mama Hoyta
-Holly
-któreś panterołaki
-Andy
Jeśli zginie ktos spoza tej grupy, bede zaskoczona :)

użytkownik usunięty
Kesti22

Jeszcze Hoyt

a wiesz, z pozatku dopisalam Hoyta :) Ale przed wyslaniem wiadomosci - wykasowalam. Jednak bylabym zaskoczona, gdyby padlo akurat na niego !