PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Myślicie że razem z 2 dostaniemy też 3 odcinek? Może HBO zrobilo cos w rodzaju VOD onetowskiego i udostępniają po premierze za opłatą kolejny epizod??

ocenił(a) serial na 10
aleirdalag

Kurcze...bardzo bym chciała:D Ale wątpie:/ Jak sprawdzałam stronę HBO poświęconą TB nie było żadnej informacji że można obejrzeć wcześniej 3 odc. Niby jest coś tam napisane "oglądaj tydzień wcześniej następny odcinek TB" ale nagłówkiem do tego jest "oglądaj ODCINEK 2 na HBO GO" :/ Nie wiem czy to nie było przypadkiem takie jednorazowe z tymi dwoma odcinkami na raz....chociaż można mieć nadzieję, że nikt do tej pory nie zaktualizował strony...:P
w każdym razie wszędzie, gdzie patrzyłam premiera 3 odc. jest planowana 10.07 czyli za tydzień :/

ocenił(a) serial na 10
lambUK

Nie dobrzy z nich ludzie. ;/ To już mogli nie dawać tego drugiego odc. zaraz po pierwszym bo teraz musimy czekać dwa tygodnie. ;(

ocenił(a) serial na 7
yogobelle

Mam nadzieję, że niedługo będzie.

ocenił(a) serial na 7
yogobelle

podejrzewam ze musieli dac 1 i 2 odcinek poniewaz 1 nie byl przyjety zbyt dobrze widac to nawet na naszym forum i jesli ktos obejrzał tylko 1 odcinek mogłby zrezygnować a teraz kazdy bedzie czekal na trzeci odcinek nawet dwa tygodnie i ani nikomu sie sni zrezygnować z oglądania