PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74725
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

7x01 chłopak Jess

ocenił(a) serial na 7

Czy ktoś z oglądających wyłapał może imię chłopaka Jess? Czy miałby to być ten sam James, którego poznała w obozie, w 6. sezonie tylko grany przez innego aktora? W poprzednim sezonie Jamesa grał Luke Grimes. Teraz w chłopaka Jess wciela się Nathan Parsons i nie jestem pewna czy coś przegapiłam czy po prostu zmienili aktora

ocenił(a) serial na 10
binia90

Zmienili aktora:) Kiedyś pisali o tym na Filmwebie.

ocenił(a) serial na 9
suszinka

świetnie, że go zmienili. gra tez w the originals :D

ocenił(a) serial na 10
bella3

A jak odcinek?? ja jeszcze nie oglądałam ale nie mogę się doczekać:)

ocenił(a) serial na 7
bella3

ja tam wolałam tamtego ;) nie lubie postaci tego nowego w Originals. i tamten blondyn był jakiś taki... świeży ;p a ten nowy, to taki typ Alcida trochę.

ocenił(a) serial na 10
alice_ayres

No mnie też nie pasuje. I dodatkowo nie podoba mi się, że gra go ten sam facet co w Originalsach. Tam wilkołak tu wampir. Jakby facet brał wszystko co mu w ręce wpadnie.

ocenił(a) serial na 8
sybilla_filmweb

no Johnnym Deppem to on nie jest żeby przebierać w rolach :)..... musi brać co dostaje

sybilla_filmweb

który gra w TO???? na ich profilach nie ma żadnego info

ocenił(a) serial na 10
BloodyMaja

http://www.filmweb.pl/person/Nathan+Parsons-894371
Ten gostek gra nowego faceta Jes zastąpił tego http://www.filmweb.pl/person/Luke+Grimes-627165.
No i Nathan gra też w TO Jacksona przywódcę sfory wilkołaków.
http://trueblood.wikia.com/wiki/Nathan_Parsons
http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Nathan_Parsons

PS.
Nie rozumiem czemu w obu przypadkach TB i TO nie jest dodany do obsady. Jak to zgłosić?

ocenił(a) serial na 9
alice_ayres

możliwe, że go uwielbiam ze względu na jego genialny akcent...
jak dla mnie ten jest lepszy taki wyrazniejszy, choć nie powiem zeby tamten mi jakoś przeszkadzał,, bo tez był dobry :D

ocenił(a) serial na 7
bella3

tylko właśnie takich wyraźnych już jest w tym serialu mnóstwo. tamten blondyn był fajny dla Jess, tak sie razem... komponowali :P a ten za bardzo przypomina mi drugiego Alcida.

ocenił(a) serial na 9
bella3

Jak go zobaczyłam to myślałam, że mnie szlag trafi... W TO to ja go nawet znoszę, ale tutaj...
To było po prostu złe. Okropne. Sztuczne. Plastikowe. Aż bolało.
Kochałam Jamesa pod postacią Luke'a, był taki słodki, delikatny, kochany, idealny. I przede wszystkim był wiarygodny, No i świetnie do siebie pasowali z Deborah (Jess).
Nathan... Pierwsze co mnie wkurzyło to że poczułam jakby się drugi Joe (Alcide) pojawił w serialu. Drugie to kompletny brak dopasowania postaci do wyglądu aktora, James miał być postacią łagodną, taką trochę melancholijną, a Nathan jest strasznie męski i wygląda na zdecydowanie złego chłopca. Trzeci to jego totalny, całkowity i (zapewne) nieodwołalny poker face... w każdej scenie.
Nie wiem, może jeszcze mnie do siebie przekona (chociaż raczej w to wątpię), ale na razie mówię mu wielkie i wyraźne NIE :(

ocenił(a) serial na 6
anka115

Ale dlaczego drugi Alcide? Bo też ma zarostu trochę? No jaj se nie rób;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Nie chodzi tylko o to, że są trochę podobnie zbudowani. Miałam na myśli, że oboje to moim zdaniem kłody wciśnięte ze względu na wygląd :/

ocenił(a) serial na 6
anka115

Tam teraz mało który kłodą nie jest;P

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Jest tyle kłód że spokojnie by starczyło na arkę Noego ^^

ocenił(a) serial na 6
Lap

XDD

ocenił(a) serial na 7
anka115

nie mogłabym się zgadzać bardziej :) o tym samym pisałam.

ocenił(a) serial na 10
anka115

Całkowicie się z Tobą zgadzam.

ocenił(a) serial na 7
suszinka

dzięki za rozwianie wątpliwości:)

binia90

Zmienili aktora, bo poprzedni gość zrezygnował po tym, jak dowiedział się, że jego postać będzie dupczyć się z Lafayettem. Pewnie myślał, że pomaca Rudą, a tu taka niespodzianka!

Monstro

Całe szczęście, że zrezygnował :d

ocenił(a) serial na 6
Monstro

XDD
Ach te zawiedzione nadzieje.

ocenił(a) serial na 8
Monstro

hahaha własnie sam się zorientowałem że co s z tym Lafayettem i nim się zadzieję, słabo się zaczałe ten sezon, zobaczymy co będzie dalej...