PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jestem dopiero na 3 odcinku 3 sezonu i nie pamietam tak dokładnie 1 i 2. Moje pytanie brzmi z kim Arlene może być w ciąży >?

ocenił(a) serial na 9
anusia140

Z poprzednim narzyczonym Arlene.Nazywal sie Rene i probowal zabic Sookie tak jak Dawn (kelnerka z merlotte`s bar ) dlatego,ze jest ' milosniczka wampirow '. Tak bynajmniej wskazuje bo martwi sie tym i sni jej sie on ( w 8 odcinku). Radze uzbroic sie w cierpliwosc i wszystko sie wyjasni.

anusia140

Wydaje mi się, że to jednak Terry, z którym skonsumowała związek w poprzedniej części. Ponieważ była wtedy pod wpływem menady, może tego nie pamiętać. Stąd wątpliwości i niepokojące sny.

ocenił(a) serial na 10
nagiko

Lekarz jej powiedział, że płód ma około 10 tygodni, od śmierci Rene do czasu gdy Arlene zaczęła umawiać się z Terrym minęły 2 tygodnie. Arlene jest pewna, że to jest dziecko Rene. Gdybyście uważnie oglądali 1 i 2 sezon też byście byli pewni :P

Liz_Luthor

Dokładnie. Ja już od samego początku wiedziałam, że to dziecko Rene. Przecież akcja z menadą trwała z tydzień? Sookie i Bill wyjechali do Dallas (o ile się nie mylę) na 4 dni... wszystko się zgadza

ocenił(a) serial na 9
edyyttaa

Mam wrażenie, że Alan Ball mówił w jednym z wywiadów na Comic Con, że akcja wszystkich trzech sezonów trwa w sumie 6 tygodni, ale nie jest na 100% pewna, czy dobrze zrozumiałam, bo oglądałam bez polskich napisów. Jeśli tak, to musi to być dziecko Rene.