PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74724
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

B.dobry serial

ocenił(a) serial na 8

B.dobry serial. sciagnelem sobie wlasnie wszystkie odcinki tak ze nie musze siedziec i czekac az puszcza w tv :)

No ja też. Już wszystkie obejrzałam. A nie wie ktoś czy może sa pogłoski o produkcji 2 serii?

Calista

cofam pytanie.
znalazłam cos takiego
<url=http://www.dreadcentral.com/story/season-two-true-blood-confirmed></url>

ocenił(a) serial na 10

Serial dobry to fakt, ale dla tych co wolą oglądać w tv to HBO już nadaje od ostatniej soboty tj. 7 lutego.
Miłego oglądanie bo naprawdę warto. Bestia w człowieku czy w wampirze się kryje? Zobaczcie sami.

Gdzie można pobrać ten serial?? Proszę o szybką odpowiedź :)
P.S. Ten serial jest po angielsku czy po polsku? :)

ocenił(a) serial na 7
Lili666

Zamiast zadawać dziwne pytania, zobaczyłabyś chociaż kraj produkcji. Dla ułatwienia dodam, jest po angielsku, a na polskim kanale HBO z lektorem ;]

ocenił(a) serial na 8

Ja tez sciagnelam wszystkie odcinki i obejrzalam w 3 dni. Serial super, a myslalam ze bedzie bardziej kiczowaty. Odwazne sceny milosne, troche humoru, dosyc dynamiczna akcja. Swietnie sie oglada. Z niecierpliwoscia czekam na kolejny sezon. Polecam!:-)

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się, serial niezły:) Teraz tylko czekać na 2 sezon;P

ocenił(a) serial na 9
martyna1117_88

Mnie ten serial zauroczył od pierwszego odcinka. Obejrzałam jednym tchem całą serię :) Strasznie lubię takie wampirze klimaty. Trochę wkurzał mnie na początku ten "dziwny" akcent Sooki, ale w sumie miał swój urok. Polecam serdecznie:)

cing

Akcent miała jak na southern girl przystało. W końcu akcja dzieje się w Luizjanie.

ocenił(a) serial na 9

Świetny serial z równie wybornym openingiem. Nie przewinąłem go w ani jednym odcinku ;)

ocenił(a) serial na 6
Mortal

zgadzam się w stu procentach; jest świetny; sam main theme jest boski http://www.youtube.com/watch?v=9osYNb5jmGQ&feature=channel_page