B.dobry serial. sciagnelem sobie wlasnie wszystkie odcinki tak ze nie musze siedziec i czekac az puszcza w tv :)
cofam pytanie.
znalazłam cos takiego
<url=http://www.dreadcentral.com/story/season-two-true-blood-confirmed></url>
Serial dobry to fakt, ale dla tych co wolą oglądać w tv to HBO już nadaje od ostatniej soboty tj. 7 lutego.
Miłego oglądanie bo naprawdę warto. Bestia w człowieku czy w wampirze się kryje? Zobaczcie sami.
Gdzie można pobrać ten serial?? Proszę o szybką odpowiedź :)
P.S. Ten serial jest po angielsku czy po polsku? :)
Zamiast zadawać dziwne pytania, zobaczyłabyś chociaż kraj produkcji. Dla ułatwienia dodam, jest po angielsku, a na polskim kanale HBO z lektorem ;]
Ja tez sciagnelam wszystkie odcinki i obejrzalam w 3 dni. Serial super, a myslalam ze bedzie bardziej kiczowaty. Odwazne sceny milosne, troche humoru, dosyc dynamiczna akcja. Swietnie sie oglada. Z niecierpliwoscia czekam na kolejny sezon. Polecam!:-)
Mnie ten serial zauroczył od pierwszego odcinka. Obejrzałam jednym tchem całą serię :) Strasznie lubię takie wampirze klimaty. Trochę wkurzał mnie na początku ten "dziwny" akcent Sooki, ale w sumie miał swój urok. Polecam serdecznie:)
Świetny serial z równie wybornym openingiem. Nie przewinąłem go w ani jednym odcinku ;)