PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ja uwielbiam Billa, a wy?

ocenił(a) serial na 10
maniaczka_filmweb

Na początku byłam za Billem teraz lubię Erica.

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

Zdecydowanie Eric. Za Billem nie przepadam ;D

maniaczka_filmweb

Eric:P Jak zaczęłam oglądac serial od razu zostało mi wytłumaczone, że resztę mam olac i czekac aż się pojawi:D

alien_2

:DD

ocenił(a) serial na 9
maniaczka_filmweb

zdecydowanie Eric <3, nie cierpię Billa.

ocenił(a) serial na 9
maniaczka_filmweb

Dla mnie też Eric ;) Pomijając wszystko inne, Bill wygląda jak podstarzały tatusiek ;P

ocenił(a) serial na 10
Sol89

podstarzały tatusiek :D hehehe :P

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

No naprawdę, nie mogę przeboleć, że do serialu nie wzięli chociaż odrobinę młodszego (i przystojniejszego ;) ) aktora do tak ważnej roli. Jak widzę Billa to tylko się dziwię niezmiennie, co ta Sookie w nim widzi (co prawda ona też jest wkurzająca, ale to inna sprawa)

ocenił(a) serial na 10
Sol89

Ja tam go nawet na początku lubiłam. No a teraz Ana i Stephen są małżeństwem :)

ocenił(a) serial na 8
Sol89

Nie dość, że Sookie w nim coś widzi, to Anna również ;) Przecież w realu są małżeństwem, i to dzieciatym ;)

ocenił(a) serial na 10
Sol89

Własnie dobrze, że wybrali brzydkiego bo to nie ma być serial o tym, że wampiry są piękne. Wampiry to krwiopijcze bestie i własnie ten serial najlepiej pokazuje ich historię. Masz przystojnego Alcide'a ... nie wystarczy ? :D Bo mnie wystarczy w zupełnośći :D

ocenił(a) serial na 9
eworek

A co ma jedno do drugiego? Przystojny facet też może być krwiożerczą bestią, a przynajmniej miło na niego popatrzeć ;)
Alcid to nie mój typ, zbyt napakowany ;)

ocenił(a) serial na 10
Sol89

No właśnie ma, bo nie skupiamy się na wyglądzie tylko na aktorstwie, fabule.

ocenił(a) serial na 9
maniaczka_filmweb

Eric po wsze czasy:))))) Ten facet zasługuje na miano gościa, dla którego można zdjąć majtki przez głowę :)))))

ocenił(a) serial na 10
irlandia28

hahahahaha dobry tekst, zapisuję! :D

ocenił(a) serial na 6
maniaczka_filmweb

Eric by przekozakiem zwłaszcza w 2 sezonie. W 3 wciąż godnie. w 4 zaczął się miziać z Sookieh w śnieżynkach na mchu i paproci przez co skapcaniał doszczętnie. w 5 sezonie poprawy nie zaobserowano. Billa od chwili jak tylko zerknął na blondie mam w pogardzie, bo zara mi coś mówiło, że to kłamca, manipulator i podlarz zawszony.
W TB już nie ma mężczyzn do zachwycania się IMO.

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

nie no, to nawet słodkie było, jak on był taki zupełnie zagubiony ;) Za to Sookie z sezonu na sezon robi się coraz bardziej irytująca :/ Wcześniej była naiwna i durna do bólu, ale przynajmniej dobra, a ostatnio zaczęła być zupełnie okropna :/

WhiteDemon

Przecież w ostatnim sezonie Eric był już bardziej sobą, bo znowu się puszczał;P Teraz będzie znowu kumplem Sookie bo Bill się rozpuścił i odżył;P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Po prostu nie mogłam z tej kałuży..... :D

byledopiatku

Ja przez pół roku myślałam- bober czy nie bober?:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ale pomiędzy bzykaniem siostruni łasił się do niej jak piesek i dla mnie to było obrzydliwe. Eric został pozbawiony jaj;) Gdzie mój viking który przerażał i fascynował zarazem każdym spojrzeniem? Zniknął razem z blond czupryną.

WhiteDemon

Nie wiem czemu, ale w ogóle nie pamiętam Sookie z poprzedniego sezonu:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

A to Ci racyja, jakaś wyblakła była;) Wszystko na psy zeszło.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Cudowny wpis, hahaha

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

Eric zdecydowanie. Bill mnie denerwuje od samego początku.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
maniaczka_filmweb

Po obejrzeniu całego serialu jeszcze raz zmieniam zdanie jestem Team Eric.

ocenił(a) serial na 9
maniaczka_filmweb

Żaden, tylko Pam :D

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

Pam i Eric są najlepsi!

ocenił(a) serial na 9
maniaczka_filmweb

... albo Pam i Tara... :D

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

Eric też jest super. Tara jako wampir zrobiła na mnie naprawdę duże wrażenie, ponieważ przedtem była nudna i wciąż mówiła jakie to wampiry są nieludzkie.

ocenił(a) serial na 9
maniaczka_filmweb

Tak, tak, wiem, na pewno lepszy od Billa :D
Ktoś gdzieś pisał, że Pam i Tara będą się zachowywały jak zakochane nastolatki i tylko na to czekam :DD

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

To może być naprawdę ciekawe. Pam zakochana tylko na to czekam ;-)

foxmulder

jakos nie lubie Tary wiec mam nadzieje, ze tak nie bedzie ... Ogolnie wuazam, ze Pam i Eric sa idealni dla siebie, ta chemia miedzy nimi <3

ocenił(a) serial na 10
laudberry1

To stwórca i potomek więc jest między nimi więź, ale Eric i Sookie to dopiero piękna parka. Uwielbiałam 4 sezon kiedy Eric stracił pamięć te dni były piękne.

maniaczka_filmweb

no wiem, wiem, ale i tak chcialabym by byli razem .... wlasnie nie, nie lubie Sookie i jakos ogolnie wole ja z Billem

ocenił(a) serial na 6
maniaczka_filmweb

Lafayette mistrz.

maniaczka_filmweb

Bill !!! :)

maniaczka_filmweb

wiadomo, że Eric !!! Bill jest do chrzanu....

ocenił(a) serial na 10
maniaczka_filmweb

Eric 3 ever. ;)
Bill to taki starzec.. jeszcze te dłuższe włosy w sezonie 1 to już wcale.. wygląda trochę lepiej w krótkich włosach ale nadal wygląda na obleśnego tatusia...

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_filmweb

Eric jest fajny i ma to swoje poczucie humoru bill jest poważny i ostatnio pod koniec piątego sezonu zrobił się dziwny i troche nienormalny.Team ERIC.

ocenił(a) serial na 10
maniaczka_filmweb

Eric :) Uwielbiałam związek Billa i Sookie z pierwszego sezonu, w 1 sezonie Bill był jeszcze przystojny, ale z sezonu na sezon za szybko się starzeje... Za to do Erica przekonałam się chyba dopiero w 4 sezonie (przesłodki był taki zagubiony, uroczy, nieporadny), mimo że od początku uważałam go za mega przystojnego. Ale poza wyborem "Bill czy Eric?", moim ideałem jest jednak Alcide (nie jako postać, ale za jego wygląd).

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

A kogo oni obchodzą? JESSICA. Jizz in my pants : D

maniaczka_filmweb

oczywiście,że Eric

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

Dd początku do końca Eric jest najlepszy Bill to taki amerykański wieśniak nic sobą nie prezentuje a ERICK to co innego

ocenił(a) serial na 6
Baal

Jezusie nazareński...

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_filmweb

Najlepszy jest Stefan!

ocenił(a) serial na 10
ast

Jaki Stefan?

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_filmweb

Brat Damona.

ocenił(a) serial na 10
ast

Aha myślałam, że coś mi umknęło w True Blood, a to z The Vampire Diaries...