PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ja uwielbiam Billa, a wy?

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

heheheh niezła wpadka
ps. ja tam wole Damona :P z pamiętników niż jego brata
pozdrawiam

maniaczka_filmweb

Lubię Billa w 6tym sezonie,dużo zyskał odkąd stał się Bilith :D Do Erica również mam sentyment.Ciężko opowiedzieć się po konkretnej stronie.Oboje są charyzmatycznymi postaciami.

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

Zdecydowanie Eric <3
Ale ostatnio uwielbiam Jasona :)

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 5
maniaczka_filmweb

Eric. Bill jest taką cipą -.-

ocenił(a) serial na 8
neveermind

To chyba ostatnio Eric zasługuje na to zacne miano. Swoją drogą co wy macie z tym Erikiem?? Dla mnie Bill, zdecydowanie ^_^

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_filmweb

Na początku Bill.. Ich znajomość była ciekawa i to jak się poświęcali dla siebie było fajne. Ma fajny charakter, ale za to średnio wygląda..
Potem pojawił się Eric który początkowo niesamowicie mnie irytował, taki ignorant.. Potem ściął włosy i zaczął się "normalnie" ubierać, poznaje się go trochę lepiej i zaczyna być intrygujący. Wydaje się być tylko zły, ale ma też dobre strony i ma fajne poczucie humoru. Ma "to coś" w sobie i cały jego sposób bycia daje mu +10 do wyglądu- chociaż już jest przystojny :P

ocenił(a) serial na 9
Duna

o właśnie, w całej rozciągłości zgadzam się z Twoją wypowiedzią :)

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_filmweb

Eric. Jestem kompletnie "zakochana" w Alexandrze więc może to stąd moja chorobliwa wręcz fascynacja postacią Erica.
Moja ulubiona scena w 6 sezonie to ta, gdy Eric przemieniał tą córkę gubernatora. *.*