PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

na prośbę ...

Nie wiem, jak tą postać rozegrają w serialu, ale w książce - Godric <a raczej Godfrey> sam zgłasza się do Bractwa, żeby odkupić swoje winy i spotkać się ze słońcem. Ma to byś niesamowite wydarzenie medialne, wozy transmisyjne, tłumy wiernych, te sprawy...
G. nienawidzi, a może raczej odrażają go wampiry i wszystko co z nimi związane. Uważa, że wszystkie wampiry są przeklęte. Poza tym nie może dojść ze sobą do ładu, bo przez tysiąclecia żywił się m.in. dziećmi...
Nic więcej nie zdradzę :)

Wracając do serialu, zachodzę w głowę, dlaczego Eric leży na stole ofiarnym <tak było w trailerze>. Czyżby miał zająć miejsce Godrica???

ocenił(a) serial na 7
bLANKA13

troszkę się wyjaśnia...

http://www.hbo.com/trueblood/video.html?maven_playerId=trueblood&maven_referralO bject=7612786

ocenił(a) serial na 7
bLANKA13

Dzieki. ;) Ciekawe ile "faktow" scenarzysci wykorzystali w serialu, szkoda, ze jest tylko jeden odcinek tygodniowo. :/
2 sezon jest naprawde dobry. Na Imdb jest info. ze Godric pojawi sie tylko w 4 odcinkach, to chyba byl jego 2. Szkoda go, bo jesli nie zginie to i tak scenarzysci cos z nim zrobia, moze wyjedzie do Transylwanii. ;D

ocenił(a) serial na 7
DearDarknessX

Porównując książkę i serial, do tej pory bardziej podoba mi się serial :D Czekam na wielkie boom...

ocenił(a) serial na 10
bLANKA13

Zgadzam się. Choć dopiero jestem na 6 części to i tak wolę serial. Przeraża mnie fakt że ta saga ma być tak duża (ponoć koło 13 książek)

ocenił(a) serial na 5
myniak

tym bardziej scenarzysci mogliby troche przyspieszyc tempo i zamknac calosc ksiazek (oczywiscie z wprowadzonymi przez siebie zmianami) w 6, 7 sezonach , bo watpie, zeby ktorykolwiek z glownych bohaterow zgodzil sie uczestniczyc w projekcie dluzszym niz 7 lat, tym bardziej, ze po takim czasie juz beda ustawieni do konca zycia swojego i dzieci. na razie sezon 2 idzie mniej wiecej rownolegle z ksiazkami (jestem po 2 tomie), wiec nie ma powodu, dla ktorego nie mieliby przyspieszyc akcji;] (oczywiscie jesli sama autorka zdazy do tego czasu napisac i wydac wszytskie powiesci)

bLANKA13

No wiesz co!!! dobrze, że nie ma u mnie nikogo w domu bo by się zastanawiali dlaczego się gapię w monitor i szczerze do niego jak idiotka :D:D nie wszyscy muszą wszystko rozumieć:d hehe

aweno_b

powinni wprowadzić tu możliwość usuwania postów bądź edycji bo się pomyliłam i lipa teraz

ocenił(a) serial na 10
bLANKA13

macie moze namiary na 3 czesc sagi "Club Dead" w pdf???? możecie mi odrazu przesłas na maila -> awee@poczta.fm Z GÓRY DZIĘKI

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

O ile nie jest okrojone to:

http://www.4shared.com/dir/15342665/e5440cf6/True_Blood_-_Charlaine_Harris.html