PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74724
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Tak jak w temacie ? macie jakieś przypuszczenia ?
Sezon 4 odcinek 2 .
Nie pozostawia nic do myślenia że to sprawa tego "sabatu" , ale co dalej ?

ocenił(a) serial na 7
anulcia267

Stracił pamięć, nie wie kim jest i jest będzie teraz trochę... inny:)

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

Oj ale ja nie chce żeby był inny :P To już nie będzie ten sam Eric

ocenił(a) serial na 7
anulcia267

Ja dodam tylko może trochę namolnie, że pisze się "Erikiem". Nie chcę nikogo pouczać, ale często pojawia się nieprawidłowa pisownia. :)

użytkownik usunięty
milkaway

To nie podoba Ci się Ericiuś? :P

ocenił(a) serial na 7

Chcialabym zobaczyć jego minę na dźwięk tego zdrobnienia. xD

użytkownik usunięty
milkaway

Hahahaha.

ocenił(a) serial na 10
anulcia267

Marnie rzuciła na niego klątwę i nic nie pamięta. Przeczytaj książkę, bo warto. :)

ocenił(a) serial na 9
selfish_vivienne

czyli tylko stracił pamięć? a już myślałem, że go "wskrzesiła" i przestanie być wampirem ale to by było "super-lame"

michal1801

nie, nieee. na szczęście tylko stracił pamięć, tak jak w książce było napisane, jeśli ktoś jeszcze nie czytał, to polecam. ;) zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało w serialu. ;D

ocenił(a) serial na 10
dominikazawoja

mam nadzieję, że scenarzyści nie pozmieniają za wiele jak zwykli robić. :)

ocenił(a) serial na 6
selfish_vivienne

Już pozmieniali >.< serial w niczym już prawie nie przypomina książki i jak dla mnie - wiele na tym stracił. Ja osobiście oglądam już tylko dla samej formalności. Po drugiej serii wszystko upadło :/

ocenił(a) serial na 7
Yuzuki

Eee, książki to też nie takie znowu arcydzieło. ;) A czwarty sezon zapowiada się naprawde znakomicie po dwóch pierwszych odcinkach nawet przy zmianach, które wprowadzono.

ocenił(a) serial na 6
milkaway

Oj zdecydowanie, książki to nie arcydzieło xD nigdy tak nie powiedziałam :D ale powiem, że wciągają. Jeśli masz czas, nic innego do czytania i chrapkę na seksowne wampiry to czego innego chcieć?

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Mnie tam podoba się, że aż tyle zmieniają. Ach i w końcu wszyscy mają to na co czekali Eric i Sookie pod jednym dachem. Jako że scenarzyści mają więcej fantazji niż pani Harris myślę że będzie się działo.

ocenił(a) serial na 10
selfish_vivienne

Mam taki zamiar , i mam też nadzieje , że Eric "znormalnieje " tzn będzie taki jak przed rzuceniem klątwy :P

ocenił(a) serial na 6
anulcia267

Ericowi od...bało niestety;)
Teraz pewnie naprawdę będzie "słodziakiem"...
ZABIĆ MI TĄ WIEDŹMĘ!!
;)
Sabatów się zachciało, ożywiania papużek...skaranie;)

ocenił(a) serial na 8
anulcia267

Książki są bardziej niż kiepskie, bardzo dobrze że serial jest inny bo byłoby nieznośnie :)
Aż dziwne że Eric serio będzie teraz takim zdezorientowanym niewiniątkiem... Tzn jest to jedyny sposób żeby podejść Sookie, co na pewno będzie mieć miejsce, bo jak widać nie uległa bad-boyowi jakim do tej pory Eric był. Zapowiada się śmiesznie, choć w oczach wielu Eric straci jak zacznie być takim ciepłym kluchem :)

ocenił(a) serial na 10
pris

Chodź Eric teraz jest bardzo słodki w ogóle mi też się ta amnezja nie podoba. Po drugim odcinku chodź był bardzo fajny pomyślałam sobie "O nie!!"
Chociaż po dwóch tygodniach zdążyłam sie już z tym pogodzić, to mam nadzieję, że jak najszybciej odzyska pamieć:)