Widziałam kilka lat temu trzy sezony i zastanawiam się, czy jest sens wracać do serialu i oglądać dalej, czy się "psuje"?
Moim zdaniem 4 na pewno warto :) 5 tez mozesz,pojawia sie kilka fajnych postaci. Jezeli chodzi o 6 i 7 to widac duza roznice, niektore odcinki staja sie nudne, wiec juz niekoniecznie.
Nic nie warto i najlepiej nic nie oglądać, a pytanie debilne. Ponieważ pytać sie nie znajomych czy warto oglądać serial jest idiotyczne. Każdy ma inny gust i jaki sens pytać osób, które cie nie znają.
*Nieznajomych. :D
Powinnam napisać: "Sam jesteś idiotyczny/a i debilny/a", bo to chyba ten poziom właśnie. :D
Ale tak bardziej serio:
Właśnie niekoniecznie, bo zdarzają seriale, które po kilku sezonach niewymiernie tracą na jakości i nawet ich zażarci fani twierdzą, że nie warto oglądać dalej.
A to, że podobały mi się pierwsze trzy sezony oznacza, że mam choć trochę podobny gust do osób, które obejrzały 3 sezony i więcej, bo inni nie oglądali wcale lub obejrzeli np. kilka odcinków i zrezygnowali. Więc nie rozumiem Twojej logiki. Równie dobrze możesz stwierdzić, że Filmweb jest "debilny" i "idiotyczny", bo jak można kierować się oceną nieznajomych ludzi przed obejrzeniem filmu? Więc po co są oceny? I forum, gdzie można przeczytać opinie nieznajomych? No chyba, że Ty masz konto jedynie po to, żeby pisać chamskie komentarze... :/
Akurat moi znajomi nie oglądali True Blood, więc niestety nie mogę się ich zapytać.
Nie musisz odpowiadać na moje pytanie jeśli nie chcesz i Ci się "nie podoba", ale jakkolwiek idiotyczne by Twoim zdaniem moje pytanie nie było, nie uprawnia Cię to do obrażania mnie. :/
Po to chyba jest forum, żeby można było się pytać i wiele razy widziałam podobne pytanie. Widziałam też dużo "gorszych" pytań, ale jakoś nie piszę ludziom, że są debilne. Trochę kultury. :/
Pozdrawiam.