oj, to cieżkie klimaty, mimo, że sobie je tak osładzasz :)
ja ostatnio rozglądam się za czymś co ma metr '94. ale nic się nie pojawia :) ciekawe czy Foka obczaiła coś fajnego w Sweden :)
dziewczyny myślicie, że macie szansę u Alexandra?
raczej nie jesteście zbyt ładne - zamiast spotkać jakiegoś przygłupa i urodzić m trójkę niedorozwiniętych bachorów, siedzicie w necie i podniecacie się facetem, który nigdy by nawet na was nie spojrzał
czas zejść na ziemię
chyba nie tobie to oceniać, czy ktoś jest ładny czy nie, bo każdy ma inny kanon piękna :) i skoro myślisz, ze takie teksty sprowadzą kogokolwiek na ziemię, to lepiej sobie daruj, bo to nie poskutkuje ;)
ja tam juz mam przyglupa i trojke niedorozwinietych bachorow
tu musze odreagowac :)
nie rozumiem po co ten komentarz, nie podzielasz naszego entuzjazmu to nie zagladaj tu, tym bardziej nie pisz i koniec, dorosnij troche, dzieciaku
Miałam nie reagować, ale skwituje to tak: ten post utwierdził mnie tylko w przekonaniu, że faceci to debile i jedynym pocieszeniem jest właśnie napalanie się na taki niedostępny ideał jak Alex. On nigdy nic takiego nie powie, bo nie może :)
no w koncu ruszylo
jeszcze nie widzialam, ale po sieci krazy juz to:
http://img17.imageshack.us/img17/9462/alexnaked.jpg
rano było ciężko cokolwiek pisać, kolana rozdygotane, mrowienie w dole brzuszka :D ah, ściągaj odcinek dziewczyno! :)
mmmmmmmmmmmm rozmarzyłam się przy tym ujęciu :D i ciężko jest przestać...na niego patrzeć :)ale trzeba na troszku zejść na ziemię;/
Oh oh, dołączam do was, lasencje :D
To niemoralne żeby wyglądać tak dobrze jak on !
Dziewczyny, ja mam czas, poczekam do wieczora, żeby był nastrój :) Ale ciekawam co tam wyszło :) Będę jednak twarda jak bułka z Biedronki :)
guess whose back :)
foczka która była w NIEBIE!
tworzyłyście ostro, jak się trochę ogarnę to oblukam co tu sie dzieje no i odcinek musze obejrzec. NIE, nie zapommnialam o Was, a raczej o NIM, cieżko by bylo jak po ulicach pelno jego gorszych i lepszych kopii chodziło :))
NIE lepiej od niego wygladajacych tylko wiecej i mniej udane kopie o to mi chodziło :)
i mam jeszcze wrazenie, ze w 2 sezonie juz sie zorientowali kto im najwieksza kase przyniesie i zaczeli go eksponowac w bardziej mhm uwydatniajacych sylwetke ciuchach
lepiej bym tego nie wyraziła ... w 1 sezonie był interesujący, ale nie przyciągał tak uwagi jak teraz .
A ja Go lubiłam bardziej w długich włosach. A zaczął mi się podobać już w pierwszej scenie, kiedy w Fangtasia przywołał Billa i Sookie skienieniem palców... No, a potem była wanna i popłynęłam... No i jeszcze scena w barze, kiedy Bill próbował mu grozić, a Eric go zgasił takim cichym "What?"... Go Eric! Tylko tyle mam do powiedzenia. No może jeszcze to, że gdyby nie odgrywana przez Alexa rola 1000-letniego wampira-Wikinga, to bym tak bardzo nie wpadła, bo blondyni nie są w moim typie. Ale każdy tak potężny facet zwraca moją uwagę... No to się rozpisałam.
Trzymajcie się dziewczyny i szukajcie! Ja mam takiego dużego i przystojnego faceta, tylko z ciemnymi włosami... Każdemu może się poszczęścić!
Nieśmiało przyznam, że ścięcie jego włosów wywołało u mnie ten sam efekt co u Ciebie ^^'
http://superherofan.blogspot.com/2009/08/alexander-skarsgard-finally-naked-in.ht ml?zx=b357239cdb5d26da w duzych rozmiarach;)
powolutku najpierw przebrnelam przez te wasze freestajle :)
no w wielkim skrocie:
1. Szwecja, a konkretniej Sztokholm powinien zmienic nazwe na "God's Land" ;P
2. W podstawówce uczyli mnie ze bóg jest tylko jeden, i tu sie wszystkie zgodzimy, ale tam po ulicach pelno pół-bogow chodzi :D normalnie jak w Valhalli się czułam :)
3.Zeby nie bylo,ze o samych dupach gadam....fantastyczna atmosfera, czysto cicho miło, bardzo towarzysko, i ....troche zimno :) jak wysiadłam na lotnisku w PL to bylo takie, nie wiem, ja bym to porównała do otwierania piekarnika i ta 1 fala goraca cie uderza:P
4.Co wiecej... aaa no własnie poznałam moje pierwsze szwedzkie bóstwo, nazywa się Kriss i jest boooooski :) 190;) od niego pobralam pierwsze lekcje JĘZYKA szwedzkiego ;p chyba będe musiala przeprowadzić poważną! rozmowę z moim PL-chloptasiem (w porownaniu do Alexa czy nawet Krissa chłopak wypada blado(i to nie w tym wampirzym sensie)) ooo mam dobre porownanie, moje ulubione ostatnio House-Lubicz :)
5. i teraz uwaga wszystkie mi zazdroscicie
na początek napisze ze świat jest MAŁY(i w tym momencie juz mi zazdroscicie...ale NIE, spokojnie możecie zazdroscic kiedy napiszę ze SZTOKHOLM to maalusie miasto :) otóz do rzeczy, dzieki bogu osoba u ktorej nocowalam jest bardzo towarzyskim człowiekiem(Polak) takze kazdego wieczoru imprezowalismy Ostro!(ja nie wiem jak on potem chodził na do pracy czy do sadu:P) no niewazne offtop. imprezowalismy przez co poznałam mnostwo zajebistych osób (m.in. Krissa;)) i poznałam dziewczynę, która zwała się Matilda. NO i ta Matilda była kiedys na imprezie z ALEXEM! tzn w jednym z clubów.(nie bardzo ja rozumiałam bo pomiedzy angielskie wyrazy wstawiała szwedzkie slowa) ale wyłapałam "HOT, AWSOME, ASS, GORGEOUS" :) i jak mi sie dobrze poszczęsci i Matilda ruszy trochę swoje leniwe dupsko (mam z nia kontakt mailowy i kom) to obiecała ze postara sie dokopac do jakis znajomych Alexa ! ! ! :) jestem zajebiscie szczesliwa ;) kto wie moze kiedys zabaluje razem z nim :P
6. na koniec dodam ze w październiku znow lece na kilka dni(BOZE błogosławie mojego szefa, ze kaze! mi tam latac, a to wszystko dzięki temu ze mam tam nocleg, nie ma to jak skapy szef:P hehhehe) ahhh aa na taki zupełnie koniec bedzie mi ciezko wybrac gdzie sie przeprowadzic za kilka lat będe krążyc pomiedzy Waw-Sztok-Paryż :) jestem taka szczęśliwa ze szok :) ale szczerze piszac WAS(jeff natou anjagu) też polubilam
na koniec koncow :) zrobie jak Mugatu z Zoolandera
HAPPY happy HAPPY happy haaaaaaaaaaaa :)
ps.czemu moja szefowa wysyla mnie tylko dwa pietra nizej po poczte
samemu se trza bedzie ten sztokholm wydrapac haha
No, no Foczka... Jestem szczęśliwa Twoim szczęściem, szczerze. Dziękuje za miłe słowa. Śmieje się do siebie z tego: że świat jest mały. Prawdę mówiłam :) Już się o tym dawno przekonałam. Zazdroszczę, ale też tak szczerze miłej atmosfery i 'fajnych widoków' :) Będę nawigować jak tam z Krisem, gdyż jak też mówiłam- zimni chłopcy są tacy nice :)
[Siedzę i popijam piwko :)]
Też popijam. Więc wasze zdrowie! Kochana, ale brakuje mi twoich "Czego się nauczyłam po tym odcinku?". Czekam z niecierpliwością. it makes my day! Pozdrówka
i za to cie lubie! za szczerość i takie zrozumienie :)
Kriss juz wyslał kilka smsków dziś :)))) ale szrzecze po scenach z 9 odc. musze pogonic Matilde;)
jeff jesli mam byc szczera zaczyna sie tu robić ciasno i z deczka edziowo. co ty na to zeby stworzyc oddzielny temat dla starej ekipy?
kurde a ja bez alkoholu w domu(zostało mi moldawskie wino ale slodkie wiec sobie odpuszcze) :( jutro jade do winiarni to sie zaopatrzę :) wogole musze jakies zakupy zrobic bo pustki w lodówce :)
Dziewczęta, troszkę wyrozumienia :) Szczęściem trzeba się dzielić. Eric zyskuje nowe wielbicielki :)
jak podzielisz ciastko na 4 czesci jest jeszcze co jeść, natomiast gdy potniesz je na 15 to juz gorzej :P
obejrzalam odcinek i moge tylko wykrztusic WOW OMG ! ! ! ten koleś jest IDEALNY, boze jakie cialo jaki uśmiech!
mniej wiecej w połowie serialu miałam regularny orgazm! aa pod koniec w tych ciuchach (oscar dla stylisty:P) wrrrr jestem normalnie podniecona i to ostro!
juz wiem co mi sie przysni..... :) GOD DAMN IT!