PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74668
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Serial zacząłem oglądać niedawno i musze przyznać, że na początku (pierwsze 2-3 odcinki) niespecjalnie mi się podobał. Oglądałem jednak dalej z paru względów, między innymi ze względu na głos Anne Paquin. Mógłbym jej słuchać i słuchać, ktoś jeszcze tak ma? ;P

adamz89

Fajny ma głos, ale jak już to wolałabym słychać głosu Alexandra Skarsgarda :D

ocenił(a) serial na 9
katia2424

o tak ;) świetnie też brzmi w swoim ojczystym; w serialu pięknie brzmiało "delikotta" - gdy przyszedl do niego sam z prośbą o pomoc w zabiciu menady;
a anna paquin ma dość ciekawy akcent, australijsko brzmiący dość

ocenił(a) serial na 7
adamz89

Jak nie przeklina.:) O ile True Blood bez ostrego języka nie byłby tym samym serialem, to wulgaryzmy z ust Sookie brzmią kuriozalnie. ;)

ocenił(a) serial na 9
milkaway

i sztucznie ;)
tylko raz jej prawie wyszło, w rezydencji russela gdy spotkała tam erica, "eric what the f***";

użytkownik usunięty
sara__m

Albo: "I'm not your f*** dinner XD

ocenił(a) serial na 7
adamz89

A jak już mamy wątek o głosach i akcentach to dodam, że strasznie nie podoba mi się wymowa i intonacja Stephena Moyera. Takie wrażenia jakby ktoś paznokciami po tablicy przejeżdżał... SOOKEH IS MAHN!!! xD Mam wrażenie, że czasem za bardzo się spina, żeby zamienić swoją angielszczyznę na southern drawl.

milkaway

Fajnie Sookie wypijała kolejke w tym barze(nie wiem jak to nazwać...te przyjęcie z 3 sezonu gdzie były wilczki)
śmieszna wtedy była :)
Albo Jess jak kazała gościowi gadać na temat "koleżanki" co robiła w kościele :D

Damx123

mnie to chyba pod koniec 2 sezonu przestala irytowac ona. juz mialam przez nia przestac ogladac 1 odcinek ale dobrze ze tego nie zrobilam. nie wiem jak ja ją tak długo znosilam haha dwa sezony mnie drażniła to chyba długo co hehe

ocenił(a) serial na 8
Orchidea_wroc

A mnie się za to podoba akcent Godrica ;d