Czy ktoś wie jak tu sie dodaje fotki? Chciałam wstawić fotkę aktorki Rutiny Wesley ,bo jej profil tak łyso wygląda ;) Ale nie wiem jak to zrobić.
Trochę jaśniej...
Zmartwię Cię (choć chcę pocieszyć bo domyślam się że próbowałaś bez powodzenia klikać w „kliknij aby dodać zdjęcie”...) ale GodFella ma rację, do osób już od dłuższego czasu fotek dodawać nie można. To wielokrotnie poruszana kwestia, spójrz chociażby tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/1024360/Kiedy+zdj%C4%99cia+do+os%C3%B3b.html
Widzę że jeszcze nic nie dodawałaś, więc poradzę Ci bardziej spróbowanie na początek pobawienie się z takimi rzeczami jak data, miejsce urodzenia (przy osobach) i role, czas trwania itp. (przy filmach). Bezproblemowo się to robi korzystając z „zostań autorem tej strony” - wypełniasz formularzyk który sie pojawi (oczywiście prawidłowo, warto przeczytać sobie instrukcję zamieszczoną w FAQ – u góry w zakładce społeczność), w pole źródło podajesz link do strony z której te dane wzięłaś i klikasz wyślij.
Dodawanie zdjęć (plakatów do filmów) jest natomiast tutaj nieco kłopotliwe – przyjęte jest takie założenie że muszą być one idealnej jakości, osoba sprawdzająca znajdzie Ci tam rozmytych parę pikseli i je odrzuci. To bezsensowne, bo nikt normalny nie będzie przecież zwracał na to uwagi przy oglądaniu, no ale tak jest.
No nic, mam nadzieję że pomogłem choć trochę.
Miłej niedzieli.
Ps. „łyso wygląda” - dobre...