PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

HELP

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś wie jak tu sie dodaje fotki? Chciałam wstawić fotkę aktorki Rutiny Wesley ,bo jej profil tak łyso wygląda ;) Ale nie wiem jak to zrobić.

ocenił(a) serial na 6
Kitty85

Bo nie mozna...

Kitty85

Trochę jaśniej...
Zmartwię Cię (choć chcę pocieszyć bo domyślam się że próbowałaś bez powodzenia klikać w „kliknij aby dodać zdjęcie”...) ale GodFella ma rację, do osób już od dłuższego czasu fotek dodawać nie można. To wielokrotnie poruszana kwestia, spójrz chociażby tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/1024360/Kiedy+zdj%C4%99cia+do+os%C3%B3b.html
Widzę że jeszcze nic nie dodawałaś, więc poradzę Ci bardziej spróbowanie na początek pobawienie się z takimi rzeczami jak data, miejsce urodzenia (przy osobach) i role, czas trwania itp. (przy filmach). Bezproblemowo się to robi korzystając z „zostań autorem tej strony” - wypełniasz formularzyk który sie pojawi (oczywiście prawidłowo, warto przeczytać sobie instrukcję zamieszczoną w FAQ – u góry w zakładce społeczność), w pole źródło podajesz link do strony z której te dane wzięłaś i klikasz wyślij.
Dodawanie zdjęć (plakatów do filmów) jest natomiast tutaj nieco kłopotliwe – przyjęte jest takie założenie że muszą być one idealnej jakości, osoba sprawdzająca znajdzie Ci tam rozmytych parę pikseli i je odrzuci. To bezsensowne, bo nikt normalny nie będzie przecież zwracał na to uwagi przy oglądaniu, no ale tak jest.

No nic, mam nadzieję że pomogłem choć trochę.
Miłej niedzieli.

Ps. „łyso wygląda” - dobre...

ocenił(a) serial na 10
Argento251

Dzięki,ale już dodawałam adresy url, ciekawostki i inne na innych stronkach i na True Blood , więc wiem jak to działa. Jeszcze fotek nie dodawałam ,więc sie tylko o to chciałam spytać. Trochę to bezsensu ,że nie można fotek dodawać i ,że inny aktorzy mają a drudzy nie.