Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74868
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Mnie się bardzo podobało :D Fajnie wykreowany świat, który mógłby być rzeczywistością - taki Harry Potter dla starszych ;) Ciężko wyrokować po jednym odcinku, ale na pewno znów za tydzień zasiąde przed TV.

Tidus_

Jak dla mnie to za dużo seksu i podtekstów seksualnych :D Jest ich tak wiele że aż to nierealistyczne a takie plastikowe. Ale zapowiada sie ciekawie.

Demonka

No tak z tym seksem to trochu przesadzają ale wydaje się, że będzie dobrze:) Mam taką nadzieję:)Czekamy na następne odcinki:)

Tidus_

Na początku byłam zszokowana, totalnie zakręcony, fajnie się rozwija, napewno obejrzę za tydzień:)pozdrawiam

gladziullka_2

zgadzam się,że z tym seksem to przesadzili, no ale może to taki urok wampirów po 22

gladziullka_2

Również się zgadzam - dużo seksu, ale nie żebym narzekał ;)
Taki już urok dzisiejszych seriali - patrz Californication ;)
Totalnie zakręcone historia rzeczywiście wciąga :D

ocenił(a) serial na 1
Tidus_

"Taki już urok dzisiejszych seriali - patrz Californication ;)"
Nie porównywałbym tej plastikowej szmiry do californication.

Tidus_

Oglądałam.
Wciągnęło mnie w fotel. Jestem pod wrażeniem :):)

użytkownik usunięty
hekate_6

też bardzo mi się podobał :) na pewno obejrze w przyszłym tygodniu, ciekawe jak to wszystko będzie się rozwijać

Tidus_

W sumie, to jest w tym coś fajnego,że ma w sobie taką wulgarność i wogole jest dość ostry, w końcu wampiry są uosobieniem seksu i agresji, a ostatnio to widać jedynie bardzo sentymentalne, bardzo "ludzkie" (np. Moonlight)

ocenił(a) serial na 8
Tidus_

Bardzo mi się podoba, po pierwszym odcinku już wciąga a po następnych jeszcze bardziej:)

ocenił(a) serial na 10
martyna1117_88

Zgadzam sie z tobą. Serial jest wciagajacy. Ogólnie wszystko na plus.
Nie wiem czemu niektórzy narzekają. Kwestia gustu ? Czy posiada ktoś listę odcinków? (opisanych skrótowo co w którym sie dzieje?)

one_blood

Jeśli może być po ang to zapraszam tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_True_Blood_episodes ;)

ocenił(a) serial na 10
one_blood

Jak znajdę listę odcinków to wrzucę linka.
Jak już gdzieś tu pisałem pierwsze odcinki są wstępem. Mają zrobić duże wrażenie na widzach, a właściwa akcją dopiero się zacznie. Jak już się pojawi Eric w serialu to już w nim przepadniecie i będziecie śledzić serial do końca.

ocenił(a) serial na 10
mroczny

Tidus dzięki za fatygę :) Fajnie by było, gdybyś Mroczny wrzucił/a link ze spisem po polsku. Jak na początek to serial jest według mnie super :)

one_blood

Krótkie streszczenia możesz znaleźć na www.true-blood.com.pl ;)

ocenił(a) serial na 10
Silva

dzięki za stronkę Silva :) [za krótki komentarz]