PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Przedstawiam kolejne wyniki głosowania negatywnego:

Alcide - 16 głosów
Russell - 15 głosów

Walka bardzo wyrównana o 1 głos więcej zdobył Alcide i to on odpada z gry... , Russel natomiast wraca do gry :)

1, 2, 3 ..... ?
..
8. Alcide Herveaux
9. Franklin Mott
10. Maxine Fortenberry
11. Lafayette Reynolds
12. Tara Thornton
13. Bill Compton
14. Luna Garza
15. Jesus Velasquez
16. Lorena Krasiki
17. Sam Merlotte
18. Maryann Forrester
19. Arlene Fowler
20. Terry Bellefleur
21. Hoyt Fortenberry
22. Andy Bellefleur
23. Wielebny Steve Newlin
24. Tommy Mickens
25. Marnie Stonebrook

Także kolejny tydzień głosowania przed nami :) raz dziennie każdy może przyznać po kolei 4, 3 , 2 i 1 punkt swoim ulubionym bohaterom, w piątek podsumowanie i kolejne eliminacje xD

Oto lista bohaterów:

Sookie Stackhouse
Eric Northman
Pam De Beaufort
Jessica Hamby
Jason Stackhouse
Russell Edgington
Sophie-Anne Leclerq

ocenił(a) serial na 10
gumibear6

Pam - 3 pkt
Eric - 2 pkt
Jessica - 1 pkt

podsumowanie jutro

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Eric --> 3 pkt
Pam --> 2 pkt
Jessica --> 1 pkt

ocenił(a) serial na 10
gumibear6

3- Eric
2- Jessica
1- Pam

Sajmonnn

Pam - 3 pkt
Eric - 2 pkt
Jessica - 1 pkt

AureliaKotta

Jessica Hamby - 3
Eric Northman - 2
Pam De Beaufort - 1

ocenił(a) serial na 10
lukaszfl40

Eric-3
Jessica-2
Pam-1

mary1234

3-Pam De Beaufort
2-Jessica Hamby
1-Eric Northman

ocenił(a) serial na 8
Possession

3-Pam De Beaufort
2-Jessica Hamby
1-Eric Northman

gumibear6

3 Eric
2 Jessica
1 Pam

ocenił(a) serial na 8
piffling

3-Eric
2- Pam
1- Jessica

ocenił(a) serial na 10
piffling

3- Eric
2- Jessica
1- Pam

silesiaaaa

3-Eric
2-Pam
1-Jessica

ocenił(a) serial na 10
jagi89

Eric-3
Pam-2
Jessica-1

mary1234

3 Eric
2 Jessica
1 Pam

ocenił(a) serial na 10
piffling

Pam - 3 pkt
Eric - 2 pkt
Jessica - 1 pkt

dzisiaj wieczorem podsumowanie i niebawem finał konkursu :D

ocenił(a) serial na 6
Sajmonnn

3 Eric
2 Jessica
1 Pam

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Eric --> 3 pkt
Pam --> 2 pkt
Jessica --> 1 pkt

ocenił(a) serial na 8
Madx

3-Pam De Beaufort
2-Jessica Hamby
1-Eric Northman

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Poniżej przedstawiam podsumowanie:

1. Eric Northman - 209 pkt
2. Pam De Beaufort - 167 pkt
3. Jessica Hamby - 148 pkt

Eric uzyskał najwięcej punktów, tak więc automatycznie zostaje pierwszym finalistą naszej zabawy :)

Panie tj. Pam i Jessica rywalizują o udział w finale.... :D

Do środy głosujemy - tylko tym razem głosujemy POZYTYWNIE - która z dziewczyn ma się zmierzyć z Ericiem w finale? :-)

Proszę, aby każdy głos miał krótkie uzasadnienie - głosy nieuzasadnione nie będą brane pod uwagę... Miłej zabawy ;-)

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Pam - jest zdecydowanie - razem z Ericiem - moją ulubioną postacią serialu, uwielbiam sceny z jej udziałem, jej ironię, niesamowite teksty (np do Tary:D), ogólnie za całokształt mój głos dla jedynej i niepowtarzalnej Pam

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Oczywiście, że PAM ;p Ma najlepsze teksty z całej obsady i zawsze przyjemnie ogląda się sceny, w których występuje. Od samego początku w mojej ścisłej czołówce^^

Madx

Zdecydowanie Jessica. Ponieważ czasem jest niewinna a czasem to istna diablica. LOVE Jess.

lukaszfl40

Jessica - początkowo bardzo mnie irytowała, później coraz bardziej zyskiwała moją sympatię :)

ocenił(a) serial na 9
piffling

Bez chwili zawahania Pam kocham jej bezczelność, cynizm, ironizm, bezpośredniość, a jak coś powie to 10 minut zrywam boki ze śmiechu, genialna jest

ocenił(a) serial na 6
Sajmonnn

Trudny wybór, ponieważ obie Panie są niesamowite :)
Postawię jednak na JESSICE, po za tym, że ma świetny charakter i super rolę jest też śliczna :D

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Swój głos oddaję na Pam, mówi to co myśli przy okazji dowalając jakiś fajny tekst. I najbardziej w niej lubię jej niechęć do paszteta, tzn. do Sookie.

ocenił(a) serial na 10
Mailo91

Pam - jest zdecydowanie - razem z Ericiem - moją ulubioną postacią serialu, uwielbiam sceny z jej udziałem, jej ironię, niesamowite teksty (np do Tary:D), ogólnie za całokształt mój głos dla jedynej i niepowtarzalnej Pam

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Jessica! Jest dla mnie najlepszą postacią zaraz po Ericu :P Jest taka słodka i niewinna, a gdy trzeba to pokaże swój mocniejszy charakterek ;) Do tego jest śliczna i miło się na nią patrzy, bo jest taka trochę jeszcze dziecinna i to mnie zdecydowanie uwiodło :D

ocenił(a) serial na 10
silesiaaaa

Pam - za jej lojalność i miłosć do Erica, za jej boskie kreacje i wgl całą prezencję, za jej ironizm, cynizm ,pogardę do ludzi i boskie włosy!

ocenił(a) serial na 10
nina5121

Jessica- jest fajna, przebojowa. Poza tym nie cierpię Pam.

ocenił(a) serial na 10
mary1234

pam - rewelacyjna postać, wg mnie najlepsza w całym serialu, nie ma mocnych na nią i jej teksty

ocenił(a) serial na 9
mary1234

Oczywiście, że PAM ;p Ma najlepsze teksty z całej obsady i zawsze przyjemnie ogląda się sceny, w których występuje. Od samego początku w mojej ścisłej czołówce^^

ocenił(a) serial na 10
Madx

Pam poniewaz jest moja ulubiona postacia True Blood

ocenił(a) serial na 10
nattya88

Pam! ją można nazwać prawdziwą wampirzycą! ucieleśnienie sexu i kobiecości! :)

ocenił(a) serial na 7
Gagisa

Jessica, za to, że jest najsłodszą wampirzycą w TB:)

Madeleine_filmweb

Pam bo kocham wszelkie sceny z jej udziałem, jest niesamowita, najgorętsza i najbardziej seksowna kobieta w true blood :)

i_love_taylor_momsen

Zdecydowanie Jessica. Ponieważ czasem jest niewinna a czasem to istna diablica. LOVE Jess.

ocenił(a) serial na 9
lukaszfl40

Bez chwili zawahania Pam kocham jej bezczelność, cynizm, ironizm, bezpośredniość, a jak coś powie to 10 minut zrywam boki ze śmiechu, genialna jest

ocenił(a) serial na 10
wiecu

Jessica- jest fajna, przebojowa. Poza tym nie cierpię Pam.

ocenił(a) serial na 10
mary1234

Jessica! Jest dla mnie najlepszą postacią zaraz po Ericu :P Jest taka słodka i niewinna, a gdy trzeba to pokaże swój mocniejszy charakterek ;) Do tego jest śliczna i miło się na nią patrzy :) Jest jeszcze taka dziecinna, no i to mnie zdecydowanie uwiodło :D

ocenił(a) serial na 9
silesiaaaa

ocenił(a) serial na 10
Madx

Pam poniewaz jest moja ulubiona postacia True Blood

ocenił(a) serial na 10
nattya88

pam - rewelacyjna postać, wg mnie najlepsza w całym serialu, nie ma mocnych na nią i jej teksty

carolineforbes

ocenił(a) serial na 10
lukaszfl40

Pam bo to wampirzyca idealna :D niczego jej nie brakuje i jest mega seksowna

ocenił(a) serial na 10
matteusss

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

A oto wyniki na finalistkę konkursu na ulubionego bohatera True Blood:

Jessica - 10 głosów
Pam - 17 głosów

Jak widać to własnie Pam De Beaufort powalczy z Ericiem o miano najlepszej :D

Jessica zdobywa zaszczytne trzecie miejsce w całej naszej rozgrywce :)

1, 2 ..... ?
..
3. Jessica Hamby
4. Sophie-Anne Leclerq
5. Sookie Stackhouse
6. Jason Stackhouse
7. Russell Edgington
8. Alcide Herveaux
9. Franklin Mott
10. Maxine Fortenberry
11. Lafayette Reynolds
12. Tara Thornton
13. Bill Compton
14. Luna Garza
15. Jesus Velasquez
16. Lorena Krasiki
17. Sam Merlotte
18. Maryann Forrester
19. Arlene Fowler
20. Terry Bellefleur
21. Hoyt Fortenberry
22. Andy Bellefleur
23. Wielebny Steve Newlin
24. Tommy Mickens
25. Marnie Stonebrook

Przed nami FINAŁ zabawy!!!!! :)

Do niedzieli każdy raz dziennie może oddać głos na swojego faworyta - głosujemy POZYTYWNIE - wskazujecie tego/tą, który/a powinien/-nna wygrać zabawę :) Proszę o krótkie uzasadnienie swojego wyboru - głosy nieuzasadnione nie będą brane pod uwagę
Miłej zabawy :)

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Zarówno Eric jak i Pam to moi serialowi ulubieńcy, on jest moim ulubionych bohaterem, ona bohaterką tak więc wybór trudny xP
Jednak swój głos oddaję Pam - zawsze pojawia mi się uśmiech na twarzy jak tylko pojawia się w serialu, uwielbiam jej cięte riposty, styl bycia, to jaka jest cyniczna i ironiczna wobec ludzi jako gatunku gorszego, a jednocześnie to że potrafi być kochająca i wierna - jak do osoby Erica :)

ocenił(a) serial na 6
Sajmonnn

W tej chwili nie mogę oddać swojego głosu na nikogo innego niż ERIC. Szczerze takiemu wampirkowi oddałabym wszystko :D Kocham Jego świetny nieco ironiczny charakterek i oczywiście boski wygląd. Jest jak najbardziej moją ulubioną postacią w serialu :)

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Głosuję na Erica, ponieważ jest moim zdaniem najciekawszą postacią w TB. Podoba mi się, że co rusz można dowiedzieć się o nim czegoś nowego, a do tego urzekła mnie jego nagła metamorfoza ;p