Przedstawiam kolejne wyniki głosowania negatywnego:
Alcide - 16 głosów
Russell - 15 głosów
Walka bardzo wyrównana o 1 głos więcej zdobył Alcide i to on odpada z gry... , Russel natomiast wraca do gry :)
1, 2, 3 ..... ?
..
8. Alcide Herveaux
9. Franklin Mott
10. Maxine Fortenberry
11. Lafayette Reynolds
12. Tara Thornton
13. Bill Compton
14. Luna Garza
15. Jesus Velasquez
16. Lorena Krasiki
17. Sam Merlotte
18. Maryann Forrester
19. Arlene Fowler
20. Terry Bellefleur
21. Hoyt Fortenberry
22. Andy Bellefleur
23. Wielebny Steve Newlin
24. Tommy Mickens
25. Marnie Stonebrook
Także kolejny tydzień głosowania przed nami :) raz dziennie każdy może przyznać po kolei 4, 3 , 2 i 1 punkt swoim ulubionym bohaterom, w piątek podsumowanie i kolejne eliminacje xD
Oto lista bohaterów:
Sookie Stackhouse
Eric Northman
Pam De Beaufort
Jessica Hamby
Jason Stackhouse
Russell Edgington
Sophie-Anne Leclerq
Oczywiście Eric :D Jest moją ulubioną postacią. Uwielbiam go za jego charakter, sposób bycia, za wszystko :D
Głosuję oczywiście na Erica ;) Za tę jego ironię, świetne miny :D no i ogólnie za całokształt, gdyż uważam, że jest najlepszą postacią tego serialu ;) no i miło się na niego patrzy :D:)
Zarówno Eric jak i Pam to moi serialowi ulubieńcy, on jest moim ulubionych bohaterem, ona bohaterką tak więc wybór trudny xP
Jednak swój głos oddaję Pam - zawsze pojawia mi się uśmiech na twarzy jak tylko pojawia się w serialu, uwielbiam jej cięte riposty, styl bycia, to jaka jest cyniczna i ironiczna wobec ludzi jako gatunku gorszego, a jednocześnie to że potrafi być kochająca i wierna - jak do osoby Erica :)
Głosuję na Erica, ponieważ jest moim zdaniem najciekawszą postacią w TB. Podoba mi się, że co rusz można dowiedzieć się o nim czegoś nowego, a do tego urzekła mnie jego nagła metamorfoza ;p
Eric - mega przystojny, wspaniała osobowość, najseksowniejsza postać z serialu i ten jego głos. Kocham go! To on powinien wygrac!
W tej chwili nie mogę oddać swojego głosu na nikogo innego niż ERIC. Szczerze takiemu wampirkowi oddałabym wszystko :D Kocham Jego świetny nieco ironiczny charakterek i oczywiście boski wygląd. Jest jak najbardziej moją ulubioną postacią w serialu :)
Głosuję oczywiście na Erica ;) Za tę jego ironię, świetne miny :D no i ogólnie za całokształt, gdyż uważam, że jest najlepszą postacią tego serialu ;) no i miło się na niego patrzy :D:)
Głosuję na Erica, ponieważ jest moim zdaniem najciekawszą postacią w TB. Podoba mi się, że co rusz można dowiedzieć się o nim czegoś nowego, a do tego urzekła mnie jego nagła metamorfoza ;p
W tej chwili nie mogę oddać swojego głosu na nikogo innego niż ERIC. Szczerze takiemu wampirkowi oddałabym wszystko :D Kocham Jego świetny nieco ironiczny charakterek i oczywiście boski wygląd. Jest jak najbardziej moją ulubioną postacią w serialu :)
Zarówno Eric jak i Pam to moi serialowi ulubieńcy, on jest moim ulubionych bohaterem, ona bohaterką tak więc wybór trudny xP
Jednak swój głos oddaję Pam - zawsze pojawia mi się uśmiech na twarzy jak tylko pojawia się w serialu, uwielbiam jej cięte riposty, styl bycia, to jaka jest cyniczna i ironiczna wobec ludzi jako gatunku gorszego, a jednocześnie to że potrafi być kochająca i wierna - jak do osoby Erica :)
Zsumuję głosy jutro wieczorem ;-)
Wybaczcie, ale mega wciągnął mnie serial The Lying Game i nie mogę oderwać oczu od niego :P