Czemu tak długo trwa akceptowanie kontrybucji? Przez to brakuje w obsadzie takich znaczących postaci jak Lorena i Godric.
Z tym pytaniem to raczej do redakcji, a nie do fanów serialu. Z tymi kontrybucjami to czasem różnie jest, dziś jeden wer wziął się za ciekawostkę, którą zaproponowałam do serialu "Dexter", i przy okazji zweryfikował mi 3 kontrybucje z obsadą, które jeśliby leciały zgodnie z kolejką to pewnie zostałyby zweryfikowane dopiero lutym 2010, byłam nieźle zaskoczona...
Ktoś lub dwie różne osoby dodały dwie maleńkie kontrybucje, w jednej jest tylko Godric, a w drugiej tylko Lorena. W sumie można by poprosić jakiegoś wera, żeby się zlitował i zrobił je poza kolejką, może się zgodzi ze względu na niewielką ilość danych.
A tak przy okazji, nie wiem czyja to kontrybucja, ale ciekawostka zaproponowana 31 października zostanie odrzucona, ponieważ ktoś podał link do strony głównej popcorner, zamiast do konkretnej podstrony, a weryfikator nie będzie szukał na całym portalu źródła informacji. Poza tym przydałoby się co najmniej jeszcze jedno, pewniejsze źródło, niż tego typu strona, jaką jest popcorner.
Wiem, że tym zajmują się różni weryfikatorzy, to było bardziej pytanie retoryczne ;)