PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Kontrybucje.

ocenił(a) serial na 7

Czemu tak długo trwa akceptowanie kontrybucji? Przez to brakuje w obsadzie takich znaczących postaci jak Lorena i Godric.

ocenił(a) serial na 8
Ire

Z tym pytaniem to raczej do redakcji, a nie do fanów serialu. Z tymi kontrybucjami to czasem różnie jest, dziś jeden wer wziął się za ciekawostkę, którą zaproponowałam do serialu "Dexter", i przy okazji zweryfikował mi 3 kontrybucje z obsadą, które jeśliby leciały zgodnie z kolejką to pewnie zostałyby zweryfikowane dopiero lutym 2010, byłam nieźle zaskoczona...

Ktoś lub dwie różne osoby dodały dwie maleńkie kontrybucje, w jednej jest tylko Godric, a w drugiej tylko Lorena. W sumie można by poprosić jakiegoś wera, żeby się zlitował i zrobił je poza kolejką, może się zgodzi ze względu na niewielką ilość danych.

ocenił(a) serial na 8
Ire

A tak przy okazji, nie wiem czyja to kontrybucja, ale ciekawostka zaproponowana 31 października zostanie odrzucona, ponieważ ktoś podał link do strony głównej popcorner, zamiast do konkretnej podstrony, a weryfikator nie będzie szukał na całym portalu źródła informacji. Poza tym przydałoby się co najmniej jeszcze jedno, pewniejsze źródło, niż tego typu strona, jaką jest popcorner.

ocenił(a) serial na 7
Divine

Wiem, że tym zajmują się różni weryfikatorzy, to było bardziej pytanie retoryczne ;)

ocenił(a) serial na 6
Ire

Pytanie tysiące razy zadawane na forum głównym. Poszukaj.