Dla odmiany głosujcie na bohatera True Blood który najbardziej Was irytuje.
Lista:
1. Sookie Stackhouse
2. Bill Compton
3. Eric Northman
4. Jason Stackhouse
5. Sam Merlotte
6. Tara Thornton
7. Lafayette Reynolds
8. Jessica Hamby
9. Pam
10. Maryann Forrester
11. Terry Bellefleur
12. Arlene Fowler
13. Hoyt Fortenberry
14. Detektyw Andy Bellefleur
15. Tommy (brat Sama)
16. Adele 'Gran' Stackhouse
17. Sophie-Anne Leclerq
18. Lorena
19. Alcide Herveaux
20. Crystal Norris
21. Debbie Pelt
22. Magister
23. Russell Edgington
24. Talbot
25. Jesus Velasquez
26. Franklin Mott
27. Godric
Jessica - może była trochę irytująca na samym początku, ale teraz jest po prostu świetna :)
OTO WYNIKI
Jessica Hamby 6
Sophie-Anne Laclerq 2
Russel Engington 1
Franklin Mott 1
Terry Bellefleur 0
Adele 'Gran' Stackhouse 0
Z zabawy odpada Jessica i Sophie-Anne. Miało odpaść trzech bohaterów, jednak był remis między Russelem i Franklinem...
LISTA
Summer
Holly
Tommy
Jesus Velasques
Crystal Norris
Sookie Stackhouse
Bill Compton
Detektyw Andy Bellefleur
Arlene Fowler
Tara Thornton
matka Tarry
Eric Northman
Lafayette Reynolds
Hoyt Fortenberry
Jason Stackhouse
Magister
Lorena
Debbie Pelt
Pam
Alcide Herveaux
Maryann Forrester
Russel Engington
Franklin Mott
Terry Bellefleur
Adele 'Gran' Stackhouse
Głosujemy do soboty.
Zapraszam!!
Sookie Stackhouse - 3 - jest po prostu beznadziejna! I cholernie irytująca... Książkową Sook polubiłam, ale ta... po prostu masakra...
Lorena Krasiki - 2 - nie wiem, co w niej zachwyca wielu fanów, dla mnie nie była jakąś wyjątkową postacią - ucieszyłam się jak S. ją unicestwiła :)
Summer - 1 - przesłodzona i irytująca.
Jason 3 pkt (w 2 sezonie to go nawet lubiłam. Te jego wejcie ala schwarzenegger było po prostu zajebiste, ale potem zaczął nudzić. Ta jego miłość doCrystal ...ciągłe powtarzanie 'jestem policjantem' .. nuuuuuda)
Maryann 2 pkt (przez nią sezon był do bani. Wkurzała mnie i to strasznie)
Summer 1 pkt (o niej to już wolę nie pisać ... )
1. czyli 3 pkt Sookie (ma strasznie irytujący charakter, ta postać zawsze się pcha gdzie popadnie)
2. Bill (no niby główne postacie, ale jednak ten serial bardzo lubię :) jeżeli chodzi o Billa to jest zbyt taki... łajzowaty ;p)
3. czyli 1 pkt daję Maryann (bo robiła ludziom sieczkę w głowie xD)
1 Suka (nie przypadkowe przejezycznie) - nie chodzi mi o sama tylko Sookie ktora kompletnie nie wie co chce ale o postac aktorki - lubilem ja ale po tym serialu stracila caly moj szacunek - gra BEZNADZIEJNIE i irytujaco
2 Arlene - jej perypetie milosne...w ogole jej problemy sa irytujace. Na poczatku smieszyly mnie teraz irytuja
3 Jesus - za caloksztalt
1. Adele 'Gran' Stackhouse 3pkt nie wiem, strasznie mnie wkurzała...była jakaś taka duża i przerażająca. Normalnie idealna babcia zombie :)
2. Bill
3.Holly
Georgiana_ Haha! To samo pomyślała o Adele..;) Oglądałaś [REC]? Przypomina tą babcie z filmu ;p
1.ARLINE!
2 Adele
3Bill
3 pkt Lorena za całokształt
2pkt Tara tej wargi nie zapomnę długo
1pkt Detektyw Andy fajtłapa a nie policjant
3 - Sookie. Nie wiem czy kiedykolwiek nienawidziłam głównej postaci tak bardzo jak jej. Jej głupota sprawia że ręce mi opadają.
2 - Arlene. Irytująca była w 3 serii.
1 - Bill. Wieczny cierpiętnik, emo wampir. Zupełnie nie mój gust.
Hahahah! Totalnie kocham twoją wypowiedź! :D Cudo! ;D Ale racja, Arlene też wkurzająca. A na Sookie opada wszystko ;x Ręce i cycki przede wszystkim...
Numer 1 najbardziej WKURWIAJĄCY to LORENA! ughrrrrrrr.. Zabiłabym tępym narzędziem!
Numer 2 - Sookie. Bożeeee... jaka ona jest masakrycznie tępa i te jej teksty kretyńskie. Może jakby była ładniejsza, to by pięknie przypasowała się i do Billa i Erica i chociaż tym, by mnie nie wkurzała, ale jak na razie, to aaaghrrrrrr! ;D
Numr 3 - Crystal.