ale po kilku odcinkach musze to napisac, serial kreci sie bardziej wokol seksu niz wampirow, momentami wrecz mam wrazenie ze rezyser ma jakas obsesje lub kompleks... poza tym glowna bohaterka- nie powiem ze jest odrazajaca, ale tak wlasnie mysle:P Nie twierdze ze jest brzydka, poprostu jakos nie moge na nia patrzec. Poza tym przyjemnie sie to oglada:) 6/10
Więc nie besztaj ;)
W serialu jest dużo seksu żeby się nieźle sprzedawał, poza tym w książce jest go o wiele więcej.
Serial jest o wampirach, cała fabuła kręci się wokół wampirów, nie ma sceny żeby nie pojawił się wampir lub żeby o wampirach nie wspomniano. Muszą wprowadzić dodatkowe wątki, żeby nie było to przewidywalne dla czytelników. Póki co wszystko na poziomie. Jedyne co szwankuje w tym serialu, to wizażyści ;)
Anna pasuje na Sookie, a z odcinka na odcinek rozkręca się coraz bardziej więc nie wiem skąd ta odraza.
W pierwszej serii jest dużo seksu żeby przedstawić charakter Jasona. Jest on lekkoduchem i seksoholikiem . W drugiej serii natomiast jest cnotliwy i pobożny. Zobaczymy jak długo ;)
Szczerze mówiąc jestem po kilku odcinach pierwszej serii i musze powiedziec, ze jak do tad jestem rozczarowana. Czytalam wiele opinii jaki to swietny serial oh ah itd. Mnie osobiscie troche nudzi.. owszem jak ma sie chwile czasu to mozna obejrzec ale mnie jakos on nie wciaga. I ten seks- doprawdy ilez mozna...
Co do Paquin to zgdzam sie.. nie jest jakas brzydka ale jakos tak odpycha.. moze to te usta i zeby? A ogolnie jej postac (nie wiem czy to z winy aktorki czy taka poprostu miala byc) jest leciutko mowiac irytujaca.