Nowa zapowiedź drugiej połowy trzeciego sezonu pokazana niedawno na Comic Con:
http://www.youtube.com/watch?v=tbLfeBQB_dc
łoooo, ale się jeszcze będzie działo ! najbardziej mnie rozwaliło " wynoś się z mojego domu, dziwko" wypowiedziane w stylu Anki, robi wrażanie :D A widzieliście, czyżby Tara gryzła Franklina? Może to jej sny czy coś, bo ja nie chcę żeby była wampirem. A Tommy coraz bardziej mi się podoba, bardzo bym chciała żeby był z Jessicą :p
To wygląda tak, jakby Eric miał zostawić Sookie na pastwę losu... Mam nadzieję, że nie ;)
Wg książki Eric i Sookie powinni się już całować przynajmniej ze 3 razy, a w serialu nic (nie licząc snów Sookie i fantazji Erica) ;p Myślę, że twórcy serialu zostawią nam to deser...
Według mnie Eric ma ukryty plan zachowując się tak wobec Sookie, może w swoim mniemaniu w ten sposób ją chroni? Cholera go wie.
Dialogi z tego klipu:
Lafayette: Myślałem o wszystkich swoich małych przygodach, które odbyłem dla osiągnięcia najistotniejszych rzeczy a i tak jest tylko jedna wspaniała rzecz, jedyna rzecz dla której żyję. By zobaczyć wspaniały świt nowego dnia i światło, które ulecza świat.
Russel: Czym jesteś? Zdecydowanie nie jesteś człowiekiem.
Eric:Nie wiem czym ona jest, ale z pewnością jest cenna.
Sam: Powiesz mi co do cholery dzieje się między tobą a Joe Lee?
Melinda:Nie możesz ufać Samowi. Może ma naszą krew, ale nie jest rodziną.
Crystal:Tak nie może być. To zbyt niebezpieczne.
Jason:Jesteśmy teraz razem. Nikt nas nie rozdzieli.
Hesus:Cała ta energia, którą masz w sobie może stać się mroczna jeśli na to pozwolisz.
Eric:Jestem bardzo blisko osiągnięcia czegoś, czego chciałem odkąd byłem człowiekiem. Nie wchodź mi w drogę. Nic dla mnie nie znaczysz, rozumiesz? Nic.
Tara:Widziałam jego spojrzenie. Zimne i szalone.
Sookie:To nie jest Bill, którego znam.
Russell:Gdyby wszystkie nadnaturalne istoty zamiast ze sobą walczyć, zjednoczyły się, moglibyśmy podbić ludzkość w ciągu kilku dni.
Alcide:Odsuń się.
Bill: Nie mieszaj się w to.
Alcide:Nie przyjmuję rozkazów od wampirów.
Sookie:Gdybym dbała o to co dla mnie najlepsze, zakochałabym się w kimś takim jak ty.
Debbie:Będę cię ścigać i upoluję cię.
Sookie:Wynoś się z mojego domu suko!
Russell: Jest tylko jedno prawo. Prawo natury.
Tara:I co? Zamierzasz mnie zabić? Zrób to.
Eric: Wszystko ma swój koniec. Nawet nieśmiertelni.
Sookie: Zabiję cię!
Claudine:Wygląda na to, że nie potrafisz trzymać się z dala od kłopotów, prawda?
Ojj, będzie się działo i to mnóstwo XD Totalne zwroty akcji!
Divine - wielkie dzięki za tłumaczenie :)
no właśnie, ukłony dla DIvine! dziękujemy za tłumaczenie ;p fajnie, że na tym forum są wciąż ludzie, którzy bezinteresownie pomagają :)