Od dłuższego czasu po sieci krąży spojler od samego scenarzysty, który mówi, że w serialu pokażą
scenę ostrego seksu pomiędzy bohaterami tej samej płci, którzy przez ten cały czas byli hetero. Do
tej pory myślałam, że chodziło o ten sen Jasona z Ericiem. Tylko hmm, Eric raczej jest bi. Zdaje mi
się, że zdarzyło mu się poszaleć z facetem.
Wydaje mi się, że mogą teraz coś wykombinować z
Jessicą & Violet. Niby się nie znoszą, ale kto to może zgadnąć? Mam nadzieję, że jednak tego nie
zrobią mimo wszystko. Wystarczy, że co chwila kogoś zabijają, bo ostatni sezon ;) A wy, co myślicie
na ten temat? Chodziło o Erika & Jasona, czy znowu dowalą jakąś ostrą scenę?
Gdzieś mi się obiło o oczy, że może chodzić o Jamesa i LaFayette'a. Chyba przy okazji plotek sugerujących, że Luke Grimes zrezygnował z roli właśnie dlatego.
No tak, ale Lafayette jest zdeklarowanym gejem. A ten boss mówił, że to będą dwie hetero postacie, które wcześniej nie bawiły się w homo akcje :D
OMG. Wygląda na to, że cały ten sezon będzie jedną wielką orgią. ;D Niewiele się ostało osób, które dotąd nie eksperymentowały więc nie powinno to być przesadnie trudne, ale zgadywać nie będę. :)
Dokładnie! W tym sezonie to chyba tak świrują specjalnie, bo to ostatni. Jak nie mordują postaci, to nagrywają non stop sceny seksu. Obstawiam Jessicę & Violet. Bo z Jasona taka ciapa się robi, a Violet potrzebuje wrażeń haha. Tylko, że wtedy będę zniesmaczona, bo Jess to moja ulubiona postać i mogłaby zostać hetero :D