Snookie Ha Ha Ha!!! Dobry był ten tekst, albo jak Eric zabrudził dywanik :-D. Sezon 4, jak na razie podoba mi się i to bardzo:)
Właśnie jestem po obejrzeniu 3 odcinka i jestem zachwycona! A "sorry" w wykonaniu Ericka i jego przepraszające spojrzenie - BOSKIE!
haha, zakochałam się w końcowej scenie, w jego "sorry" i tym głupim uśmiechu i ubrudzonej krwią twarzy..:D
Udana też była scena z tym jak wszedł na dywanik a potem go omijał, tak niezdarnie..jest słodki, zakochałam się.:D
Snoooooookiehhh ;D Mi osobiście najbardziej podobała się scenka końcowa ("sorry" w wykonaniu Erica) i scena z Pam .
no przesłodkie w każdym calu :P Te małe rzeczy w jego zachowaniu:P według mnie wymiata "Snookie" i te wszystkie jego "sorry" no i epickie pie**olnięcie Pam o podłoge:P Aaaa... teraz czekam na "Catch me" w następnym odcinku :)
Albo kiedy Pam rozmawia Sookie, patrzy na Erica ten patrzy na swoje stopy z takim "dzióbkiem" xD
Kristin Bauer jest świetna aktorka, i ślicznie wyglada, jak dla mnie jest ona ładniejsza od Anny Paquin :P
Ja się zakochałam w scenie, kiedy Eric mówi"Oh, I did" z tym swoim uśmieszkiem. Mogłabym to oglądać cały czas! ; d
Mi również podoba się sezon czwarty i "przepraszam" Erica oraz teksty Sookie takie jak ten na zakończenie 3 odcinka: "Zabiłeś moją wróżkową Matkę Chrzestną". ha
To było świetne !!! Aleksander w tym sezonie jest genialny !!
Pierwszy raz tak bardzo podoba mi się aktor, jest cudowny :)
Zdecydowanie, Alex w tym odcinku wymiata, gra świetnie niesamowitego wyrośniętego dzieciaka (przynajmniej tak to wygląda). Zagubiony i w ogóle...to jego końcowe "sorry" było cudowne i ten jego niesamowity uśmiech, gdy Sookie go połaskotała niechcący-poprzedni Eric rzadko kiedy się tak uśmiechał ;)
to co Wam się pdoba w Ericu mnie kompletnie odrzuca ;/
Sam Alex powiedział, że nie wydaje mu się aby na dłuższą metę widzowie wytrzymywali tego Erica pozbawionego męskości ;)
Czytając ksiązki nic mnie tak nie denerwowało jak Eric, które każde zdanie kierowane do swojej " ukochanej" kończył w tenże sposób, bądź najdroższa.
Czekająca na PRAWDZIWEGO Erica - fragola23.
Pewnie masz rację, że na dłuższą metę byłby bardzo denerwujący tak się zachowując, ale na ten moment (3 odcinek) jest mega zabawny.
noo taka odmiana fajna i śmiesznie jest, ale też wolę żeby wrócił dawny Eric ; )) ale jeszcze przez 2-3 odc może być, bo taki zabawny ; d pewnie Sookie się w nim troszkę bujnie przez to ;>
zgadzam się,sezon 4 zapowiada się rewelacyjnie,a Eric jest cudooownyyyyyy:P takie dziecko we mgle;p ale na dłuższą metę tego nie zniosę( góra 2,3 odcinki );brakuje mi takiego pewnego cwaniaczka,który pod pozorami twardziela ukrywa noo... wrażliwego faceta chybaXD and by the way,powie ktoś o co biega z tym gościem pod nickiem Gotowy? co On przeskrobał??:P
poczytaj co on pisze a raczej bredzi to bedziesz wiedziec, wszystkie teksty są okropne i wulgarne.
Reżyser chyba za dużo naoglądał się ekipy z New Jersey:P Swoją drogą ciekawe, czy długo da się znieść takiego "innego" Erica.
hah jest całkiem inny, Alex jest świetny w tej rolii... sttraaasznie mi sie podoba :))
Jestem facetem ale Eric robi ogromne na mnie wrażenie nie jestem gejem ani nic z tych rzeczy ale po prostu Eric jest genialny....a ten "nowy" Eric jeszcze lepszy
Jeśli Eric nie będzie z Sookie to nie wiem co zrobię
w pamiętnikach fanki zachwycają się Damonem a on jest beznadziejny i nie lubię go,Eric to jest twardziel ale i ma dobre serce które nie biję...;)
"Eric to jest twardziel ale i ma dobre serce które nie biję...;)"
Świetna charakterystyka;)
Tak dla śmiechu&funu...
http://www.youtube.com/watch?v=hpg96h_K1B8
1:19 xd ze śmiechu idzie się posikać, zaręczam;)
JAK MOŻNA W OGÓLE TEGO FACETA NIE LUBIĆ??? no kaman;)
Damon bez urazy ale jest taki mdły...wolę Stefana
Damon chce być zły ale coś mu nie wychodzi,Elena ma go na smyczy....
A Eric robi co chce i co słuszne.
A Damon ostatnio słucha Eleny....
Damon jest mdły??????????????? To Stefan jest nudny, nic nie robił nawet by uratować swoją dziewczynę. Jedyne co to wzruszał ramionami. Elena ma na smyczy Stefana - to ten zgadza się z nią ze wszystkim w każdej sprawie. Robi tak jak ona chce. Damon na odwrót - aczkolwiek zdarza mu się popełnić przy tym głupstwo :p
O nie,nie kochany;on wcale nie jest mdły..Twoja ocena może wynikać z faktu,że jako facet nie popierasz jego pewnych wyborów i zachowań,które kobiety z kolei ubóstwiają^^ Kobiety kochają i Damona i Iana.Iana za jego zajebistą urodę a jego bohatera Damona za nonszalancję i bezczelność(która jest urocza) i jego pewność siebie... i dużo by jeszcze wymieniać.A co do tej smyczy-ja nie odbieram tego tak jak Ty.Elena jest najważniejszą osobą dla Damona,zależy mu na Niej i dlatego może to wyglądać tak,jakby był "pod pantoflem". A on ją po prostu kocha:P
Jestem facetem i nie oceniam innych ale moim zdaniem serialowy Eric jest przystojniejszy ....a Damon ciągle robi jakieś głupstwa,albo zgrywa cwaniaka a zaraz potem płacze...a Stefan jak to Stefan...Elena zresztą do bohaterskich kobiet nie należy ...Jedyne postacie które naprawdę są fajne to Alaric,Caroline po przemianie
Oni są ciekawi,Stefan wiecznie marszczy czoło i nie wie co robić,Damon najpierw robi potem myśli,zgrywa bohatera potem płacze i ma wyrzuty jakieś,Elena wiecznie jest zagubiona,Matt sam nie wie czego chcę,Katerina...wiecznie kombinuję i kłamię,Klaus ma zawszę wiele planów,Jeremy ubolewa,Bonnie mądruje się że ma potężną moc...
I tak ciągle...........................................
Już mnie to nie zaskakuję,lubię ten serial ale nie zaskakuje mnie tak bardzo jak czysta krew...nie chcę oczywiście nikogo urazić ale wolę czystą krew...a pamiętniki są raczej dla młodzieży bardziej...bez urazy...ja też dużo lat nie mam ale pamiętniki są dla mnie za łagodne...
Co do urody-można polemizować.Ja obydwu Panów ubóstwiam;głos Erica-Boziu kochana,mogłabym słuchać i słuchać. Ironiczno-cyniczne spojrzenie Damona- bezcenne.Co do fabuły- to zgadzam się,że Pamiętniki... są kierowane do młodzieży raczej,ale mają w sobie coś co przyciąga starszych.A TB faktycznie jest zaskakująca,no np. nowy Eric:P Tak czy siak,w moim kanonie seriali TVD i TB rządzą.Coś,czego brakuje mi w jednym,znajduję w drugim.Wspaniale się uzupełniają.AMEN.
Zgadzam się że się uzupełniają...
Ale jeśli mam porównywać postacie w tych serialach to:
Elena vs Sookie -wygrywa dla mnie Sookie,która ma moc,nie jest bezbronna,i lubię ją po prostu...no jak np w 3 sezonie...jak była w tej czarnej peruce :D i jak piła...heh fajny fragment
Nawet wolą książkową Elene od serialowej...
Stefan vs Bill -to wygrywa Stefan,mimo to że marszczy czoło to nie jest taką świnią jak Bill
Damon vs Eric-dla mnie wygrywa Eric,za styl bycia i za dopasowanie do Sookie,a ten nowy Eric jest genialny
Bonnie vs Tara-tutaj to sam nie wiem...ale chyba wolę Bonnie
Caroline vs Jessica-tutaj też mam wątpliwości...dla mnie chyba remis..chociaż Jess mnie wkurza ostatnio tak więc lekka przewaga dla Caroline
Jeremy vs Jason-prawie podobne postacie ,też mieli ciężkie związki...ale wolę Jasona
Trochę racji masz,chociaż jak dla mnie Stefan jest ukrytą świnią,jeszcze pokaże jaki z niego skur*yn.W sumie to nie chcę TVD iTB porównywać,każdy mnie przyciąga i jest wyjątkowy.To nie zawody,ja tak uważam.
Ja lubię porównywać postacie z seriali i książek ;)
No teraz "zły" Stefan na usługach Klausa namiesza i to dużo...
Jak dla mnie mogą go zabić...lubiłem Jenne to ją uśmiercili,Jules też lubiłem chociaż mnie wkurzała,to też ją uśmiercili,tak więc niech uśmiercą Stefana albo Kat ,a Elena niech będzie wampirem ;)
Też lubię porównywać,ale tych nie tykam:P dla mnie to jak porównywać nutellę i białą czekoladę,a obie kocham do szaleństwa:P Noo ale Elenki jako wampa to sobie nie wyobrażam,absolutnie.Jenne tez baardzo lubiłam,no ale skończyła jak skończyła,szlag by trafił.Ale lepiej niech Go nie uśmiercają,Elena wpadnie w deprechę i co?? o Damonie zapomni zupełnie a nie tak ma być:)
Ja w książce pamiętniki to wolałem żeby Elena była z Damonem ,a w serialu to wolę żeby była ze Stefanem
Nie wiem jakoś tak dla mnie lepiej ;)
No książek nie czytałam,aż trudno mi uwierzyć,że ktokolwiek chce,aby byli razem.Ciekawe co na to fani Steleny^^
Lubię tą autorkę...książki z serii świat nocy też mam,3 tomy wyszły na razie czyli 9 historii...dla mnie świetne historię i książki
Fajnie się czyta,jest akcja,miłość,różne istoty czyli dla mnie ekstra ;)
Polecam Ci ;)
Ja tam nie jestem fanem ani steleny ani deleny...
Dla mnie to ona może być nawet z psem..
Mało mnie to obchodzi ;)
Ja planuję się zabrać za "Gildię magów", kumpela polecała.A VD nie bd czytać,za bardzo odbiegają od serialu, a nie chcę sobie psuć tego co scenarzyści serwują.
Właśnie dobrze że odbiega od serialu :)
A czyta się fajnie..chociaż czasami się dłuży..świat nocy lepszy ;)
To fajnie,że się Tobie podoba:P lecę spać,bo ostatni tydzień to łoo matko... o 4 zasypiałam jak nic.XD