Głosujcie z ktorym powinna być !
Sookie + Bill 0
Sookie + Eric 1
Sookie + Bill 5
Sookie + Eric 48
Sookie + Bill, ponieważ wg. mnie Sookie i Eric niezbyt pasują do siebie.
Sookie + Bill 7
Sookie + Eric 52
oczywiście, ze Eric!!!!
jeśli serial będzie się trzymał książek (spoilery!!!!), to Sooki i Bill powinni się rozstać w 3 sezonie, no a w czwartym (jeśli powstanie) Sooki i Eric.... ^_^
Sookie + Bill 7
Sookie + Eric 53
Niech się tak stanie, bo inaczej znienawidzę serial. Denerwują mnie pogłoski, że niby producenci powiedzieli, że Sookie ma być z Billem w serialu, bo ich miłość ma być wieczna. Hallo!!! Albo coś robimy na podstawie książki albo i nie. I tak producenci, reżyserzy trochę zmieniają fakty, no ale ludzie głównego wątku trzeba się trzymać, czyli tego, że Sookie ma być z Ericem. To tak jakby nakręcić film o Hanibalu Lekterze jako niegroźnym bandycie. Niech trzymają się głównego wątku według książki inaczej co to będzie za frajda oglądanie tego serialu?
Sookie + Bill 7
Sookie + Eric 53
Pomimo, że w książce Sookie później rozstała się z Billem i była z Ericiem wolałabym, żeby zostało tak jak jest. Nie wyobrażam sobie Sookie bez Billa ;P Dla mnie serial nie byłby frajdą, gdyby Sookie była z Ericiem. Mam więc wielką nadzieję na S+B. ^ ^
Sookie + Bill 8
Sookie + Eric 54
Sookie + Bill 8
Sookie + Eric 56
O ile wolałabym zamiast Sookie wpisać moje imię, to nie wyobrażam sobie, aby Sookie utknęła z Billem. Zgodnie z książką rozstała się z Billem i bardzo dobrze. Eric jest o wiele lepszy i zabawniejszy :)
Sookie + Bill 10 zdecydowniae z Billem on jest bardziej normalny a Eric to kawał oszusta
..................
Sookie + Eric 56
To już ogólnie chyba 3 pomyłka ;p
a więc powinno być ;d :
Sookie + Bill 11
Sookie + Eric 57 <333333333333
Nie wiem na jakiej podstawie wy piszecie tutaj wszyscy Sookie plus Eric ? wtf...
wy chyba nie wiecie co mówicie w tym wypadku piszecie, ja to tylko cały czas mam nadzieję, że Sookie nie będzie z nim, bo film stanie się troszkę nieciekawy ew. na koniec znowu będzie z Billem.
Z Billem była od początku więc niech będzie, podczas oglądania waszego tego filmu jestem przekonany, że Bill wam nie pasuje "gra słabo" dla mnie też, ale na pewno serce i rozum mówi wam, że musi być z Billem. Jak dla mnie na koniec serialu Sookie musi być z Billem bo film straci na wartości jaką miał w dwóch pierwszych seriach...
niektórych rzeczy nie można zmienić pomimo tego, że książka jest inna, choć jej nie czytałem i z tego co wiem to tam byla z Eircem ?
Nie mniej jednak prawdziwa miłość którą tutaj pokazali oczywiście grając a szczególnie Sookie do Billa powinna wygrać jak dla mnie... i dla was też.
Jestem pewien, że jesteście za Billem ale tutaj bawicie się w wybieranie chyba ładniejszej PARY.(sic!)
Bill 12 - 57 Eric
O nie, nie i nie;)
Tylko proszę mi nie wmawiać, że Sookie musi być z Billem, bo dotychczas ich związek wyglądał tak, jakby opierał się na prawidziwej wiecznej miłości. Phi. Nie znoszę Billa, następny wampiro-podobny dziad, który przyprawia mnie niemal o mdłości. Szlag, ile jeszcze takich cieciów?? Niby kocha Sookie, ale tak naprawdę ciągle tylko nią kieruje, traktuje ją jak swoją własność. W cholerę z nim. Oby twórcy TB nie narobili gnoju i pokazali nam świetną wersję pani Harris - bo inaczej krew mnie chyba zaleje;)
Sookie musi być z Erickiem.
Koniec i kropka.
;)
Bill 12 - Eric 58
Sookie + Eric 60
Jak dla mnie to jedyna ciekawa kombinacja. W Billu jest za mało z wampira.
Sookie + Bill 15
Sookie + Eric 64
Postać Billa jest beznadziejna. Najbardziej od początku pasuje do Erica.
Sookie+ Bill 15
Sookie + Eric 65
Z tego co czytałam Sookie i Bill będą nadal parą (w serialu) a Eric zainteresuje się jakąś inną kobitką :)
Sookie+ Bill 15
Sookie + Eric 66
NIE ZGADZAM SIĘ! ;)
Mam nadzieję, że te info się nie sprawdzi - Bill ma zniknąć...i to już;)
Sookie + Bill 15
Sookie + Eric 69
Sookie wraz z wilkołakiem będzie szukała Billa
jak znajde stronke na ktorej wyczytalam co bedzie w trzecim sezonie to przesle link
Sookie + Bill 15
Sookie + Eric 70 !
Nie znoszę Billa i Sookie, jedna z najgorszych serialowych par. Z Erikiem przynajmniej będzie interesująco ;)
nie no to lekkie przegięcie...
nie wiem na jekiej podstawie oni maja byc ze soba,,, ale bardziej lubie erica wiec glasuje na niego
Sookie + Bill 15
Sookie + Eric 72
Chociażby na podstawie książeczek;) powiedzmy
Sookie + Bill 15
Sookie + Eric 73
Sookie + Bill 15
Sookie + Eric 79
Eric to jest ten powiew tajemnicy, niebezpieczeństwa, plus to ciałoooooo i
szwedzki :D