Głosujcie z ktorym powinna być !
Sookie + Bill 0
Sookie + Eric 1
Eric + Sookie.
Czemu Eric zamiast Bilka?
Mogłabym podać powodów tysiąc pięćset sto dziewięćset;)
Skupię się może na najważniejszym, buahaha XDXDXD
Billek z książek podczas seksu preferuje pić krew Sookie z szyi.
Eric woli pić krew Sookie z pachwinyXD
Dzięki czemu Sookie miała ODLOTY WPROST NIEZIEMSKIE, hehe;)
Właśnie, czemu nikt nie uwzględnia takiej opcji? Ja bym chętnie zobaczyła coś takiego :D
http://media.onsugar.com/files/2010/06/24/1/245/2459983/cd4d6cf435b16372_Bill_So okie_Eric.preview.jpg
Po przeczytaniu książek mówie zdecydowanie-
SOOKIE+ERIC
Bill jest okropny, najchętniej bym go "powycinała z kartek"
Zadziwiające jak Was wszystkich ciągnie do tego gorszego typu mężczyzny jakim jest Eric nie dziwne że potem tyle problemów w związkach, Sama Sookie serce ma bliżej Billa, pomijając fakt że serial jest jakimś jednym wielkim zlepkiem pomieszania i mało co trzyma się książki to same pożądania nie stanowią o dobrym związku. W czym Eric jest lepszy, nie trzyma się zasad, pożąda dziewczyny która jest zajęta, stosuje mnóstwo intryg, pisałabym więcej ale nie wszyscy czytali książki i nie chcę uprzedzać faktów. Jak na te trzy sezony po tym co zrobił nie jest kimś kogo życzyłabym komukolwiek, poza tym wampiry to stworzenia niezmienne więc natury nie zmieni.
Bill nic nie lepszy. Również uważam, że związek z wampirem do niczego dobrego nie prowadzi, ale cóż... Eric ma w sobie to coś :D
Para Eric-Sookie byłaby udana wg Ciebie? Mi Bill-Sookie wydają się jakoś lepszym zestawieniem.
Nie wiem dlaczego jakoś kompletnie nie 'kupuję' wątku z zainteresowaniem szeryfa telepatką:)
Być może Paquin - Moyer wydają mi się bardziej wiarygodni, przekonujący z uwagi na prywatną sympatię ...
Anna i Stephen świetnie do siebie pasują i bardzo podobają mi się jako para, ale to co dzieje się w serialu to zupełnie inna sprawa :P Po tym co Bill zrobił, nie widzę ich znów razem. Obserwując to co dzieje się w internecie, wiem źe wielu fanów serialu ma już dość tej pary. 3 sezony wzajemnego mizgolenia się, wzdychania, rozstań i powrotów to wystarczająco dużo. Nie dość, że ten związek zrobił się mocno toksyczny w 3 sezonie to na dodatek po prostu zaczął nudzić... Chce zobaczyć ją z kimś innym dla odmiany. A Eric? Eric jest gorący, silny i potężny. Kto by ją lepiej ochronił przed złem tego świata? :D
A kto, przepraszam, chroniłby Erica przed tym złem?! :)))
Mi klimat serialu odpowiada i myślę, że decyzje twórców w zakresie drugiej połówki dla Sookie mnie wcale nie zniechęcą.
Jakiś tam dystans Alexandra do Anny widzę/ zasugerowałam się informacjami o jej związku ze Stephenem i nic na to nie poradzę:)
Jaki tam gorszy typ mężczyzny?
W żadnym razie się nie zgadzam.
Northman jest porządniejszy od Billa, tylko dobrze się z tym kryje;)
A jakich zasad trzyma się Bill?
SPOILER!!
Kłamie, że kocha, tym czasem chodzi mu tylko o kapkę Nirwany w płynie, którą może dostać jedynie od Sookie.
Zachowuje się jak narkoman. Zwodzi, zmyśla, gra cały czas, udaje uczucie - tylko po to, by dostać to czego najbardziej chce.
A chce krwi. Krwi swojej ukochanej Sookie. Bez skrupułów pozbywa się tych, którzy mogę go zdemaskować...
To nie jest zbyt dobry materiał na faceta;)
Eric jedynie stwarza wrażenie "złego".
Z tym że robi to tak dobrze, że ciężko dostrzec, iż tak naprawdę jest spoko wampajerkiem;)
Eric!!! co prawda nie ma takiej opcji, ale Alcide też jest super. jeśli się będzie zgadzać z książką to Sookie będzie z SPOILER Ericem :D
Sookie+ Bill 19
Nie lubie ani jej ani jego, więc idealnie do siebie pasują. A Eric tylko by się z Sookie marnował:p
Po obejrzeniu 3 sezonu stwierdzam po prostu, że najlepszy był by wilkołak Alcide, ale jeśli nie on to Eric. Bill w 3 sezonie zrobił się beznadziejny.
Sookie + Eric.!
Omg ten Bill tak staro wygląda xD Jest nudny i nie do zniesienia ;P
Już dawno powinien się spalić ;P
Sookie + Bill 21
Moim zdaniem ona nie pasuję do Erica, ma być z Billem. Poza ty to co sie stało z Erickiem w 4 sezonie to jakaś kupa, wolałam go gdy był wredny i walił świńskie teksty do sookie ;D
Ten komentarz napisałam zanim zaczął się 4 sezon. Teraz to już nie jestem pewna tego co napisałam. Masz rację, ten milusi Eric jest już denerwujący. Mam nadzieje że szybko coś z tym zrobią ;p
Mam to głęboko w dupie ;)
Wątek Sookie już dawno przestał mnie interesować.
I tak pewnie będzie z Alcidem.
Chyba trochę zboczyliście z tematu...
Sookie + Bill 16
Sookie + Eric 81
Eric + Bill 1
Sookie+Eric 85
Tylko błagam, niech on już odzyska tą pamięć. Pierwsze 3 odcinki ze 'słodkim' Ericiem były nawet fajne, ale to zaczyna być irytujące.
_Joy muszę się zgodzić z tobą. Wszyscy uwielbiają tego złego Erica, jest w nim coś pociągającego. Eric jako niewinny facet jest za bardzo przesłodzony, że aż mam odruchy wymiotne.
Sookie + Eric 86
Do Erica może i czuła coś wcześniej, ale odrzucał ją jego charakter. Teraz się do niego zbliżyła TYLKO DLATEGO, że dostrzegła w nim człowieczeństwo. To nie potrwa długo, bo gdy Eric wróci do siebie, mam nadzieję - ona powróci do Billa, którego pokochała za to, jakim był NAPRAWDĘ i spotykała się dla NIEGO SAMEGO, a nie wypranego z prawdziwego "ja" Erica. Adele przewidziała, że to szybko się skończy i wierzę, że tak będzie. Oboje ją okłamali, do obu ma żal, za zrobienie czegoś niewybaczalnego ( Bill wypił prawie całą jej krew, Eric wykorzystał ją jako przynętę na Russela ), ale oboje też uratowali jej nieraz życie. Myślę, że teraz próbuje zaufać im obu; z kolei sekwencja jej snu ( trójkąt :P ) ukazuje nad wyraz jasno, że Erica kochała wcześniej, nawet gdy był sobą, ale nie przyznawała się do tego przed samą sobą, bo więcej miał wad niż zalet. Billa natomiast kocha także teraz, jako króla Luizjany.
Eric + Bill 3 ))) Przecież aż iskrzy między nimi!
Sookie + Alcide 2. Kupił mnie, jak ją wziął na ręce, nooo.