PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

mi sie bardzo podoba :)obejrzałam 2 odc i nie mogę się już doczekać 2 serii:)

MAYAK82

Myślałaś może o eutanazji?

Loucyphre80

A myślałeś może nad głupotą twoich postów?

MandM

Moje posty są reakcją na głupotę innych.

ocenił(a) serial na 8
Loucyphre80

sam jesteś głupi ,kazdy ma prawo do własnego zdania i nic ci do tego ,więc wstrzymaj się z krytykowaniem mnie

ocenił(a) serial na 8
MandM

dokładnie bardzo dobrze powiedziane , dzięki za poparcie :)

MAYAK82

Zajebiście. Najlepiej załóżcie sobie kółko wzajemnej adoracji. Jedno warte drugiego.

MAYAK82

To nie była krytyka, bo widzę że na to jest już za późno. Ja ci tylko podpowiadam jak sensownie mogłabyś pokierować swoim życiem.
Jeżeli masz wątpliwości co do głupoty swojego wpisu to przeczytaj go sobie na głos. Obejrzałaś dwa odcinki pierwszego sezonu i już nie możesz doczekać się drugiego? Może najpierw weźmiesz się za pozostałe 10. Jest spora szansa, że jeszcze ci te "Vampirki" zbrzydną.

ocenił(a) serial na 8
Loucyphre80

na krytyke nigdy nie jest za póżno patrz politycy :( ale może imasz rację że trochę żle sformułowałąm mój komentarz hihi ,a co do filmu to muszę przyznać ,że jest dosyć brutalny ale wszystkie filmy o tej tematyce są takie :( co do zbrzydniecia to chyba juz nie da rady heheh

ocenił(a) serial na 8
Loucyphre80

A Co do Mojego zyciato zajmij sie lepiej swoim zyciem bo nie znasz mnie a krytykujesz :( co jest smutne

ocenił(a) serial na 8
Loucyphre80

Widzę,że brałeś udział w rozmowie na forum (temat Czysta Krew) widzę że wielu ludziom serial ten się podoba uważają nawet ,że jest super ale widziałam tez twoje posty i muszę powiedzieć ,że tylko mnie skrytykowałeś nikogo więcej :( ,widać ze oglądasz tez ten serial albo przynajmniej obejrzałeś parę odc więć jak już napisałam dzisiaj serial uważam za bardzo fajny mimo brutalnych scen których nie cierpię bo wogólę brzydzę sie przemocą ale skąd to możesz wiedzieć skoro mnie nie znasz :( z mojej strony to juz wszystko może da ci to do myslenia może i nie ale powiem ci tylko tyle że nie nalezy krytykować ludzi których się nie zna bo możesz sie bardzo pomylic w ocenie ich .

ocenił(a) serial na 8
MAYAK82

serial dośyc brutalny przyznaję ale prawie wszystkie filmy o tej tematyce takie są może z wyjątkiem "ZMIERZCHU "ale i tak daję 5 na 5 mimo wszystko :) bo mi sie podoba i mam do tego pełne prawo :)

ocenił(a) serial na 8
MAYAK82

Kurde żle sformułowałam to zdanie :( zresztą każdy człowiek popełnia błędy ja do swoich się przynajmiej przynaję :)

ocenił(a) serial na 8
MAYAK82

Obejrzałam juz cały 1 sezon i serial nadal mi się podoba :)

MAYAK82

Hmmm, ale ty tak sam/a ze sobą konwersujesz od 2 tygodni?

ocenił(a) serial na 8
mikka_v

mikka v nie sam ale odpowiadam osobie która niedawno mnie zjechała tylkoz a to ,że żle sformułowałam posta ,koleś nie krytykował innych widziałam jego odp na forach na temat True Blood ,skrytykował tyklko mnie więc staram się go sprowokowac do tego aby cos odpisał :) no nic kończe poprostu

ocenił(a) serial na 7
MAYAK82

A M<oonlight widziałaś?

Jest o wiele lepszy. I nie ma durnowato wyskakujących jak sprężynowiec SIEKACZY udających kły

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

I w kółko to samo....komuś sie podoba, komuś sie nie podoba.....zęby to siekacze czy kły....kamuś nie podoba sie twoja wypowiedz, ktoś proponuje ci Moonlight ale jaszcze nie został poruszony temat 'Vapirka'hehe wiec poczekaj kilka dni hehe

A powracajac do tematu "Czysta krew" to naprawde ZAJEBISTY serial i po pierwszej seri z niecierpliwością czeka sie na następną :)

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

Nie nudzi cie to?

ocenił(a) serial na 8
Hominus_nocturnus

no pewnie że oglałam ten serial ale zamiast durnowato wyskakujących jak spręzynowiec siekaczy główny bohater wygląda tak że lepiej nie podchodz :( co to wogóle za ponura twarz i te oczy a oglądałes lub ogladałas może Blood Ties>?

ocenił(a) serial na 7
MAYAK82

BT oglądałem - głupie zakończenie, nie do końca trawię pomysły z demonami/diabłami/czarną magią itp. Jako serial może być.

ocenił(a) serial na 8
Hominus_nocturnus

mi tez sie nie podobało zakończenie ale sam serial bardzo :) szkoda ,że juz nie bedzie kolejnej serii :(

ocenił(a) serial na 7
MAYAK82

Ano szkoda - przecież Książę Ciemności Astaroth pałętał się po świecie.

Mogliby zrobić następne serie.

ocenił(a) serial na 8
Hominus_nocturnus

właśnie skończyli beznadziejnie:( może jednak nie wszystko stracone i bedzie jescze jedna seria? co jakiś czas pojawiają się zreszta takie plotki :)