czyli ciąg dalszy. ZAKAZ EDZIOWANIA! ;)
no to lecim, moze tu będzie bardziej swojsko
Już łapię, w locie :)
A te Siedem Życzeń, to źle to stylistycznie ujęłam. Przepraszam. Obecnie nie ma chyba powtórek.
Hej Jeff nie wiem czy wiesz(pewnie tak) ze Przekrój wypuścil kolekcję 20 najwiekszych filmow Eastwooda (w sprzedazy jest własnie 3 czesc - Tylko dla orłów)
hehhe, oczywiście, że wiem :) ale bardzo dziękuję za pamięć, to miłe :)
zresztą sam tvn zrobił mi prezent, bo w każdą środę leci z nim film :)
jak ja mam pracowac w takich warunkach?! jak otworze strone i widze takie cos to nie moge sie skupic, wogole!
http://skarsgardfans.files.wordpress.com/2009/08/skarsg_rd-3_998989l.jpg?w=460&h =239
mowiłam ze sztokholm to piekne miasto ->
http://skarsgardfans.files.wordpress.com/2009/08/stockholm.gif?w=413&h=519
i takie głupie pytanie co macie na tapecie teraz?
ja mam fote z tej tapety http://skarsgardfans.files.wordpress.com/2009/08/godric_06_1024.jpg
1. Pierwsza fota kossak.
2. Potwierdzone.
3. To mi zalatuje na mocno homoseksualny motyw :) Ale spoko. Musze jednak dziś obejrzeć ten odcinek.
Ja na tapecie mam of course Erica ze screena promo 2 sezonu jak oblizuje wargi :)
ad3 własnie dlatego podoba mi sie ta fota :P
zaraz do mnie znajomi wpadaja na kolację,robilam łososia z porami w cieście francuskim(banalne do wykonania)
ehhhh a liczyłam na spokojny wieczór: ja + Coltrane+ butelka chillijskiego gewurztraminera rocznik 2007(jedno z moich ulub) + maseczka + foty Alexa :P mój przepis na spokojny(czyt. bez ludzi) i idealny wieczór :)
hehe gdzies przeczytałam ze ten (nasz) temat/klub jest ekskluzywny :P hehe
ostatnie tygodnie to wyglądają niezmiennie: piwo, alex, forum jedno, nasz klubik :D, prace ręczne i od czasu do czasu trochę snu :D aha no i oczywiście TB się ogląda :D
No właśnie, aczkolwiek wczoraj milczałaś, więc martwię się, że coś trawiłaś. A jak tak, to może ja się o nic nie pytam.
Przepraszam, że się wtrącę, ale tekst "zjadę na ręcznym" mnie powalił ;P
Nie żeby mnie to zdziwiło, Alex/Eric doprowadza do szaleństwa i ekstazy xD
Alex doprowadza do ekstazy? ja się tylko dziwie jak normalnie zwykły facet może być tak idealny? on ma na pewno jakieś wady,hmm,tylko jakie,bo jak na razie to same zalety widze;P
czemu nasz klub ekskluzywny?
i, że się tak wyrażę, swojskie babeczki ;) To jak najbardziej miał być komplement :)
JJ szaleje :) niektore komentarze są swietne, siecze i sie polewam :)
http://justjared.buzznet.com/2009/08/18/true-blood-record-ratings/
ha!
"More naked Sookie? Sounds like that means more naked Eric too!"
http://justjared.buzznet.com/2009/08/18/ryan-kwanten-shirtless-in-gq/
justjared dostaje już alexowego bzika :D haha, tak, komentarze powalają :D team bill topnieje w oczach :D
WSszyscy dostają Alexowego bzika i obserwowanie tego sprawia mi gigantyczną frajde (mimo gigantycznej grypy w środku lata buuuuuuu).Mam nadzieje że ten szał wokoło Pana Skarsgarda zamieni się w liczne propozycje filmowe w USA (pliz pliz pliz klęczy na kolanach)
Dziewczyny, dziewczyny. Obejrzałam wczoraj 9 odcinek. powiem tak: szał, mokre gacie i drżące kolanka. Jaki on milusi w tym łóżeczku, a jaki grzeczniutki się wydaje :) Stylista dopisał, jak już to Foczka zauważyła wcześniej. Wymodliłam sweterek i dziarskie baleriny :) I te włoski- no no. Tylko on w tak ulizanym frzyei nie wygląda jak pedał :) Bill to taki karzeł. Jaaa.... I że on z tą małą piąstką na Erica? Szok. Za to Eric to mały damski wampirzy bokser :) Już chciał lać tą ze szklanego ekranu :) Hardcore. Ciekawe co by w łóżku razem robili. Bo barzdiej do niego pasuje taka hetera, niż Sookie. Nie podobała mi się jednak ta histeria Erica na dachu, muszę jednak pamiętać, że on jednak dobry chłopak jest.
Oka, jak tam kolacyjka Foka? Wszyscy żyją? :):):):)
ja jestem 1 ligowy kucharz, a łososia to nie raz robiłam :) takze tak wszyscy zyja :)
ha mówilam z tymi włochami, taki kasztan mial, poza tym znów go czesał fryzjer Cullenow, omg on miał grzywkę :P
mi sie wydaje ze Bill zdal sobie sprawe ze jest załosnym karłem i dlatego pobil Erica, z zazdrosci :D fajna mine miał jak zobaczyl ze Sook sie slini na widok Erica
ok, ok, nie wątpiłam w twe zdolności kulinarne, żarcik taki sypnęłam :)
Pewnie, że z zazdrości. Ja miałam polewę jak Sookie tak podejrzanie popatrzyła na Erica, a on to uchwycił w locie :) Ja się jej dziwię, że ona jeszcze się na niego nie rzuciła. Ja bym się tam rzuciła na tą sofę. Pozostali mieliby zwałę pewnie :) W ogóle fajnie w tym łóżku wyglądali, Eric jest tak cool, że nawet Sookie do niego pasowała w tej dekoracji :)
Powtórzyłam sobie cudowne sekwencje. Oh. Ja się pytam, po co Bill się podniósł z tej kanapy podczas zbiorowej interwencji. I ta jego mina jak siadał na powrót. Czemu karły się rzucają? Poza tym, gdy zszedł z drogi Ericowi, wyglądał żałośnie. Eric dostał w papę, ale kazał mu zejść z drogi, klasa. Choć, troszkę szkoda mi Billa, czeka go klęska. Ciekawe czy w życiu prywatnym trochę go grdyka nie szarpie, np. scena łóżkowa. I wracając do Boga Sexu. Taki twardziel, ignorant, cynik i oschły patyczak, a jak się zmienia w pościeli. I ten jego głosik i minki :) Potrafi być nawet miły :) KOCHAM :):):) buahaha
Bill- gada już z chrypą jak Batsy (ktoś już to zauważył).
Eric- parafrazując: W królestwie karłów, najwyższy jest królem :)
mi przez 9 odcinek i sceny w satynie popsuł sie wibrator ;(
chciałam zauwazyc ze przy The Billu Eric strasznie sie garbi ! robim petycje albo zrzute na pajączka.
jeszcze jedno spostrzezenie: "jak Billowi jeszcze bardziej zrudzieja włosy to z tym wzrotem i baczkami, czy jak kto woli PKS'ami bedzie mogł zagrac Lepricona w filmie "Po drugiej stronie tęczy". :D
pamietasz ten wibrator ktory ci kiedys pokazywalam "Viking" chyba go bede musiała kupic :P
a Eric garbi się tam przy każdym :) jak jest w USA, to musi mieć zwałę z tego. masz rację, zainwestujmy w pajączka, bo sobie chłopak jeszcze krzywdę zrobi :)
Oczywiście, że tak. Zrobimy zrzutę na dwa, będzie taniej na wysyłce. Muhaha. Alex jako główna przyczyna zwiększenia popytu na wibrę. Powinni dać mu jakiś % z tego :)
Zresztą na stacjach benzynowych, kioskach i w automatach na ulicach powinny być zestawy dla kobiet. A w zestawie: Gazeta z fotami Alexa, vibra, finlandia smakowa i opakowanie chusteczek :)
vóda ?! FUUUUUUJ
jak pije alkohol to tylko wino albo gin :) ewentualnie jakies piwo ale to rzadko
jeff gadasz jak stary masturbator :P heheheeeehehe
miałam napisać gin z tonikiem, ale pomyślałam, że napiszesz- sory, ale nie piję perfum :)
a jak, kiedyś ze znajomymi zamówiliśmy na allegro z 20 wibratorów :)
natou ---> ja jestem człowiek szczodry. pożyczę Ci swój, a nawet jak Ci się spodoba, to będziemy regularnie z niego korzystać :) tylko pamiętaj o czyszczeniu :)
a widzisz :) czyli gin tonikiem i już :)
no, racja, myślisz, myślisz, przy Clincie mógłby nawet zapalić cygaro i dalej wyglądać jak twardziel. a mało kto wygląda na twardziela przy Clincie :)
dokładnie! ale jesli mam byc szczera to wolałabym zeby nie palił, niecierpie palaczy! ale nasz ideal chyba nie pali, przynajmiej nie widziałam go z fajkiem na zadnym zdjeciu :)
aaaa ale z Billa karakan, przed chwila sprawdziłam koles ma 178cm wzrostu, angol a taki niski <mysli>
średnia Polaków (facio) to 178cm, wyżsi są Niemcy- 180 cm. Najwyżsi Europejczycy, to Holendrzy :) średnia 190 cm. Nie wiem jak ze Skandynawią, bo aż tak bardzo w statystykach nie siedzę :)
Brytole są fajni, aczkolwiek Zimni Chłopcy ich pobijają :)
nie myśl nad Billem- szkoda czasu :) Będzie miał nową ksywę- Kasztan :)
sorka ze tak wybyłam ale sasiadka wpadla z obiadem :)
hahahaha! Kasztan hahaha! rozbrajasz mnie Jeff :) odrazu przypomniala mi sie kon a raczej klacz Piłsudzkiego :D
Spoko loko, nie przejmuj się. Masz prawo do życia w realu. Nie będę Cię ścigać przez Interpol :) No, ale jakby to np. były dwa dni bez postu, to bym się zaniepokoiła :) FAJNIE MASZ Z TYM OBIADEM :)
A jak. Aczkolwiek do niego pasuje jeszcze BOBEK :)
super, ja zawsze powtarzam ze pani Sabinka (moja sasiadka) to dar od niebios, ona raz na jakiś czas wpada na ploteczki i przychodzi zawsze z czyms do zarcia :) i za kazdym razem mówi "Ewuniu ty to taka chudziutka(u niej kazdy ponizej 100kg jest chudziutki) jestes, taka zabiegana jestes (ta jasne:P) pewnie nie masz czasu(raczej ochoty) gotowac zobacz co ci tu przyniosłam. i puff dziś był duszony indyk i jej zajebista mizeria(ale za cholere nie wiem co ona do niej dodaje, jakies ziola ktorych nie moge zindentyfikowac moimi kupkami samokowymi)
BŁAGAM tylko nie Bobek, bo to moja ksywa z lat dziecinstwa (nie kupa kozia- bobek tylko ze bobek taki z bajki, mały czarny wredny biegał i psocił w dolinie muminkow)
Teraz siedze i czytam jakies durne akta jakiejs durnej sprawy :( a ze mam ustawione powiadomienia na gg takze jestem cała wasza i Alexa dzis :)
EDIT*
oczywiscie kuBki smakowe, przez tego Billa wszystko mi sie z G kojarzy :P
I też o Bobka z muminków mi chodziło, ale w porządku, niech zostanie Kasztan :)
Ja dziś miałam jedynie kebaba, bo cały dzień w trasie i na koniec już mi się obiadu robić nie chciało ;/ Ale takie żarcie, to do kitu.
Oglądam Housea, Chase blondas-Brytol nadrabia :) Aczkolwiek do Kinga mu daleko :)
Chase jest australijczykiem podobnie jak Jason z TB
przykro mi z powodu kebaba :P ja sama ich nie lubie wogole jakos orientalne zarcie do mnie nie przemawia.
kurcze nasz klub zrobil sie tak excluzywny ze my we 2 gadamy :) hehe ale mi tam nie przeszkadza,nawet lepiej.
musze troche poAlexowac bo pierdolca dostane od tych paragrafow