Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74868
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Top 100

ocenił(a) serial na 10

Hej dlaczego jeszcze ten serial nie jest w Top 100??? Jest po prostu świetny i nie rozumiem dlaczego go nie ma w Top 100 seriali.Za to inne chały ( takie jak One tree hill czy jak to sie zwie - sorry ale bardziej dennego i nudnego serialu to nie mogli wymysleć ) są na wysokich miejscach. Trzymam kciuki za True Blood !!! Ten serial rządzi i to najlepsza premiera w 2008 roku.

ocenił(a) serial na 10
darkangel20

miałem własnie napisac podobny post , zgadzam sie, 3mam kciuki i powiem ,że dawno nie widziałem tak ciekawego i "innego" serialu , mam nadzieje ze wyznaczy on pewną , nowa jakoś seriali telewizyjnych . Razem z "lost" pokazuja ,że telewizja niekoniecznie musi byc nudna , do dupy i łatwostrawna, a inteligentna , budząca emocje i fascynujaca . Oby tak dalej . Jak dla mnie bomba . Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
darkangel20

No właśnie wiele kichowatych seriali jest w Top 100 a na prawdę fajnych nie ma na tej liście.

Kitty85

po prostu serial ma za mało głosów, i tyle. Puszczą go u nas w TV to do TOP100 na pewno wskoczy.

darkangel20

ten film zakręceniem, gęstą atmosferą, poczuciem humoru i pazurem przypomniał mi mój ukochany serial Twin Peaks
oby tak dalej ;)

ps. trochę dziwi mnie że tylu osobom się nie podoba... ale to może dlatego że traktują go zbyt serio...

ocenił(a) serial na 10
darkangel20

Na pewno będzie i to już niedługo. Musi być ;-)

ocenił(a) serial na 6
darkangel20

Musi miec tysiac glosow.

ocenił(a) serial na 10
GodFella

Niekoniecznie , bo na top są seriale ,które mają tylko po 200 parę głosów.

ocenił(a) serial na 6
Kitty85

Koniecznie, poniżej tysiąca głosów mogą mieć tylko mini-seriale. Była ostatnio zmiana w tym rankingu, dopuszczono mini-seriale tylko nie wiem po co... Z resztą rankingi są do bani, ten na FW nie jest wyjątkiem...

użytkownik usunięty
GodFella

Serial "Cuda" nie jest mini-serialem ,ma tylko około 260 głosów i jest na Top 100.