Hej dlaczego jeszcze ten serial nie jest w Top 100??? Jest po prostu świetny i nie rozumiem dlaczego go nie ma w Top 100 seriali.Za to inne chały ( takie jak One tree hill czy jak to sie zwie - sorry ale bardziej dennego i nudnego serialu to nie mogli wymysleć ) są na wysokich miejscach. Trzymam kciuki za True Blood !!! Ten serial rządzi i to najlepsza premiera w 2008 roku.
miałem własnie napisac podobny post , zgadzam sie, 3mam kciuki i powiem ,że dawno nie widziałem tak ciekawego i "innego" serialu , mam nadzieje ze wyznaczy on pewną , nowa jakoś seriali telewizyjnych . Razem z "lost" pokazuja ,że telewizja niekoniecznie musi byc nudna , do dupy i łatwostrawna, a inteligentna , budząca emocje i fascynujaca . Oby tak dalej . Jak dla mnie bomba . Pozdrawiam
No właśnie wiele kichowatych seriali jest w Top 100 a na prawdę fajnych nie ma na tej liście.
ten film zakręceniem, gęstą atmosferą, poczuciem humoru i pazurem przypomniał mi mój ukochany serial Twin Peaks
oby tak dalej ;)
ps. trochę dziwi mnie że tylu osobom się nie podoba... ale to może dlatego że traktują go zbyt serio...
Koniecznie, poniżej tysiąca głosów mogą mieć tylko mini-seriale. Była ostatnio zmiana w tym rankingu, dopuszczono mini-seriale tylko nie wiem po co... Z resztą rankingi są do bani, ten na FW nie jest wyjątkiem...