http://www.youtube.com/watch?v=-M9DzcStKiI
W skrócie - BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!!!!!!!!!!!
Nie dość, że za każdym razem nie mogę się doczekać następnego odcinka, to teraz już chyba pęknę!
Masz rację - będzie się działo!
Mnie najbardziej przeraziła Tara w ostatniej scenie, brrr. Ale Jason z piłą mechaniczną też się pięknie prezentował;D. Mam nadzieję, że Samowi nie statnie się nic złego. Swoją drogą to ciekawe, czy wreszcie wyjaśnią dlaczego Maryann tak bardzo się na niego uwzięła?
z każdym odcinkiem robi się coraz ciekawiej. no Jason mnie powalił haha. w końcu wątek z Maryann nabrał tempa.
Jaaaa, wreszcie będzie na co popatrzeć :-D Szykuje się niezła masakra, już się nie mogę doczekać :-D
nie musi być wcale aż tak ciekawie - te trailery często zapowiadają super akcję, która potem się jakoś rozmywa...
tym niemniej interesujący wydaje się wątek powrotu Sookie do miasta i starcie z Maryann
a propos tej ostatniej - nie wiedziałem, że ta pani (Michelle Forbes) grała miedzy innymi w "Star Treku" :)
o ile dobzre pamiętam to odtwórczyni roli Maryann grała też w kilku odcinkach 1 i chyba też 2 seoznu Prison Breaka ;)
No zapowiada się super akcja^^
Najbardziej zainteresowała mnie ta scena kiedy Sookie i Jason wracają do BomTomps a tam jak po huraganie!...To napewno sprawka Maryann...ciekawe czy 10 odcinek to jej ostatni.No i nie mogę się doczekać co Jason zamierza zrobić z tą piłą<lol>
a później długa przerwa nas czeka tak jak w którymś wątku czytałam że aż do lata 2010 roku. Smutno bedzie bez tego serialu :-(
Ja jestem ciekawa , kogo i dlaczego zaatakują wampiry , oczywiście mam namyśli Erica .
Ja to myślę, że wezmą się za Maryanne. To będzie pewnie walka o terytorium, czy coś w tym stylu. Albo... Eric sie weźmie za tych, co ćpają V... W końcu Lafayette na ich rozkaz zaczął ja znowu rozprowadzać.
Mam nadzieję , że będzie tak ciekawie przez cały odcinek .
Zastanawia mnie co stanie się z Samem.
Znalazłam coś takiego do odcinka
Spoiler !!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mrtrPnnib8M&translated=1