Początkowo ten serial oglądałem trochę na siłę,co się zmieniło po kilku
odcinkach. Pod koniec pierwszego sezonu mogę stwierdzić,że film mnie
wciągnął na tyle,że jestem już na etapie drugiej serii. Wniosek: nie
należy tego serialu negować po pierwszych odcinkach,tylko dać sobie
trochę czasu.
A mnie serial 'porwał' od pierwszego odcinka i teraz jakby się przymuszam, aby śledzić losy bohaterów TB. Okropnie nudzi mnie wątek Bill+Sookie, Tara również zaczyna mi grać na nerwach. Eric w dresiku i Ruda - dla nich olgądam. No, może jeszcze aby zobaczyć, co wyniknie ze spotkania po latach Sama i tej-która-zamienia-się-w-świniaka [jak jej na imię?;p]. I to dziadostwo z rogami, które zaorało w Sookie wydaje mi się trochę szajskie.
to dziadostwo z rogami, które zaorało w Sookie to wg. mnie ta-która-zamienia-się-w-świniaka, a świniak to jej pupilek, zapewne niedobry zmiennokształtny ;) Bill zachowuje się, jakby zamiast jaj miał kinderniespodzinki, ale ujdzie w tłoku. Z Sookie zrobili bezmózgą blondynkę w obcisłych gatkach, ale również ujdzie. Najgorszego debila zrobili z Jasona, nad czym ubolewam, bo w książce jest o wiele lepiej opisany...
Jednym słowem: film nie najgorszy, ale książka jak zawsze lepsza ;)
Jason mnie zawiódł. Ja miałam nadzieję na jakąś seks akcję z ta blondi z tego stowarzyszenia a tu wspólna modlitwa:/
Anyway, skąd można pobrać ebooka?
chomikuj.pl ;)
na razie tylko I część przetłumaczona na pl. ;D ponoć w październiku ma być kolejna wydana w naszym jakże pięknym ojczystym języku xP
książka nosi tytuł martwy aż do zmroku autorstwa Charlaine Harris czy jakoś tak ;P