PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74680
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Twórcy serialu "Czysta krew" nie wykluczają, iż powstanie aż 9 sezonów.
Kadr z serialu "Czysta krew"
Michelle Forbes, która w telewizyjnym hicie gra Maryann Forrester, zapewnia, że seria ma szanse, by długo nie schodzić z ekranu.

- Możliwe, że nakręcimy 9 sezonów, ponieważ tyle jest książek Charlainego Harrisa, na podstawie których powstał serial - wyjaśnia aktorka. - Przede wszystkim jednak "Czysta krew" ma znakomitą oglądalność w USA. Mamy mnóstwo historii do opowiedzenia, więc mamy nadzieję, że dadzą nam wystarczająco dużo czasu.

onet.pl

ocenił(a) serial na 8
morszpregi

morszpregi skąd skopiowałeś ten news? Ciekawa jestem, która to strona jest tak niepełnosprytna, że nawet nie sprawdzili, że Charlaine Harris to kobieta xD

ocenił(a) serial na 8
Divine

Ups, my fault, moja ślepota, to cudowny onet :)

morszpregi

Są różne wersje. Na 100% powstanie sezon 3 i 4, ale czytałam gdzieś, że Anna Paquin podpisała kontrakt na 7 sezonów.

ocenił(a) serial na 9
annaameliaa

skoro maja robic tyle sezonow co ksiazek to sie troche napracuja ;P bo 10 tom wychodzi w maju i podobno Harris podpisala kontrakt na kolejne 3 ;P a 11 chyba nawet zaczela lub zaczyna juz pisac ;)

ocenił(a) serial na 9
paige15

no to zapowiada się, że serial będzie miała wiele sezonów <zaciera ręce> ;D

ocenił(a) serial na 10
angelfalls

Ja tam nie mam nic przeciwko , mam tylko nadzieję , że wszystkie będą na wysokim poziomie .

morszpregi

Już nie mogę się doczekać 3 sezonu! Jestem strasznie niecierpliwa..
Na pewno będzie świetny ;-))

annaameliaa

to by byla troche przesada z tymi 10 sezonami.zaden serial nie utrztmal by rownego poziomu z kazdego sezonu