PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Hej na Popkornerze organizowane są wybory największego serialowego przystojniaka. Dziś głosowanie w grupie pierwszej, w której jest Eric z True Blood. Wpadajcie więc i pokażcie że True Blood rządzi:)
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7165039,Popcorner_Ring_2___Grupa_A__na jwiekszy_serialowy_przystojniak.html

ocenił(a) serial na 8
leszczu181

Och tak, jak nie zagłosujemy to świat się zawali nie? :) Trzeba się rejestrować, żeby głosować? A to przepraszam, za leniwa jestem.

ocenił(a) serial na 10
Divine

Żeby głosować na popcornerze nie trzeba się rejestrować ;)

ocenił(a) serial na 3
leszczu181

Właśnie zajrzałam na tamtą listę. I powiem ci, że szanse Erica, są na razie słabe, bo rządzi tam niepodzielnie Gregory House. Nawet ja mam teraz problem, kogo wybrać: doktorek czy wampir.

ocenił(a) serial na 10
leszczu181

Zarówno dr House jak i Eric bywają ironiczni,i czasem nieco złośliwi... co wyróżnia te postacie wg mnie na plus, bo są bardziej wyraziste i poprostu ciekawsze. Aczkolwiek w rankingu wybiera się przystojniaka więc ja dylematu nie mam :D Eric oczywiście :D

ocenił(a) serial na 3
lil_an

I za to ich właśnie uwielbiam. Oboje są motorami w swoich serialach i bez nich byłoby po prostu nudno. Chociażby CZysta Krew. Póki nie pojawił się Eric, akcja była nudna do bólu. Tak samo nie wyobrażam sobie DR House'a z innym aktorem. To by już nie było to samo.