Czemu sami nie zorganizujemy zjazdu??Czekam juz ponad rok na takie spotkanie ale nic
nie znalazlam.Co o tym sadzicie?? (nie mam polskich liter w komputerze)
w pełni popieram,byłoby super gdyby doszło do takiego zjazdu :) dobre pytanie gdzie miałby się odbyć taki zjazd?
Mysle ze to zalezy od tego skad wiekszosc fanow jest, jak juz okreslimy sie co do miasta to bedzie z gorki!Potem wystarczy wybrac jakis konkretne miejsce, wywiesic kilka plakatow ,powiadomic znajomych i jest zjazd!!:)
Jeśli już miałby taki zjazd się odbyć powinien być porządnie zorganizowany, bo jeśli będzie chaotycznie to wspomnienia nie będą po prostu nijakie.
Przydałoby się skonsultować z kimś kto już organizował takie spotkanie (na przykład fanów innego serialu).
Dobrze byłoby wymyślić jakieś konkursy. Nawet nie muszą być z nagrodami. Głównie chodzi o to, by rozkręcić zgromadzonych. Na przykład konkurs wiedzy o serialu. Konkurs z "cycatami", czyli "kto to powiedział?". Może nawet wybory "obsady", czyli z pośród uczestników zjazdu można by wybrać kto najlepiej z wyglądu pasuje do konkretnej postaci.
A co do miasta, raczej powinno być gdzieś w centrum, bardziej sprawiedliwie niż jakieś miasta ze skrajów południa / północy. Ludzie z południa Polski jadący do Gdańska byliby strasznie wyczerpani podróżą.
Tak czy inaczej trzeba sie za to wziasc bo jesli sami tego nie zaczniemy to zjazdu pewnie nigdy nie bedzie.;(Mysle ze najlepiej bedzie jesli odbedzie sie to w Warszawie albo we Wroclawiu.
z chęcią przyjechałabym na takie spotkanie ;)
czy niepełnoletni także mogą przyjechać? xd
ja proponuje aby spotkanie odbyło się w Szczecinie.! ^ ^
Nie wiem czy to cos da ale napisalam oficjalny list z prosba o pomoc w zorganizowaniu do :Polskiej stacji Hbo,Angielskiej stacji Hbo i Fanclubu True Blood.