Powiem szczerze że gdy pierwszy raz zobaczyłem ten serial na hbo byłem zaciekawiony Później zaczął mnie irytować ( tak koło 4 odcinka) i przestałem go oglądać i dałem mu ocene 4 Jakies 5-7 miesięcy później z nudów dokończyłem 1 sezon i oglądnąłem 10 odcinków 2 go i ocene zmieniłem na 7 ( co w moim przypadku to bardzo dużo) 2 sezon jet o całe lata świetlne lepszy od pierwszego co jest niespotykane praktycznie w serialach. naprawdę 2 sezon mi się bardzo podoba w przeciwiństwie do 1 go ktury moim zdaniemył idiotyczny
suma sumarum polecam
idiotyzmem zalatuje cały Twój wpis - zmieniasz co chwilę ocenę serialu, ale nie uzasadniasz nawet swojej decyzji - "irytuje" oraz "idiotyczny" to trochę mało, żeby uzasadnić sens zakładania nowego tematu, nie sądzisz? :/
O.o riven PMS wielkimi krokami się zbliża?
'suma summarum' wyluzuj...
do tysiaka temacików jeszcze sporo zostało ;)
fakt, drugi sezon wymiata, tak jak i dalsze części książkowej serii :)
im bliżej końca tym lepsze smaczki ehh i niestety trójeczka dopiero w przyszłym roku :/
Nie sądzisz że jesteś idiotą ?? boja tak sadze Ciężko jest mi wytłumaczyć dlaczego 1 sezon mnie irytował i uważałem go za idiotyczny To są moje osobiste odczucia o których ty gówno wiesz. A ktoś kto nie potrafi zmienić własnego zdania jest zatwardziałym durniem którego nie muszę szanować a propo serialu stój "charakter" przypomina mi "wielebnego" który nigdy nie zmienia zdania Pierwszy sezon nie podobał mi sie głównie przez sookie która była wyjątkowo (według mne) irytującą bohaterką A ocenę zmieniłem na lepszą po obejrzeniu 10 odcinków 2 sezonu Pewnie była by lepsza gdyby nie 1wszy
Popieram. Ten serial był i w pewnym stopni nadal jest irytujący. Cały scenariusz do kitu. Nic ciekawego, ale coś powoduje, że oglądam kolejne odcinki. :) I dziwi mnie to bo według mnie już blood ties jest lepszy. Ale nie ulega wątpliwości, iż tb ma coś w sobie, co ciągnie przed ekran telewizora. :)