Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74876
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

mam zamiar zaczac to oglądać i nie wiem czy sie dostosuje do klimatu co wy miślicie? obejżeć go czy moze polecicie jakiś inny serial?

ocenił(a) serial na 8
damian4815162342

spróbować zawsze można. Ale nie zniechęcaj się po pierwszym odcinku, tylko obejrzyj co najmniej z sześć aby zdecydować czy ci sie nie podoba. Bo jeden odcinek to za mało by się przekonać do czystej.

ocenił(a) serial na 7
damian4815162342

Ja polecam Ci obejrzeć True Blood jeśli tylko lubisz "mocne" seriale fantasy, nie odrzucają Cię sceny seksu i lubisz jak coś się dzieje ;)

damian4815162342

ja jestem po pierwszym odcinku z pierwszej serii i mam mieszane uczucia. Jak zobaczyłem kły wampira to myślałem ze padne z śmiechu. Na początku myślałem że to jakaś parodia. Zobacze co bedzie dalej, siadam do kolejnego odcinka. Mam tylko nadzieje że moje oczekiwania nie są zbyt wygórowane względem tego serialu, po obejrzeniu wszystkich sezonów pamiętników wampirów.

ocenił(a) serial na 10
Bezimienny1983

Po obejrzeniu całego TB, przez jakiś miesiąc nic nie mogło mnie zachwycić ;D
Tak więc oglądaj, oglądaj, jeśli masz choć jedno pozytywne wrażenie po pierwszym odcinku, to następne Cię nie zawiodą, a może nawet i zachwycą. W każdym razie z sezonu na sezon serial się nie spalał, a wręcz odwrotnie, rozwijał się coraz bardziej. Muszę też zgodzić się z przedmówcami- to jest jeden z "mocniejszych" seriali, pełen czarnego humoru, scen seksu i śmiało uderzający w każde tabu. Po prostu perełka.

A kły są ekstra ;D

ocenił(a) serial na 10
Petty_3

Cholercia, oczywiście "nic nie mogło mnie zachwycić" odnosiło się do innych serieli i filmów. Byłam po prostu zbyt zaaferowana i zaintrygowana True Blood ;]

damian4815162342

a jak już się zdecydujesz na oglądanie, to lepiej trzymaj się z daleka od tego forum :) bo niektórzy niestety lubią spojlerować

damian4815162342

Podpisuje się pod słowami Petty_3. Jak najbardziej polecam serial, jest wciągający.
Co do wypowiedzi Bezimienny1983: Pamiętników Wampirów i True Blood absolutnie nie można porównać ze sobą. TB jest dla pełnoletnich, PW dla nastolatków i to dwie zasadnicze cechy, które różnią oba seriale w wielu kwestiach. TB jest serialem, który nie ma granic, wszystko ocieka krwią, sexem, przemocą, a homoseksualizm i transseksualizm nie jest tematem tabu.