PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Ogólnie 7 sezon jakiś taki nadmiernie rozmiękczony (melodramat) .
to był jeden z najgorszych sezonów nie wiem co chciano osiągnąć przez tą niekończącą się chorobę totalna porażka zaledwie 6 odcinków było średnich bądź dobrych :(
Bardzodobry serial ale mam nadzieję że to już koniec i niema za bardzo sensu przeciągać w nieskończoność bo to tylko szkodzi .

ocenił(a) serial na 10
blysk_2

tak, 7 sezon był ostatnim sezonem ;)

ocenił(a) serial na 8
sarah496

No to dobrze niech robią już coś innego :) Lepiej jak się kończy serial gdy jest jeszcze dobry i zostaje po nim miłe wspomnienie niż przesadnie przeciągają

ocenił(a) serial na 8
blysk_2

Zakończenie jest tak słabeee, że myślałam, ze to jakiś żart... A jednak widze, że to serio koniec...

ocenił(a) serial na 8
querida92

no słabe zakończenie niestety cały 7 sezon był nie najlepszy . 8 mógłby być tak kiepski że dobrze że to już koniec

ocenił(a) serial na 10
blysk_2

Ja lecę od pierwszego znowu,bo kiedyś skończyłam oglądać chyba na czwartym.Wilkołaki i wróżki to było już dla mnie zbyt dużo ;) Ale dwa pierwsze sezony są fenomenalne,na pewno sprawie sobie dvd.

ocenił(a) serial na 10
aerivin

ja mam 6 sezonow na dvd :) ciekawe kiedy 7 wyjdzie ;P

ocenił(a) serial na 8
aerivin

to dalej raczej nie oglądaj bo serial coraz bardziej oddala się od pierwszego sezonu ,co akurat dla mnie było plusem bo pierwszy sezon był marny , a ostatni to się za bardzo stał melo-dramatem :( tak więc najgorsze sezony to 1 i 7