Witam! Przeczytał ktoś całą serię??? W Polsce ukazał sie tylko chyba 1 tom... Mam pytanie, ktoś wie jak się kończy? Jak będzie z Billem i Sooki??
Czytałam tylko 1 część ale wiem, że w tym roku ma wyjść kolejna część. Więc może powoli będą kolejne wydawać...
Hmm ze mną też tak było, czytałam tylko pierwszą część :) Dopiero, gdy rozniosła się wieść o serialu dotarła do mnie informacja o tym, że to jednak seria...
Też czekam na dalsze części :)
Ja czytałam 5 części. W tym roku nie wychodzi kolejne część, ale kolejne wydanie 1 części...
Spoiler->
Powiem tak do końca 5 części Sookie i Bill nie są razem. Po tym co jest zrobił to się nie dziwię, ja bym mu pewnie kołkiem serce "poczęstowała".
Hej a jest jakaś możliwość otrzymania od Ciebie wszystkich części prócz 1? Była bym bardzo wdzięczna. Jeśli tak to czy mam podać adres albo wrzucisz gdzieś?
P.S. Kto to jest Bubba tak naprawde?
To znaczy ja kupiłam w Empiku, ale na www.true-blood.com.pl są linki do wszystkich części w wersji elektronicznej.
SPOILER->
Bubba to Elvis :) Z resztą to było chyba jasne.
Czytałam wszystkie osiem do tej pory wydanych części. W maju będzie dziewiąta, już się nie mogę doczekać!
SPOILER
Sookie, póki co, nie jest z Billem, ale on utrzymuje (mimo przelotnego związku z inną śmiertelniczką), że ją bardzo kocha i ma zamiar ją odzyskać. Poza nim w życiu Sookie jest ktoś inny i mam nadzieję, że jego wybierze, ale nic nie jest jeszcze przesądzone i wszystko może się wydarzyć. Ósma część nie daje jednoznacznej odpowiedzi. Boję się konkretniej, ale jeśli ktoś jest bardziej ciekawy, to napiszę :)