No własnie. Jest książka. Polski tytuł to " Martwy aż do zmroku", autorka Charlaine Harris. Kupiłam w księgarni wysyłkowej, wydawnictwo Zysk i S-Ka
Czytałam ją, nie jest najgorsza. Co prawda nie do końca pokrywa się z
filmem i jest o wiele mniej zabawna, ale myślę, że warto przeczytać.
Wiesz, kupiłam ją bo uwielbiam wszytsko co sie tyczy Wampirów. O czym świadczy np moje ślepe uwielbienie dla Draculi Copolli. Książkę warto przeczytać jesli ktoś lubi wampiry, dobra rozrywaka. Momentami można sie uśmiechnąć :) Porównania do serialu nie mam bo nie widziałam jeszcze
Też mam tę książkę - dostałam już dawno dawno temu... a tu nagle serial :) Nie jest jakoś szczególnie wybitna, ale czyta się bardzo dobrze. Tylko okładkę ma kretyńską, jak książka dla małych dzieci, a w środku krew i seks :P
Sprawdziłam książkę można kupić w dwóch sklepach internetowych.Cena od 23,50 do 28.88.
Pozdrawiam gwen
A ja przeczytałam tą książkę daaaawno temu. Bardzo mi się podobała. I jakaś taka była... mniej brutalna od filmu. Ale to może kwestia tego, że już połowę zapomniałam.
Nawet nie zdawałam sobie, że na jej podstawie nakręcili serial xD Dopiero wczoraj sobie tak na HBO oglądam, oglądam... i tak mi się coś kojarzy, dopiero jak "Szczury" wyprowadziły Bill'a z knajpy sobie uświadomiłam. Tak, nie ma to jak inteligencja. ;P
Książkę polecam gorąco. Wciągająca ;)
Także czytałam książkę... dwukrotnie... serialu jeszcze nie oglądałam, więc nie mam porównania, ale już się za to zabieram. Nie książka nie ma zbyt brutalnych scen. Polecam