serial jest poprostu obstrukcją. tępy , nudny , beznadziejna gra aktorow , mdłe dialogi , wiekszosc kreci sie wokol pierdol*** itp. zawsze fascynowalam się wampiryzmem ale odkad wyszło TO COŚ i obejrzalam pare odc , a takze ten cholerny twilight zaczyna mnie odstraszac tematyka krwiopijcow. żenada i makabra. nie polecam. 1/10
Porównanie tego serialu do Twilight jest jak dla mnie zwykłą głupotą (zwłaszcza porównanie serialu do filmu pełnometrażowego). A CZYSTA KREW jest przynajmniej o klasę lepsza od tego badziewia Zmierzchu.
A tak na marginesie - widzę, że trolle opanowują również filmweb. Coraz lepiej...Więc bezczelnie omijamy ich z daleka.
O tak ,oczywiscie... jesli komuś coś się nie podoba jak tobie odrazu trzeba nazywac go trollem. Give me a break. Poprostu oceniam wg wlasnych wlasnych kryteriow. Zawsze bęga pozytywne i negatywne oceny odnośnie wszytskiego wiec lepiej to zrozum zanim zaczniesz wyzywac od trollow. :)
Podpisuję się stokrotnie!
Totalne bzdury na resorach. Naprawdę nie wiem dlaczego tyle osób broni tego gniota - jak dla mnie szkoda czasu nawet na myślenie o tym serialiku.
To,że nie widzę w tym serialu nic wartościowego ani rozrywkowego nie świadczy o tym kim jestem, a może... Z resztą jak ktoś chce marnować czas - nie zabraniam, tylko ostrzegam...
I ja też się pod tym podpisuję. Jest to jeden z głupszych seriali jakie widziałem. Tyle, że... Mimo pełnej świadomości, że True Blood jest tworem badziewnym - nie mogę przestać oglądać, bo mnie wciągnął jak cholera.
Zaiste, niewytłumaczalne zjawisko : )