PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Nie powinni go w ogóle emitować. Tyle genialnych sezonów i na koniec taka szmira z tanimi wycieczkami psychologicznymi.

ocenił(a) serial na 10
recenzent_PL

Zgadzam się, ostatni sezon to męka. Na szczęście jeszcze tylko dwa odcinki.

ocenił(a) serial na 8
recenzent_PL

Co racja to racja opuścili się tak jakby ostatni sezon nakręcili już tylko od niechcenia na odczepnego... Tak czy siak ciekaw jestem finalnego odcinka :)

recenzent_PL

Ogólnie same dramaty z końcowymi sezonami co niektórych seriali Californication, HIMYM czy -strach się przyznać- Dexter a teraz to, porażka totalna dzięki za Breaking Bad czy The Killing bo idzie się załamać, ale jak tak sobie pomyślę że to kolejny serial odchodzący w niepamięć to aż żal mi się robi bo jak by nie patrzeć trudno o następny taki klimat. Podsumowując będę tęsknić tak czy siak ;)

recenzent_PL

Ja uważam, że finałowy sezon i tak jest lepszy od poprzedniego, który moim zdaniem był absolutną porażką. Kręcenie 8-9-10 sezonów nigdy, nikomu nie wychodzi na zdrowie. True Blood powinno się zakończyć na 3 i wtedy każdy wspominałby ten serial z łezką w oku i uśmiechem, a tak pozostanie niesmak i oglądanie raczej z przyzwyczajenia i nudy niż z faktycznej ciekawości co się stanie.