PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74707
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

podobne seriale

ocenił(a) serial na 8

Hej, znacie jakieś podobne seriale do True Blood?

ocenił(a) serial na 7
nonsensy

Podobna tematyka - wampiry?
Jeśli tak to: The vampire diaries i Moonlight;)

ocenił(a) serial na 9
nonsensy

Ja polecam Lost Girl- też fantasy, główną bohaterką jest dziewczyna, która odkrywa, że jest sukubem. Są wątki romantyczne, kryminalne i humor, cały czas coś się dzieje- warto zobaczyć ;)

ocenił(a) serial na 8
ikamona

O dzieki :) Szukam czegos wlasnie w takich klimatach~~

ocenił(a) serial na 9
nonsensy

To miło że trafiłam ;) W takim razie jak już obejrzysz, to myślę, że godne polecenia jeszcze są:

-Więzy krwi (2006)- też kryminał fantasy, trójkąt miłosny- prywatna detektyw, wampir i policjant;
-Trup jak ja- nieco inne klimaty, bardziej melancholijne, czarna komedia o dziewczynie zabitej przez deskę klozetową, która spadła ze stacji kosmicznej-po śmierci zostaje ona żniwiarzem i zbiera ludzkie dusze.

ocenił(a) serial na 6
ikamona

"czarna komedia o dziewczynie zabitej przez deskę klozetową, która spadła ze stacji kosmicznej-po śmierci zostaje ona żniwiarzem i zbiera ludzkie dusze."

CO???!!
No dobra, zaintrygowałaś mnie;)

WhiteDemon

mnie tez :D

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

oglądałam jest naprawde bardzo fajny lekko z przymrużeniem oka chociaż troszke irytowała mnie główna bohaterka tak samo jak w przypadku TB ;) jednak polecam na wieczory "gdy nie ma co robic" xD

ocenił(a) serial na 6
KatVonR

Dzieki, jak znajde czas to moze sie skusze;)

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

Ogólnie rzecz biorąc jest taki trochę psychologiczny, bo sporo wątków dotyczy rodziny głównej bohaterki, zwłaszcza jej młodszej siostry, która jest dość dziwnym dzieckiem i przeżyła całkiem mocno śmierć siostry, momentami też filozoficzny, ale postacie są lekko przerysowane, można też się pośmiać.
Główna bohaterka jest specyficzna, ale mnie nie irytowała :P
Podsumowując- mi się podobał, ale to chyba zależy jakie klimaty kto lubi ;) Warto sprawdzić.

ocenił(a) serial na 10
nonsensy

ja polecam "The Gates"
niestety powstał tylko 1 sezon:/