Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74869
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

czy wie ktoś czy można gdzieś dostać tłumaczenie club dead??

marteczka120

Ja również przyłączam się do prośby :D
Z góry dziękuję

Lucjana

powoli się tłumaczy ;) zresztą tak jak wszystkie kolejne części.
Ja nie mogłam wytrzymać i przeczytałam wszystkie po angielsku ;P

ocenił(a) serial na 8
Martynia

http://chomikuj.pl/Ayerdena ebooki->Charlaine Harris
... czasem warto się porozglądac po poprzednich tematach

ocenił(a) serial na 8
Malloya

Sory pomyliły mi się części, Club Dead nie jest jeszcze przetłumaczony na polski.

Malloya

do tej pory to chyba 4 rozdziały są przetłumaczone

ocenił(a) serial na 7
Martynia

a living dead in dallas??? jest jakieś nieoficjalne tłumaczenie?, bo wiem że w polsce jeszcze nie wydali a właśnie przeczytałam 1 książke i strasznie mnie wciągnęło, niestety na ebookach są tylko angielskie wersje.

ocenił(a) serial na 10
bloomy_2

nieoficjalne tłumaczenie jest osobiście polecam stronę www.true-blood.com.pl

bloomy_2

bloomy_2 jak chcesz to mogę Ci przesłać całość , bo mam tylko podaj email ;)

ocenił(a) serial na 10
Martynia

ale piąty rozdział lada chwila:)juz nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 8
tycha1ster

a gdzie mozna dostać te pirwsze 4? ;)
:)

ocenił(a) serial na 8
LadySelene

Mam pytanie.. myślicie że Bubba to Elvis? <lol2>
;D;D

LadySelene

podaj na priva email i Ci wyśle :)

Na początku nie wiedziałam kim Bubba może być , ale później skojarzyłam go z Elvisem :D teraz jak czytam to mam go przed oczami i zawsze wybucham śmiechem :)

ocenił(a) serial na 8
Martynia

Dzięki ale już znalazłam i przeczytałam :D mam nadzieję, że za niedługo będzie kolejny rozdział. Nieźle wciągająca książka :D..
;)

LadySelene

No pewnie :) ja w ciagu tygodnia przeczytałam wszystkie części :D:D
Niestety następna będzie dopiero w przyszłym roku w maju
buuuu :/

ocenił(a) serial na 8
Martynia

ja tez przeczytałam to co jest, ale ogranicza mnie język.. uczę się niemieckiego i niestety nie mogę czytać po angielsku. Ale mam wiarę w tłumaczących Club Dead zeby szybko im poszlo...

LadySelene

Ja generalnie teraz się uczę bardziej niemieckiego <w końcu klasa niemiecka> ,ale angielski jak i niemiecki znam na bardzo dobrym poziomie ,więc jakoś bez problemu przebrnęłam ... chociaż trochę mnie nudziły te fragmenty kiedy Sookie jest w barze :/

ocenił(a) serial na 7
Martynia

:) dzieki za tak szczerą chęć pomocy:D już nalazłam na jakimś chomiku nieoficjalne tłumaczenie całego 2 tomu, właśnie jestem po lekturze :D ah cholera strasznie to wciąga:D wiecie coś na temat 3 książki - club dead>?? jakieś tłumaczenia??? tego nigdzie nie wyniuchałam w sieci. mój mejl bloomy@op.pl

ocenił(a) serial na 8
bloomy_2

niby nie maa.. ale na stronie true-blood.com.pl jest tłumaczona na bierząco i jest juz 4 rozdzialy. I wciaga chyba jeszcze bardziej.. :p

użytkownik usunięty
LadySelene

bloomy2 bardzo proszę bądź tak dobra i podaj nazwę lub link do chomika, na którym znalazłaś to nieoficjalne tłumaczenie całego drugiego tomu. Sama od dawna go szukam ale na chomikach znalazłam tylko 4 pierwsze rozdziały :(

ja mam zarówno w całości przetłumaczone dwie pierwsze części jak i pierwsze cztery rozdziały trzeciej części ale niestety na tej stronce niezbyt się orientuję więc jak coś byście chciały to piszcie do mnie na maila: marzol13@o2.pl ;)