Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74869
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

mam takie pytanie czy ktoś wie może kiedy zacznie się 3 sezon true blood?

ocenił(a) serial na 10
czarna_ofca89

podobno dopiero w czerwcu 2010
jak dla mnie za dlugo czekania

Koperka

oj zdecydowanie !

ocenił(a) serial na 10
Martynia

Wie ktoś może czy w ostatnim odcinku, sezonu 2 TB, będzie wątek Eric & Sookie? Założyłam temat, ale nikt nie odpowiedział ;)

Koperka

pojęcia nie mam, ale jak dla mnie może być. bill przez ostatnie parę odcinków mnie irytował, a eric zawsze coś w sobie miał :)

ocenił(a) serial na 10
czarna_ofca89

taaak... Bill to zdecydowanie porażka sezonu. W zeszłym mogłam go znieść, ale teraz to porażka ;) Za to Eric jest spoko. Nie to, że od razu mi na jego punkcie odbija, ale na pewno jest lepszy, niż Bill. ;)

ocenił(a) serial na 9
Koperka

Podobno Sookie i tak zostanie z Erikiem tak słyszałam od koleżanki która przeczytała książkę (wszystkie tomy) . To dobrze bo Bill mi zbrzydł po prostu ?!

ocenił(a) serial na 10
karola8732

" Dzięki" za spojler ;p;p
Hehe, ale i tak te małolaty są najlepsze. ''Ojejciu, moj ukoffany Ericzek xD''

Co myślisz o Tarze? Mnie wkurza. Wolałam, jak była ostra, jak w pierwszej serii.

A co do książek to czekam, aż wyjdą polskie, bo nie chcę psuć sobie efektu niedopracowanym angielskim ;)

ocenił(a) serial na 9
Koperka

tara jest po prostu psychiczna u niej to chyba dziedziczne. W ostatnim odcinku przekonałam się o tym w zupełności.

Drugi tom jest już po polsku ale to jest nieoficjalne tłumaczenie !!

ocenił(a) serial na 10
karola8732

a dobre to tłumaczenie? Nie wiem czy czytać czy czekać. Wiesz może kiedy będą po polsku i czy w ogole będą?

ocenił(a) serial na 9
Koperka

podobno coś na przelomie listopada ma byc oficjalne tłumaczenie drugiego tomu

ocenił(a) serial na 10
karola8732

To super ;) Może wtedy będę miała więcej czasu na czytanie, bo teraz krucho ;)

ocenił(a) serial na 10
Koperka

denerwuje cie sookie? Mnie kiedys bardzo, a teraz ja uwielbiam ;) I nawet jej zeby juz mnie nie wkurzaja ;)

ocenił(a) serial na 9
Koperka

Sookie jest luz. Najbardziej podobała mi sie jak dowaliła Maryann (sorry za pisownię). Lubie tez Pam oczywiście ?? a Ty ??

ocenił(a) serial na 10
karola8732

Pam cudna, a te jej ciuchy mmm... ;p;p
Najlepsze było w 2x03 ze szpilkami ;)

ocenił(a) serial na 9
Koperka

tak tak jak Erik kazał jej razem chyba z Chow patrolować las w poszukiwaniu istoty która tak się obeszła z Sookie ?? To o ten odcinek ci chodzi ??

ocenił(a) serial na 10
karola8732

Tak, właśnie o tym ;)Eric jest spoko. Będę teraz czekać i nie będę mogła usiedzieć w miejscu przez ciebie, jak już wiem, że oni ze sobą będą ;p;p

ocenił(a) serial na 9
Koperka

w czwartym tomie się zacznie chyba książka po polsku to chyba Martwy dla Świata lub coś zbliżonego.Fajne scenki z udziałem Sookie i Erika POLECAM GORĄCO. też na necie jest tłumaczenie tej książki ale niestety tylko pierwsze cztery rozdziały :-(

ocenił(a) serial na 10
karola8732

Czekam na oryginał, bo wolę się nie rozczarować ;) W końcu warto czekać ;)
Można wiedzieć ile osoba po drugiej stronie ma lat? ;)

ocenił(a) serial na 10
Koperka

Przepraszam, może zraziłam pytaniem. Nie chodzi mi o sposób wypowiedzi, bo jest wysoki. Po prostu moja ciekawość wzięła górę.