Daredevil" oficjalnie dostanie drugi sezon!
Informacja, że "Człowiek bez Strachu" powróci wraz z drugim sezonem, swojego serialu, który zadebiutuje w roku 2016 została ogłoszona przez Marvela i Netflix.
Jednakże zaszły zmiany w ekipie odpowiedzialnej za produkcję.
Stephen DeKnight opuścił projekt (zapewne na rzecz innego projektu). Teraz osobami w pełni odpowiedzialnymi za serial będą Doug Petrie ("Buffy: postrach Wampirów", "American Horror Story") i Marco Ramirez ("Synowie Anarchii"), którzy to pracowali już nad pierwszym sezonem "Daredevila" jako scenarzyści.
http://naekranie.pl/aktualnosci/charlie-cox-o-2-sezonie-daredevil-punisher-i-ele ktra-pojawia-sie-w-serialu
tak i ponoć ma być Black Widow
Cox mówił tylko o swoich nadziejach. No, ale chciałbym żeby świat filmowy z serialowym bardziej się zazębiał.
Ja tak samo :) zresztą nawet jeśli to Black Widow będzie gościnnie jak Fury w agentach tarczy
Mam nadzieję że coś się sprawdzi, chociaż po trzech odcinkach chciałbym zobaczyć Black Widow w takim serialu choćby epizodycznie :D wyobrażam ją sobie jak by to wyglądało, marvel ponoć chce rozwijać jej postać więc po cichu liczę na nią jejku w takim serialu ujrzeć ją byłby czad !
Mi tak samo, jakoś nie widzę go w infinity war bo to by zabiło klimat jego serialu no chyba że będą tylko III sezony DD w 2017 ten III i jakoś sensownie wprowadzą serialem do Infinity War chociaż wątpię, bo wtedy IW musieli by zrobić bardziej brutalne a raczej odpada bo kinowe uniwersum to PG12 niestety
Początkowo każdy miał mieć solowy serial, i miało to prowadzić do złączenia. 2 sezon został wepchnięty na 2016 rok bo bardzo dobrze się przyjął. na 3 sezon przed Defenders bym nie liczył.
dobrze w sumie też że nie było solowego filmu bo film by nie miał tego klimatu co ma serial byłby w PG12
no skoro nie będzie 3 sezonu przed Defenders to w takim razie II sezon musiałby ściśle nawiązać do IW inaczej nie widzę tam jakoś Daredevila
DD wraz z Defenders pasowaliby idealnie do Civil War. Do IW mogą dać jakieś cameo chociaż, taki smaczek mały a bardzo by ucieszył że filmowe i serialowe MCU się jakoś zazębiają. No i chyba spotkanie DD z Pajączkiem w NY też powinno kiedyś nastąpić.
No dokładnie też uważam że bardziej pasowaliby do Civil War ale chyba się nie doczekam chociaż drugi sezon DD przed Civil war więc może cień szansy jest
teraz czekam na nowy sezon agentów no i Ant mana
Jeśli ABC zrobi tak jak wcześniej to mamy
Od września Agenci( I część 3 sezonu), potem Agentka Carter, potem (II część 3 sezonu).
Praktycznie bez przerw. Do tego seriale Netflixa.
A już były jakieś tajemnicze plany Marvela odnośnie kolejnego serialu.
Agenci są na bank od września III sezon w styczniu jest Agentka Carter potem kontynuowanie 3 sezonu Agentów potem Daredevil w kwietniu
a to nie wiem o tym
Co do tego spin ofu dobrze że nie wypalił przynajmniej mamy Agentke Carter II sezon
W ABC już są 2 seriale, w Netflixie plany na kilka lat. Ciekawe czy Marvel będzie szukał współpracy z innymi Stacjami :)
wiesz tak po odświeżeniu Agentki Carter myślę sobie a zamiast by tak filmu o Black Widow w IV fazie mogliby zrobić serial? o jej szpiegowskiej przeszłości, Peggy uważam za starszą wersję Black Widow, Peggy co prawda silniejsza, ale taki serial o Black Widow mógłby więcej ujawnić z jej przeszłości niż sam film
jak myślisz?
Pomysł dobry, ale aktorka pewnie by nie była chętna. W Agentce Carter fajnie poruszyli ten wątek szkolenia w Rosji poprzedniczek Natashy.
Też uważam że aktorka by się nie zgodziła a szkoda
dokładnie mnie też się podobał ten wątek szkolenia w Rosji
http://www.flickeringmyth.com/2015/04/exclusive-charlie-cox-would-like-to-see-el ektra-and-black-widow-in-daredevil-season-two-says-joining-the-avengers-would-be -a-dream-come-true.html
tu jest coś więcej oby się Black Widow pojawiła :)
Aktor to sobie może chcieć. Tam samo Garfield chciał grać Pająka w Avengers i mu się nie udało spełnić zachcianki.
http://www.flickeringmyth.com/2015/04/exclusive-charlie-cox-would-like-to-see-el ektra-and-black-widow-in-daredevil-season-two-says-joining-the-avengers-would-be -a-dream-come-true.html
daję :)