PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 75 tys. ocen
7,9 10 1 74610
7,6 30 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

Hej czy wy też uważacie że ona jest tak irytującą postacią i jej gra aktorska że chce się ją zabić ,,,no ja tylko wyczekuje jak ktoś ją zastrzeli zrzuci z budynku przejedzie no cokolwiek ... jak tylko się pojawia odrazu chce się przewijać dalej serial ..

ocenił(a) serial na 9
Elgusto

Uprzedziłeś mnie, bo miałem napisać dokładnie to samo. Już wcześniej ledwo ją trawiłem, a w 3 sezonie doszło do tego, że niektóre sceny oglądałem na przewijaniu (w tym niemal cały odcinek z retrospekcją z jej przeszłości).

ocenił(a) serial na 9
fabcio93

Ona powinna była zginąć w kościele. Szkoda, że ją na siłę trzymają.

użytkownik usunięty
Elgusto

Mnie znów w 3 sezonie przestała irytować, ale wcześniej często się ją przewijało

ocenił(a) serial na 9
Elgusto

No ja właśnie oglądam ten odcinek ...To jest Masakra !!! no poprostu jej się nie da oglądać ,,, druga sprawa że cały 3 sezon przegadany strasznie, może dlatego ona tak bije po oczach

Elgusto

Nie mniej i nie więcej przegadany niż sezon 1, w przypadku diabła to nie jest wada, bo postaci poboczne są doskonałe i dialogi ułożone z pomysłem, montaż i praca kamery super, ja lubię i grę aktorską Karen.

ocenił(a) serial na 9
besty

ja też nie mam nic do gadania diabła fiska pointa nelsona ... ale tej baby jest w tym serialu za duuuużo