PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 74 tys. ocen
7,9 10 1 74241
7,6 26 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

Obejrzałam, z wielkim trudem, trzy odcinki pierwszego sezonu i nie mam najmniejszej ochoty na czwarty. Warto się przemóc (tzn. czy was też na początku nie zaciekawił, a dalej jest lepiej?) czy po prostu to nie jest serial dla mnie? Dla porównania: Jessica Jones, która jest raczej gorzej oceniana, wciągnęła mnie od pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Snowbird

Zależy czego szukasz w danym serialu i co sprawia, że serial Ciebie wciąga albo nie :). Dla mnie DD lepszy od Jessici, o dobre 2 stopnie oceny. Jessica Jones 1 sezon był dobry głównie ze względu na tego Killgrave'a. Według mnie ta postać spowodowała że całość była ciekawa. Sama Jessica Jones bez szału... jej gra aktorska wygląda tak: "Łoo jezu.. znowu ktoś coś zbroił, eh... muszę to ogarnąć bo nikt inny tego nie zrobi.." Jakby robiła łaskę o wszystko, że w ogóle gra, żyje, pracuje :D

2 sezon zacząłem i na 2 odcinku odpuściłem.. jakoś nie mogę wrócić.

Za to DD wg. mnie bardzo fajnie zrobiony. Bardzo dobra gra aktorska samego DD, i Fisk :) dla mnie chyba najlepszy czarny charakter z całej tej serii seriali. 2 sezon DD chyba nawet ciut lepszy za sprawą Punishera.