PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 74 tys. ocen
7,9 10 1 74274
7,6 26 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

Kim był ten koleś pod koniec odcinka z którym gadał Stick? Myślałem, że się jeszcze pojawi w jakimś odcinku, ale skończyłem cały sezon i nie było o nim nawet wzmianki.
Przy okazji jeszcze drugie pytanie (dotyczy ostatniego odcinka) by nie zakładać dwóch tematów.
Ten koleżka co zrobił Daredevilowi kostium. Nie jest przypadkiem jednym z głównych przeciwników Daredevila? W komiksie miał maskę i przymocowane do dłoni tarcze od piły? Też Melvin się nazywał. Jednak ostatnim odcinku sprawiał wrażenie jego kumpla a nie wroga.

ocenił(a) serial na 8
Pijany_Mistrz

Przypuszczam ze wątek ze Stickiem zostanie wyjaśniony w innym serialu Netflixa bądź w drugim sezonie Daredevila - gdzie bardziej celuje w iron Fista.
Raczej nie sprawiał wrażenia kumpla a) Był zastraszony przed Daredevila b) Miał osobiste sprawy z Pingwinem który zagrażał (o ile dobrze pamiętam) jego bliskim, więc pewnie kierował się zasadą ,,Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem''
Jeżeli mają zostać przeciwnikami to nimi zostaną, nadal nic nie stoi na przeszkodzie, chociaż przypuszczam ze to dwie inne postacie.

Asvers

Tzn z tym Melvinem troszkę poszperałem i wychodzi na to, że miałem dobre przeczucie, będzie jego wrogiem jako Gladiator https://comicicons.wordpress.com/2015/04/15/melvin-potter-matt-gerald/